Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mm7
    09. Veljača 2016. 11:52

Lina rodila si?? Joj cestitam😘
    Kolki je bebac na kraju bio?

Pepita2109
    09. Veljača 2016. 12:14

Mm sad je tvoja bebica na redu, i onda je službeno kraj sa zimskim bebama 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

LinaKarolina
    09. Veljača 2016. 12:34

Da,da Mm..

U nedjelju me drzali trudovi,u ponoc se zaputili u bolnicu i u 4:50h malac nam dosao.

Bilo je brzo,lagano i bez epiziotomije.
    Malac je veliki 4060/50
    Uglavnom..porod za pozeljeti

Eto..nadam se da tvoj nece kasniti i da ce te iznenaditi jos ovaj mjesec

Mm7
    09. Veljača 2016. 14:22

Joj bas je sladak....ja se nadam da Vam se uskoro pridruzujem u drugoj grupi...uzivajte u bebama, javljam novosti😉

visnjass
    09. Veljača 2016. 15:18

Lina čestitam 
    ništa, ništa i odjednom vidim sličicu bebača, hvala bogu da je sve tako glatko prošlo. Mi smo od jučer doma, Viktor samo spava i moram ga buditi za papicu, u bolnici je jedini u sobi vječito plakao.. ne znam s čim povezati, da li je ovo slučajno ili ono, vidjet ćemo.

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Ines24
    09. Veljača 2016. 16:07

Visnja moja je cura prvih par dana samo jela i spavala doslovno... Mislim da je to samo privikavanje 

visnjass
    09. Veljača 2016. 16:19

Ines s obzirom kakav je bio u bolnici sad mi je čudno.
    cure, ja na mobu ne mogu naći temu gdje se selimo

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

LinaKarolina
    09. Veljača 2016. 17:14

Visnja cim je prisilno morao ici u bolnicu na indukciju odmah je istu vecer odlucio da krene sam..ocito mu trebao poticaj 

Evo ti link za drugu temu..
    https://klokanica.24sata.hr/forum/beba/beba-39/zimske-bebe-2015-2016-1881

Mm7
    10. Veljača 2016. 10:50

Curke da Vas pitam, kad ides na ctg jel se moras prije toga najest il doc na prazan zeludac? Danas bila na kontroli , nakon 2 sata cekanja tak su mi ovlas napravili uzv i kad su me narucivali za dr tjedan sestra je rekla da ce mi mozda radit ctg posto sam 38 tt al da ne zna ak cemo stic i sebi promrmljala u bradu za hranu pa nisam skuzila jer se moram najest prije ili doc nataste😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.