Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    suza4
    07. Srpanj 2017. 21:57

Dalmatinka

Ima li neko kome je vruce? 😂😂 ja se topim… danas mi je posebno vruce… 😩 srica pa nismo u visokom stupnju trudnoce 😎

Kod nas u slavoniji zahladilo,kisa se lijepo ispadala,konacno ima zraka i moze se disati.

Jana78
    08. Srpanj 2017. 01:03

Ajme suza lijepi veeeeliki trbuh imas!! 
    Svima puse i laku noc! Da se sve lijepo odmorite i naspavate!

08. Srpanj 2017. 08:14

suza4

Dalmatinka

Ima li neko kome je vruce? 😂😂 ja se topim… danas mi je posebno vruce… 😩 srica pa nismo u visokom stupnju trudnoce 😎

Kod nas u slavoniji zahladilo,kisa se lijepo ispadala,konacno ima zraka i moze se disati.

Ajme blago vam seee... u nas zovu kisu za Ultru krajem tj xD 
    Mi smo dns napunili 15 tj 😍😍 svaku sub googlan kako se beba razvija u novom tjednu... jedva cekan uzv sad ce to bit vec velika beba 😁😄

Mrs. Bešić
    08. Srpanj 2017. 09:23

Mi smo danas 18tt i jutros je i tajo osjetio prvi mali udarčić jeeeeej
    Mada me juče bolio stomak, pa ću danas u drugi grad na pregled samo da vidim dal je sve ok, baš smo se prepali. 
    Cure želim vam ugodan vikend 😘😘

08. Srpanj 2017. 09:42

Mrs. Bešić

Mi smo danas 18tt i jutros je i tajo osjetio prvi mali udarčić jeeeeej
    Mada me juče bolio stomak, pa ću danas u drugi grad na pregled samo da vidim dal je sve ok, baš smo se prepali.
    Cure želim vam ugodan vikend 😘😘

Awwwww 🤗🤗🤗🤗
    Ma ok je sigurna san 😊😊😊
    Javi nam kako je proslo 😘😘😘

Gitta
    08. Srpanj 2017. 10:29

Bešićka tako super što ste osjetili prvo kuckanje!! 😁😁
    Javi nam kako je prošlo na pregledu!! Mi smo u 12 tjednu, kako vrijeme brzo prolazi!! I ja tu i tamo pogledam razvoj bebe u tjednu u kojem se ali s prvim djetetom sam staaalno gledala i guglala!! 😁😁
    Mi za koji dan ulazimo u drugo tromjesečje, jedva čekam, čisto jer znam da je kritično razdoblje iza nas!! ❤❤

08. Srpanj 2017. 10:32

Gitta

Bešićka tako super što ste osjetili prvo kuckanje!! 😁😁
    Javi nam kako je prošlo na pregledu!! Mi smo u 12 tjednu, kako vrijeme brzo prolazi!! I ja tu i tamo pogledam razvoj bebe u tjednu u kojem se ali s prvim djetetom sam staaalno gledala i guglala!! 😁😁
    Mi za koji dan ulazimo u drugo tromjesečje, jedva čekam, čisto jer znam da je kritično razdoblje iza nas!! ❤❤

Ja gledan samo subotom kad ulazimo u novi tj 🤗🤗
    Drugo tromjesecje je odlicno, sigurnija si i bolje se osjecas 😍

suza4
    08. Srpanj 2017. 10:32

Dalmatinka

suza4

Dalmatinka

Ajme blago vam seee… u nas zovu kisu za Ultru krajem tj xD
    Mi smo dns napunili 15 tj 😍😍 svaku sub googlan kako se beba razvija u novom tjednu… jedva cekan uzv sad ce to bit vec velika beba 😁😄

I ja sam 15+2,17.7 idem na 4D i jedva cekam da vidim bebicu :-)

08. Srpanj 2017. 10:37

suza4

Dalmatinka

suza4

Dalmatinka

Ajme blago vam seee… u nas zovu kisu za Ultru krajem tj xD
    Mi smo dns napunili 15 tj 😍😍 svaku sub googlan kako se beba razvija u novom tjednu… jedva cekan uzv sad ce to bit vec velika beba 😁😄

I ja sam 15+2,17.7 idem na 4D i jedva cekam da vidim bebicu :-)

Nadan se da cemo dobit slicicu 😍😍 ja cu u petak na ovi obicni pa iza na 4D

suza4
    08. Srpanj 2017. 12:12
    Jutros se probudim i slucajno pogledam dlanove i ugledam ove fleke.Sto je to?Ne boli ,ne svrbi.Bas sam se sad uplasila.Na vratu su mi izasle smedje mrlje velicine 5kuna ali to mi stoji od pocetka trudnoce..ali sta je ovo sad?Zna li tko?
    Jutros se probudim i slucajno pogledam dlanove i ugledam ove fleke.Sto je to?Ne boli ,ne svrbi.Bas sam se sad uplasila.Na vratu su mi izasle smedje mrlje velicine 5kuna ali to mi stoji od pocetka trudnoce..ali sta je ovo sad?Zna li tko?
  • Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.