Jos sam uvijek 2 u 1😉...al imam osjecaj da se raspadam😩...sve me boli, petak je bio dan d, cjeli dan opet bolovi, vec zvala rađaonu dal da dodem il ne , na kraju ostala doma, bol se smirila...sad malo vise odmaram jer imam osjecaj da cu se dole sva raspuknut kad stojim il hodam...nadam se da cu uskoro kod vas na drugu temu😃🍼
Sonja: i meni isto cudno,i isto malo malo odem vidjeti ima li sto god novog a obje stranice stoje zabiljezene pa se saltam. xD
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Mm: samo odmaraj,pokusaj,nekazu bzvz trebat ce ti :P i pokusaj koliko god se tesko cinilo,uzivati u tim zadnjim trenutcima trudnoce.zafalit ce i te cari ponekad ;) haha,hormoni moji iz mene progovaraju. ♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Just smile pokusavam nekak se natjerat, kad mi do sad bilo sve lako i onda odjednom kaos hahaha nisam naviknuta da sam sva nikakva...al jos malo i krece novi kaos😂
Mm još malo pa stiže i tvoj bebač, svi ti bolovi su normalni, kad se sjetim nisam mogla stajati na nogama od osjećaja da ću se raspasti
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Eto mene iz bolnice...nis novo, moram doc opet u pon kad mi je termin...mali sad opet procjenjen na 3200, ugl spavao opet na ctg-u pa ga malo tresli da se razbudi😂....cini se da cu i ja prenjet...
Mm ne mora znaciti da ces prenjeti..imas jos dana do termina.
Pa ne mogu bas svi decki biti ljenivci
Ostalo ti je jos sitno..
Tada bolovi prestaju i krece kronicni umor
Bas imam tak.neki osjecaj😕....sad me vec strah prosao i samo cekam da rodim😃
Mm samo pozitiva, prenijela sam 12 dana tako da znam kako je teško iščekivati,samo odmaraj i spavaj, i radi što te veseli jedva čekamo da nam se pridružiš
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji