Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    visnjass
    06. Veljača 2016. 21:38

Još jedan iscrpljujući dan u bolnici 
    neće cicat, nema kaj zapravo, jadan vuče i onda isfrustrirano plaće, čisto mali kolostruma nadošlo. dobro sam sumnjala, prokrvarila mi rana ali kažu ništa strašno. jedva čekam da idemo doma 
    Lina rođen je sa 3320 iako nisam ni ja znala koliko mi je dijete i 50 dug

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Mrkvica2
    06. Veljača 2016. 23:15

Visnjass njima je taj kolostrum dosta na pocetku.. meni je mlijeko nadoslo tek 4.dan kada smo doma dosli. Samnomsu u sobi bile cimerice cije su bebe stalno plakale.. mislim da je kod nekih jednostavno tako. Mozda misic samo zeli biti blizu mame posto ste odvojeni bili odma na pocetku. Ako mozes sto cesce stavljaj malog na sisu pa ce naici.. polako oni sada imaju zelucic velicine oraha. Jako malo im treba. Drzi se, vjerujem da je tesko radi reza ali proci ce. Sve ce doci na svoje i brzo ces ga i maziti kraj sebe. Samo hrabro  Drago mi je da su bar sestre okej i da ti pomazu. 

Lina hahshah, a dobro ajde valjda se se nesto slj tjedan pokrenuti. Bilo bi krajnje vrijeme  Malisu ocito bas briga, on uziva kod mame.

visnjass
    07. Veljača 2016. 06:59

Pomažu sestre i napokon da su otkrili problem. ja njima stalno govorila da on cica ali ne guta, negdje je problem ili ništa ne ide ili ne znam, onda je jedna skužila da maleni prima bradavicu ispod jezika a ne na nepce zato jadan ostane gladan  
    nikako namjestit, stalno plaće a meni srce puca 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Mm7
    07. Veljača 2016. 11:12

A micek mali...samo nemoj odustajat...
    Mene sinoc čopili bolovi kao da cu svaki tren procurit, pojacavali se i.stisavali kojih 2 sata a malisa se skroz umirio zadnja 2 dana...

Sonja8
    07. Veljača 2016. 12:11

Mm, jesi išla kod Dr? 
    Visnjass, meni moja primala krivo bradavicu pa su mi došle ranice. Ja sam to riješila leptiricima od aventa koje staviš na bradavicu i onda bebica lijepo to uhvati i papa dok ne nauci sam lijepo uhvatiti. Ja sam te leptirice koristila sigurno 2 tjeda, poslije sam ih maknula i sad super Papa. Sretno 😘

Mm7
    07. Veljača 2016. 13:14

Sonja nisam nikam isla, prestalo nakon 2 sata i mali poceo udarat i danas ujutro se javio...pratit cu pa cu vidjet kak ce bit

@JustSmile@
    07. Veljača 2016. 13:44

Mm: mozda tvoj stvarno urani,mozda ubrza za ostalim deckima. :D
    ajmooo,jos vas je 2 u redu I onda se prebacujemo svii tamoo na bebe. :P ♡♡♡♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Mm7
    07. Veljača 2016. 14:08

Bumo vidjeli, mene odma malo panika hvata cim ga ne osjetim ko prije..sad tresem trbuh, jedem slatko ....mislit ce malac da mu mama luda😂...al nakon toga se javi tu i tam

Mrkvica2
    07. Veljača 2016. 15:10

Visnjass bitno da ste otkrile u cemu je problem. Nauciti ce, jako je maleni jos, a ako bas nece moci probaj sa sesiricima kako kaze sonja. Dok ne nauci. Drzi se 

Mm ja sam bila ostavljena na promatranju jer sam rekla da mi se mala tri dana vec jako slabo mice i nismo uspjele prespavati noc u bolnici iduci dan je curka bila vani  Mm i ja smo probavali mrdati trbuh, tresti ga, slatko ma nista zivo.. sestre u bolnici isto bockaju drmaju pa okreni se ovako onako. Jednostavno se bila pripremila za izlazak 

Lina gdje si? Da se nije malisa odlucio napokon izaci 

Mm7
    07. Veljača 2016. 15:14

Uh...u srijedu sam narucena u bolnicu na pregled, ak se ovak nastavi nazvat cu rodiliste pa pitat...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.