Nemam pojma,nisam na nista alergicna,nisam konzumirala nista neuobicajeno...
Onda prati da se ne širi...
Evo moja aplikacija za trudnoću kaže da sam 80 dana već trudna!! ❤❤
Onda prati da se ne širi…
Evo moja aplikacija za trudnoću kaže da sam 80 dana već trudna!! ❤❤
😍😍😍
Nemam pojma,nisam na nista alergicna,nisam konzumirala nista neuobicajeno…
Meni izgleda ka trudnicke pigmentne mrlje.. nekome se povuku iza trudnoce nekom ostanu :/ nezz.. mozda nije to to al izgleda mi ko da je..
IT'S A BOY!!!!!!!
Cure sve je uredu, po UZ smo 18+2, imamo 235gr i dugi 17.2cm. Imam upalu mokraćnih kanala, zato me i bolilo. Eto da znatee 💞
Besic aaaaa super!! Bas mi je drago da je sve ok i da ces brzo riješiti tu upalu!
Suza ja stvarno nemam pojma sta je to, nikad vidjela.. mozda da u ponedjeljak odeš kod dr. da nebi bile neke gljivice..
Ja sam jucer bila 9tj, isto svaki novi tjedan u petak gledam koliki smo, sada smo maslina 😍
Pozdrav svima, evo i ja se pridruzujem, nadam se dobroj grupi.
Termin mi 18.02 ( po internet propacunu)
Sad sam u 8 tj 4 dana.
Male komplikacije su bile na pocetku sa bakertijom, dobila sam antibiotik i sad je ok.
kaze ginekologica da vidi neku zono oko posteljice gdje se implementira pa mi preporucila mirovanje. isla sam na drugo misljenje kod privatnika, isto. pokazao mi na ultrazvuku neku crnu mrlju, kaze moze biti malo vode, malo krvi ili neka zilica. da relativno mirujem... radim i odmaram i navecer lagana setnja.
Jel netko imao slicnu situaciju? Pijem duphastone i zeljezo :)
Nadam se da ce sve biti u redu, vjerujem u to :)
Daniela, ja sam imala slicno, hematom, povuko se do iduceg pregleda :)
Besicka bravoooo, cestitam
Dani dobrodošla!! S ovim se nisam susretala ali se iskreno nadam da nije ništa i da ćeš nam uskoro javiti da je to prošlo..
Bešićka, jeeej, dečkić!!! Upala iš iš nadam se da će brzo proći!! ❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji