Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LinaKarolina
    15. Veljača 2016. 13:58

Ja sam ponijela 4 spavacice.
    Jedna u kojoj sam rodila i 3 za poslije.
    Moras imati na umu da prve dane prilicno krvaris pa moze propustiti kroz ulozak..
    Nakon poroda se znojis nenormalno radi redukcije hormona tako da pozelis sto prije je skiniti sa sebe a i mlijeko kada nadode zna procuriti.

Mm..ima li kakvog pomaka kod tebe? 

Pepita2109
    15. Veljača 2016. 15:39

ja sam imala dvije spavaćice i nisam nijednu koristila, dobivala njihove a i bolje mlijeko kad je krenulo to je bilo ajme ajme 3 spavaćice na dan -_-
    Mm kakvo je stanje ima li nekih naznaka da će dečkić uraniti?

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mm7
    17. Veljača 2016. 00:12

Nema nista novo....u nedjelju ujutro me probudili bolovi i do nekih 15 h trajali i poslije nista...sutra ujutro idem u bolnicu na pregled pa cemo vidjet sta kazu

Pepita2109
    17. Veljača 2016. 12:40

Javi novosti 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mm7
    17. Veljača 2016. 15:00

Eto mene iz bolnice...danas su me bas prepali...prvo mi neka curica mjerila tlak i tezinu, mislim da je skroz fulala al nema veze.pa me stavili na ctg da bi me nakon 15 min skidali da nije u redu i da idem odma na afi...ide sestra samnom i naravno nema doktorice, cekala 45 min i na uzv beba aktivna da aktivnija nemre bit...odem kod doktora i pitam ga za ctg jel u redu posto je sestra rekla da su otkucaji slabi i veli on sve super, vidimo se za 7 dana.tak da ne znam sad kaj na to rec...ugl.sad je beba oko 3500, ja navodno u 7 dana dobila 2 kg i tak...

Alekssandraa
    17. Veljača 2016. 17:02

Meni su na ultrazvuku rekli da je malac oko 3 500,tjedan dana poslje druga doktorica kaze da je oko 3200...meni nista jasno,kak tak gubi na tezini  Dva dana nakon toga...ja rodila bebicu 4010 kg,pa sad ti vjeruj njima i njihovim izracunima

Alekssandraa
    17. Veljača 2016. 17:09

I da...meni je isto neka mlada cura mjerila tlak i po njenom sam imala 160/90...i onda mi je nakon toga mjerila sestra Jelena (mislim da se tako zove,sijede kose) i imala sam 120/80.. ti mladi sta dolaze tamo na praksu,stvarno nemaju pojma o nicemu.
    Mm7,koji ti je doktor bio ?

Mm7
    17. Veljača 2016. 17:30

Pa no, ja uvijek imam nizi tlak i sad 130/80, dobro nije ni to strasno...neki s naocalama, mlađi ne znam kak se zove, znam da je on moju sestru porodio, on mi je i zadnji put bio kad me nabrzaka pregledao...nije bas nesto riječit..

@JustSmile@
    21. Veljača 2016. 20:46

Mm: jeste li jos 2u1? :D ♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Sonja8
    21. Veljača 2016. 21:30

Čudno mi da ovdje nitko vise ne piše... Meni i dalje otvorena ta stranica na mobu. Hihi. Mm, jos tebe moramo ispratiti u rodilište 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.