Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Srpanj 2017. 19:47

Mrs. Bešić

IT'S A BOY!!!!!!!
    Cure sve je uredu, po UZ smo 18+2, imamo 235gr i dugi 17.2cm. Imam upalu mokraćnih kanala, zato me i bolilo. Eto da znatee 💞

Cestitann 😍😍😍 ajme i ja jedva cekan saznat spol🤗🤗🤗🤗🤗 

Gitta
    08. Srpanj 2017. 20:32

I ja

Gitta
    08. Srpanj 2017. 20:33

Ne znam kako neko može trpit do kraja trudnoće i da sazna spol nego tek na porodu!!! Aaaa, i ja jedva čekam nadam se da će mi na sljedećem pregledu reći koji je spol!! 😊😊😇😇

08. Srpanj 2017. 20:58

I ja spadam među zimske radosti hehe očekujem svoju prvu srećicu u 11 mj tako da se polako pripremam ovaj i idući mjesec robica i higijena a krevetić i kolica i te bitne stvari već spremno čeka  Ja sam trenutno u 22 tjednu dosad bez mučnina i povraćanja jutarnjih i u ovom mjesecu sam primjetila  2-3 puta žgaravicu al osjećam se dobro osim osim vrućina koje ne podnosimo moja bebica i ja  želim svim drugim trudnicama sreću sa bebama i da je naših bebica što više da svi osjete tu ljubav <3 <3

Lunale
    08. Srpanj 2017. 21:57

Ne znam di mi se zagubio post al Besicka odmah sam ti cestitala na malom pisulincu! 🤗🤗🤗 
    Do sada imamo 2 decka i 1 curu ako se ne varam? Joj, i ja jedva cekam znati spooool, uh!!! 
    Ja sam danas od vrucine umirala!!! Doslovno je kapalo s mene  da je to bilo za uc u frizider (da sam mogla stat 😩), uzas!
    Nove cure, dobrodosle nam!

LittleOne
    09. Srpanj 2017. 09:19

Meni se cini da trudnoca predugo traje ili sam ja nestrpljiva  ne mogu vjerovat da je proslo tek 3mj i da jos puuuunih 6mj trebam cekat da upoznam svoju mrvu. Ne znam jel lakse vama koji vec imate dijete ili je nestrpljenje isto? 
    Plus jedva se suzdrzavam da ne pocnem kupovat stvaei, rekla sam si pricekat barem jesen

09. Srpanj 2017. 09:32

LittleOne

Meni se cini da trudnoca predugo traje ili sam ja nestrpljivane mogu vjerovat da je proslo tek 3mj i da jos puuuunih 6mj trebam cekat da upoznam svoju mrvu. Ne znam jel lakse vama koji vec imate dijete ili je nestrpljenje isto?
    Plus jedva se suzdrzavam da ne pocnem kupovat stvaei, rekla sam si pricekat barem jesen

Meni je bilo najgore prvih 12 tj, a sad mi bas brzo ide. Ne razmisljan puno o tom da san trudna.. citan knjige, kupan se i vrime mi bas leti. Neka neka 🤗 mislin da ce mi najgore bit na zimu kad bude ziva dosada i kad buden toliko debela da samo lezin u kuci 😂

• Kruška
    09. Srpanj 2017. 09:56

Mrs. Bešić

IT'S A BOY!!!!!!!
    Cure sve je uredu, po UZ smo 18+2, imamo 235gr i dugi 17.2cm. Imam upalu mokraćnih kanala, zato me i bolilo. Eto da znatee 💞

💙💙 

Lucy_07
    09. Srpanj 2017. 10:47

Besicka cestitam!! 😍
    Ajme i ja jedva cekam saznati spol, najradije bih jos jucer da mogu 🤗

• ivona0704
    09. Srpanj 2017. 11:20

Besicka cestitam na deckicu!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.