Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Alekssandraa
    07. Veljača 2016. 17:00

Mm7,kad ti je termin ?

Alekssandraa
    07. Veljača 2016. 17:01

Lina,di si ? Jel stigao malisa ? 

LinaKarolina
    07. Veljača 2016. 18:56

Hellou zene!

Moram vas razocarati ali u komadu sam..jos! 

Trudovi su prisutni cijeli dan pa ocekujem nocas pomak a posto me ionako zadnjih desetak dana zayebavayu vise neznam razliku izmedu pravih i laznih.
    Ovi sada bole..ooo daa 
    Eto ni nakon dvije trudnoce nisam nista pametnija..a mislila sa da cu sve znati i da bi sve trebalo ici glatko.
    Kako god za sutra me je dr. poslala u bolnicu tako da ako ne bude nista najkasnije bi u utorak malac mo(R)gao van 
    Indukcijom! Grrr..
    I to je to..

Mm mene je pocelo stezati isto od 37 tjedna i sluzni cep ispadati..ponadala sam se i ja da ce biti ranije..
    A eto me u 42. tjednu i prevrcem se k'o mjesanac kornjace i morza 

Jedino me brine koliki ce biti malac s obzirom da je prije 3 tjedna procjenjen na 3700 

Mamice..pazite i mazite svoje buhtlice 

Alekssandraa
    07. Veljača 2016. 19:01

Lina,sretno ! Cekamo i od tebe lijepu vijest 

Mm7
    07. Veljača 2016. 19:12

Aleksandra 29.2. Je termin...
    Lina ja.se nadam da.ce mene prije nekak, tak imam neki osjecaj...kad nisam pametna neko kaze da cu znat kad su pravi trudovi da bole za popizdit, neko kaze da je ko menga sad ti budi pametan...al drzim ti fige da veceras krene vjerujem da ti je stvarno vec dosta...al kazu da trece djete rodis zacas kad krene😉

Mrkvica2
    07. Veljača 2016. 20:35

Mm dobro si cula. Pravi bole bas za pop..

Mrkvica2
    07. Veljača 2016. 20:36

Lina a bas sam se ponadala, eto nadam se da ce malac sutra biti tuu 

Pepita2109
    07. Veljača 2016. 20:58

Lina držim fige da je to ipak to i da nećeš dočekati nikakvu indukciju 
    a šta se tiče težine moja malecka je tjedan dana prije termina bila procijenjena na 3900, a došla je na svijet 12dana od termina sa 3740 tak da fulaju oni itekak.. hehe
    Mm držim fige da mališa ipak urani malo da ne bude baš da svi dečki kasne hahaha

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mm7
    08. Veljača 2016. 10:05

Jutro ženske, meni ova noc prosla super, nikakvih bolova...malisa se opet pokrenuo , ludio po trbuhu cjelo vrijeme😆

LinaKarolina
    09. Veljača 2016. 04:45

Mm samo ti njega mazi i pazi jos u trbuhu ovih zadnjih dvadesetak dana
    I zelim ti porod kao moj brz i lagan..da ti kazu da uopce ne izgledas k'o da ces roditi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.