Ima li neko kome je vruce? 😂😂 ja se topim… danas mi je posebno vruce… 😩 srica pa nismo u visokom stupnju trudnoce 😎
Kod nas u slavoniji zahladilo,kisa se lijepo ispadala,konacno ima zraka i moze se disati.
Ajme suza lijepi veeeeliki trbuh imas!!
Svima puse i laku noc! Da se sve lijepo odmorite i naspavate!
Ima li neko kome je vruce? 😂😂 ja se topim… danas mi je posebno vruce… 😩 srica pa nismo u visokom stupnju trudnoce 😎
Kod nas u slavoniji zahladilo,kisa se lijepo ispadala,konacno ima zraka i moze se disati.
Ajme blago vam seee... u nas zovu kisu za Ultru krajem tj xD
Mi smo dns napunili 15 tj 😍😍 svaku sub googlan kako se beba razvija u novom tjednu... jedva cekan uzv sad ce to bit vec velika beba 😁😄
Mi smo danas 18tt i jutros je i tajo osjetio prvi mali udarčić jeeeeej
Mada me juče bolio stomak, pa ću danas u drugi grad na pregled samo da vidim dal je sve ok, baš smo se prepali.
Cure želim vam ugodan vikend 😘😘
Mi smo danas 18tt i jutros je i tajo osjetio prvi mali udarčić jeeeeej
Mada me juče bolio stomak, pa ću danas u drugi grad na pregled samo da vidim dal je sve ok, baš smo se prepali.
Cure želim vam ugodan vikend 😘😘
Awwwww 🤗🤗🤗🤗
Ma ok je sigurna san 😊😊😊
Javi nam kako je proslo 😘😘😘
Bešićka tako super što ste osjetili prvo kuckanje!! 😁😁
Javi nam kako je prošlo na pregledu!! Mi smo u 12 tjednu, kako vrijeme brzo prolazi!! I ja tu i tamo pogledam razvoj bebe u tjednu u kojem se ali s prvim djetetom sam staaalno gledala i guglala!! 😁😁
Mi za koji dan ulazimo u drugo tromjesečje, jedva čekam, čisto jer znam da je kritično razdoblje iza nas!! ❤❤
Bešićka tako super što ste osjetili prvo kuckanje!! 😁😁
Javi nam kako je prošlo na pregledu!! Mi smo u 12 tjednu, kako vrijeme brzo prolazi!! I ja tu i tamo pogledam razvoj bebe u tjednu u kojem se ali s prvim djetetom sam staaalno gledala i guglala!! 😁😁
Mi za koji dan ulazimo u drugo tromjesečje, jedva čekam, čisto jer znam da je kritično razdoblje iza nas!! ❤❤
Ja gledan samo subotom kad ulazimo u novi tj 🤗🤗
Drugo tromjesecje je odlicno, sigurnija si i bolje se osjecas 😍
Ajme blago vam seee… u nas zovu kisu za Ultru krajem tj xD
Mi smo dns napunili 15 tj 😍😍 svaku sub googlan kako se beba razvija u novom tjednu… jedva cekan uzv sad ce to bit vec velika beba 😁😄
I ja sam 15+2,17.7 idem na 4D i jedva cekam da vidim bebicu :-)
Ajme blago vam seee… u nas zovu kisu za Ultru krajem tj xD
Mi smo dns napunili 15 tj 😍😍 svaku sub googlan kako se beba razvija u novom tjednu… jedva cekan uzv sad ce to bit vec velika beba 😁😄
I ja sam 15+2,17.7 idem na 4D i jedva cekam da vidim bebicu :-)
Nadan se da cemo dobit slicicu 😍😍 ja cu u petak na ovi obicni pa iza na 4D
Sortiraj odgovore
Najstariji