hehehehe i da usisa, i pricuva ti malenu dok se okupas, sredis, kuhas... dobro dodje, to moram priznati! Ima ova razlika izmedju njih i prednosti i mana. Spasi me sta imam tako veliku curu pa pomogne oko svega, mladja je LUDA za njom ali s druge strane, stariju puca pubertet uh, huh.. Sada kad je doznala da stize jos jedna beba je na prvu poludila ali onda se skulirala i rekla: ok, izdrzat cu te dvije ipo godine pa cu utec na faks heheheh, sad vec smislja ime... mi bi svi curicu. Ja zato sta vec imam sve spremno za curu, a muz zato sta ja nebi vise morala trositi hehehe. Ali sta bude, nek bude, samo da je zdravo...Jedino nas je strah blizanaca, oni nam nisu bili u planu
a beta (hormon trudnoce) mi je jaaaaaaako visoka i ginekolog misli da su blizanci ali da ce mi tek uzv-om znat tocno rec.
Lunale, mislila sam da si ti neki curetak, mlada mama...ne zelim reci da si stara Nikak da vas pitam koliko godina imate...ja 31. Mislim si, sigurno sam tu stara puca
jos i prvi bebac....
Dvoje, dvoje… dvi cure. Prvu sam rodila sa 21, u veljaci je napunila 15! Ja sam ti stara babuskara, 36 iman
I ja sam stara babuskara od 36 godina 😂
Juhuhuuuu, to Pantelija! Odmah mi je lakse! 😘
Kruska, mozes se opustit, ti si u cvijetu mladosti 😂😂😂
Ja neki dan napunila 26! Drugo dijete na putu!
Lunale smiješan mi tm, da ne bi više trošila može curica 😂😂😂😂
Cure i ja pripadam ovdje termin mi je 09.12. Pregled mi je sad 02.06. Bila sam na jesenjskim bebama, super da je otvorena tema i zimske
. Veselim se druženju, nadam se da ćemo sve imat uredne i divne trudnoće.
Sortiraj odgovore
Najstariji