Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    10. Veljača 2016. 11:15

Ja sam dolazila nekad sita nekad nisam jela.. kako mi se to jutro pogodilo. Iako rijetko se pogodilo da nisam jela dok sam bila trudna  nitko me na sv.duhu nije pita za to niti mi to spomenuo. Jos znam da su sve cure isle po nesto slatko da bebice budu zivahnije.

Mm7
    10. Veljača 2016. 11:32

Sad bas citam na netu da se mora nekaj pojest prije...ja moram jest inace bum im se tam skljokala😂

LinaKarolina
    10. Veljača 2016. 12:28

Meni nitko nista nije govorio da se mora ili ne mora pojesti nesto prije ctg-a.
    Nekad bi isla ujutro,nekad popodne..
    Beba je bila i zivlja i mirnija ali gledaju se otkucaji a ne zivost.

Alekssandraa
    12. Veljača 2016. 08:52

Mm7,ja sam rodila na sv.duhu..a sto se ctg-a tice,sestra mi je rekla da se dobro najeden,pojedem neku cokoladicu i popijem dosta vode. Mislim da te na sv.duhu sve do 39tjedna nece vaginalno pregledavat....pa cak mislim da ti tek onda i ctg rade,ako imas urednu trudnocu...ja sam se u 38tjednu skinula,usla kod dokt.,jer sam mislila da ce me pregledat,na kraju mi je samo ultrazvuk napravio

Mrkvica2
    12. Veljača 2016. 14:36

Meni je bilo isto kao i aleksandri. Ctg mi nebi ni radili da nisam rekla da slabije bebu osjecam sto je bilo sa 38+4 a rodila sam eto iduci dan. Vag pregled isto nista, jedino kada sam se skidala je kada mi je uzimao bris na streptkokok. Uzv su mi radilionaj prastari da provjere kolicibu plodne vode, a tj dana prije nego sam rodila procjenu na novijem uzv-u. Praktocki ti nist ne rade dok ne ides gore u predradaonu ak je sve okej sa trudnocom i nisi prenjela.

Mm7
    13. Veljača 2016. 11:20

Ma da? Znaci samo uzv? Iduci tj ce mi taman bit 38+3 kad cu ic na pregled.
    Aleksandra jesi imala njihove spavacice ili svoje na sv.duhu?

Alekssandraa
    14. Veljača 2016. 02:47

Mm7,imala sam svoje spavacice,

Alekssandraa
    14. Veljača 2016. 02:49

Mm7,imala sam svoje spavacice...ja sam si uzela dvije,nekak mi je bilo glupo kup

Alekssandraa
    14. Veljača 2016. 02:53

...nekak mi je bilo glupo kupovat vise,jer ih doma nikada ne nosim,tako da mi ih je muz svaki dan prao i donosio  Ja sam se znojila ko nikada,ne znam jel vise od hormona ili od topline...dvije spavacice bi mi bile dosta da sam uspjela roditi prirodno,a posto je kod mene bio carski,trebala sam ipak uzet tri ....

Mm7
    14. Veljača 2016. 12:33

Ma i ja ih ne nosim inace, kupila dvije valjda ce bit dosta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.