Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    @JustSmile@
    25. Siječanj 2016. 08:07

Lina: hehe.a moram te sve osjecaje izbacit negdje pa eto,pisem. :D ♡ bila je vizita maloprije.nece mi inducirat do sutra zato sto plodne vode i dalje imam iako stalno curka,sa krvi je sve u redu.samo se trebam poceti otvarati a to nikako da krene...stigne,hajde.  hvala ti.ovdje je bas guzva.kazu da im stalno nove zene dolaze. A ja tebe cekam. ;) :P

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Alekssandraa
    25. Siječanj 2016. 08:18

Dobro jutro  
    Aaaaaaaaaa JustSmile,koje iznenadenje  Ja se fino probudila i razmisljam si kako idem na klokanicu napisat JustSmile i Lini sretno danas na pregledima...kad ono..zenska vec otisla u bolnicu i fino se smjestila  Pa draga,neka ti je sa srecom i da sto brze prode !!! Kad god imas vremena,samo pisi,mi te citamo s osmijehom na licu ! Nek je zivo i zdravo,nije uopce bitno jel ce bit Marko il Laura...kak ti to fino,lezerno opisujes,hahahaha. Ma,samo hrabro !!

Alekssandraa
    25. Siječanj 2016. 08:22

Tweety,brz oporavak zelim  Uzivaj sa svojom bebicom,sto vise mozes..

LinaKarolina
    25. Siječanj 2016. 08:30

Justsmile sada mozes trudove ocekivati svaki tren..dug je dan i mozda krene samo od sebe.
    Ali nebitno..bitno da je tvrdoglavac popustio 
    Da..kod nas uvijek guzva a kazu da natalitet opada 

Aleksandra sada je red i kod tebe da se pokrene 

Ja u 10 na pregled pa cemo vidjeti ima li pomaka od proslog tjedna.
    Nema da ne bude..pa ovaj sluzavi ce me ubiti.
    Em je ruzan,em je dosadan,em kada krene moram se svako malo tusirati..ali ajde..jutros je barem u komadu ispao.
    Izgleda da se samo ja s njim borim 

@JustSmile@
    25. Siječanj 2016. 08:44

Aleksandra: hvala! :) a moram malo i vas razvedriti i nasmijati,usput i sebe,necemo biti nasekirani i bezvoljni, Euforija na nivou. :D :P

Lina: haha,bome da.slavonija nasa nije kruha gladna.nek se djeca radjaju. :) ♡ ovaj moj lupa li ga lupa.tko je rekao da se smire prije nego izadju?pfff,bas...ooo da,sluzavi i meni stalno curi sada i bas je sluzav...nezovu ga bzvz tako.
    al hrana...tuga :( 3snite kruha,1maslac,1med i kava.gladna ko vuk.jedva cekam da moji dodju malo kasnije I da nesto posteno pojedem.ode probat spavat.

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

LinaKarolina
    25. Siječanj 2016. 08:52

3 snite kruha? Ja se sjecam samo jedne..onda su pojacali dozu.
    A znamo kakve su kada si od 3 gladan

Odmaraj zeno..trebat ce ti snage za porod 

visnjass
    25. Siječanj 2016. 09:07

JustSmile sretno još jednom, super da si s nama cijelo vrijeme

this HTML class. Value is

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

visnjass
    25. Siječanj 2016. 09:08

super sam stavila sliku 

visnjass
    25. Siječanj 2016. 09:11

tweety91
    25. Siječanj 2016. 09:18

JustSmile brz i lak porod ti zelim i da se ubrzo mazis sa svojom bebicom :) :) sretno!

[/u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.