Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deeka
    01. Lipanj 2017. 18:42

Ja se isto farbala u prosloj trudnoci.
    Sta se tice kupanja, ic cu iza 16 jer i svoju curku vodim ovo lito, pa je onda sigurno i za mene i za nju

01. Lipanj 2017. 20:06

Ja sam imala doslovno 1 sijedu nakon poroda. Sad svako malo nadem neku i to ova nova kosa koja mi raste. Pod nova mislim ova koja je opala nakon poroda

01. Lipanj 2017. 21:24

Tonka136

Dalmatinka

Tonka136

Pozdrav svima!
    I kod mene stiže jedna zimska bebica, termin je 15.12.
    Zanima me muče li koju od vas bolovi u križima, meni su se pojavili prije tri dana i od tada se povremeno javljaju kroz cijeli dan, osim po noći…

Meni su se javile u 10om tj…uz skoliozu mi je jos samo to tribalo .. al s obzirom da imam veliku cistu zbog koje moran mirovat, odem svaki dan po pola sata prosetat da se razgiban..a i uskoro krece kupanje tako da se nadan da nece bit strasno…. ali ako imas urednu trudnocu raspitaj se o pilatesu za trudnice i sl…to je vrh…ja san imala u planu al nazalost propa je :/

U prvoj trudnoći nisam imala nikakvih tegoba osim mučnina i natečenih stopala pa me ovo malo uplašilo… nažalost, pilates ni kod mene ne dolazi u obzir jer imam već bebicu od 5 mjeseci pa mi uz nju to baš i nije moguće uskladiti… Ali zato svakodnevno šećemo, a još malo ćemo i na more pa će valjda biti bolje. Kad sam bila trudna s njom, plivanje mi je bilo super!

Cujem cesto da je svaka trudnoca zasebna, vjerojatno je to razlog :) uskoro kupanje pa ce sve tegobe nestat 😊

Jana78
    01. Lipanj 2017. 22:46

Uf da i to, padanje kose, tog me strah, i ovako u kupaoni stalno ima moje kose.. 
    ok, znaci samo je vazno da se mažem! A kakve ste sa onim smeđim mrljama, jel imala koja od vas to po licu? Ako da s cim ste to mazale...
    Jao divim se vama koje ste trudne i jos imate malu djecicu.. skidam kapu! 
    Pusu svima saljem, laku noc!

• Jelena​
    01. Lipanj 2017. 23:37

Za sunčanje sam zbog vitamina d koji nam je pogotovo sad potreban a mučnine eh kod mene su tu od 5ig tjedna i tek sad u 13tt ih slabo imam

Mlada mama 😀
    01. Lipanj 2017. 23:52

Znaci mame evo nada je neko bio u ovakvoj situaciji 
    Danas sam bila na ultrazvuku doktori su mi do danas sumljali na vanmaternicnu trudnocu,a danas na ultrazvuku su izbacili tu sumlju,medjutim na ultrazvuku se pojavila jos jedna tockica pored gestaciske vrecice iste su velicine i doktori sad sumljaju na blizanacku trudnocu,ali nisu sigurni jer mi je ostalo tekucine od ovulacije u maternici pa je to mozda samo mjehuric te tekucine.kao zbog premale trudnoce (5t+6d) doktor nie tio nista naglasavat nego kaze da ce se bolje viti na sljedecem pregledu.moja nestrpljivost je velika tako da trebam vase misljenje evo slike pa molin vas procjenite.
    Gestciska vrecica je u sredini a ova koja je mozda je sa strane 

Mlada mama 😀
    02. Lipanj 2017. 00:04

Evo trebao je biti 16.06. Dva dana nakon sto mi sin napuni godinu dana 😊
    Do danas su sumljali na vanmaternicnu trudnocu a danas su to izbacili iz sumlji ali su nesto spominjali blizanacku trudnocu,objavila sam vam sliku na 17 str ove teme.

02. Lipanj 2017. 01:02

Pozdrav svima 😀 Prije dva dana pozitivni testovi (dan nakon zaruka 😂), Clearblue kaze 2-3 tjedna.. od jucer pokusavam dozvati ginekologicu da pitam kada trebam doci (pretpostavljam da nema smisla otrcati odmah s obzirom da je jako rano) ali nitko se ne javlja. Nadam se samo da nisam te srece da je otisla u mirovinu 😂

Lunale
    02. Lipanj 2017. 07:01

Jutrić cure!
    Paula, ja se stvarno ne kuzim u to pa ce ti cure mozda znati nesto reci o slici. Ako si nestrpljiva da doznas jesu li blizanci, mozda da izvadis betu? Ne znam sto ti savjetovati, meni ginekolog po beti misli da nosim blizance ali do pregleda jos nista ne znamo.... uglavnom, cestitam na bebici bila jedna ili dvije 🤗
    Allegra, dobrodosla nam i ti i cestitam! Te ginicke se nikad ne javljaju iz prve, treba proci koji dan da se jave hehe... znam da si nestrpljiva ali mozda da sacekas 6+ tjedana trudnoce za prvi pregled jer ces tada cuti malo srce pa ce ti pregled biti kompletan :)

Gitta
    02. Lipanj 2017. 09:41

Jutro cure!
    Paula ni ja se ne razumijem baš u uzv, drago mi je da nije vanmaternična, ali ako ne možeš čekati, izvadi betu ili odi kod nekog privatnika koji možda ima bolji uzv! Sretno!!
    Allegra dobrodošla i čestitam!! Nazovi ginićku ali traži pregled za nekih tri tjedna, možda i više, tad ćeš lijepo viditi bebicu i čut ćeš srce ili odi sad samo da utvrde trudnoću. Moj prvi pregled je tek sljedeći tjedan, tad ću biti u osmom tt.
    I ja sam jako nestrpljiva!! Jedva čekam!!
    Deeka, javi nam kako je prošao pregled! Danas bi mogla i spol saznati?! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.