kaj se tiče menge, frendice zavide.. imala sam po 3-4 dana i mogla sam prohodati s dnevnim uloškom jer kad bi išla na wc kao da tada opustim mišiće i sve lijepo izađe, preko noći isto ništa.. 2 puta u cijelom životu bile bolne ostalo podnošljivo ili uopće nisam ni znala da imam. nadam se da će tako i ostati
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Pozdrav curke
Vidim,sve smo i dalje jos u jednom komadu Ja danas obavila kontrolu i na kraju sve po starom,pa ponovno kontrola u utorak.Ne znam do kad ce ovo ovako,najavljuju ljepse vrijeme,mozda se nesto i pokrene
Imam filing da ce uskoro nesto,al ne znam tocno kad....hahahaha
Meni danas krepala masina za sude,al ak nis drugo jos nam vrijedi garancija...sam kaj gnjavaza s tim,napunila cijelu perilicu suda i ukljucila,a ona pocela cudno zujat i na kraju se samo ugasila...i sad fino peri sve na ruke,a nekako sam bas umorna i osjecam takav pritisak dolje,kao da mi se glavicom hoce probiti van
Aleksandra dobra ti je ova "imam feeling da ce uskoro"
I ja mislim da cemo sve uskoro..
Decki su mali tvrdoglavci i vole udobnost i sigurnost..nije nigdje ljepse nego u maminoj pupi.
Ovaj moj se opet totalno smirio..divljao je redovito i razvlacio trbuh na sve strane.
Sada se malo protegne,stuca i uglavnom miruje.
E sad..jel' se to pred porod smirio..neznam.
Justsmile..mozda sutra tvoj misko odluci vanka kada vidi da ostaje u bolnici
JustSmile možda tebi bude kao i meni, u 4 popodne došla u bolnicu isto čekati, u 7 već krenuli trudovi sami od sebe
Ola,ola zene moje.
Osla voda u 23 i 15.
I to ne da se neskuzi nego je bila poplava kakvu definitivno nisam ocekivala.i jos uvijek curi...i sluzni je oso odmah uz nju...sad se crveni i mokri..ja u bolnici...cekam.zatvorena...zacementirana.u 6 idem u labos,u 7 je vizita.na uzv.su rekli da ima oko 3.500 i pazite sada: "jel ste 100% sigurni da je decko? ima mala jajca ili se nezgodno namjestio ili je curica." ja ostala waaaaaaat?sad cekam trudove i malog marka ili malu lauru. XD hahahah.nadam se da ste mi sve dobro.zelim vam mirbu noc.ja kao sad trebam spavat. -.- jos sam pod dojmom,svasta sam jos htjela napisati ali zaboravih.napisat cu vam 2strane dok se probudite. :P ♡♡♡♡♡♡♡♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Ovo ce sada biti opsirno.pisem sebi dnevnik a odmah djelim i vama. XD
Znaci prica krece ovako:dosla od bake,tusiram se,poslije brijanja koje je odradio dragi, sjedam u turski sjed u kabini misleci:mozda ovo nesto pokrene iako sam puno puta tak sjedila nist nije bilo,tusiram se min.pol h.,vezem turban i zamotavam mokru glavu.
malo poslije presvlacim posteljinu da dragi bude u finom mirisljavom krevetu dok mene nema.zavrsim sa jastucima,jos mi ostalo da navucem jorgan.odlucim napraviti pauzu,u pol-lezecem stavu dohvatim se moba i pocnem pisati vama poruku,pazi ironije:kako sam danas premjestila sve stvari u 1 kofer i sada nemam torbu za radjaonu. (koji naivac) kak sam to napisala...23:15 pljaf...nesto curi medju noge...ja trcim,skidam se,i dalje curi....placem od srece,pricam sa bebom mojom,oblacim nove gace..djabe...dolazi muz i kaze:idemo gledat film,ja mu kazem:neidemo.gleda me u cudu.ja mu pokazem pidjamu.
Sušim kosu,raspremam torbu,vadim visak pidjama koje stavih danas...oblacim se i krecemo.ostalo sam napisala gore a nastavak slijedi. ;)
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Dobro jutrooo!
Izmjerena temperatura,uzeta krv,♡kuca,cekam vizitu.trudova nekih majusnih,nista konkretno.bas sto kazu,menstruacijski bolovi. na vise od 10min,neugodno ali sasvim izdrzljivo.cekamo jos uvijek sta ce cika doktori reci. :D
Lina:sretno danas! ♡
Aleksandra:znaci ti si sutra opet.hajmo,otvorila sam kolo srece,sad i tvoj momak moze polako krenuti put izlaza. :P
Ines:ja ni nisam dosla do bolnice,on odlucio mamu zezat...hahha.
namjerio se da bas bude po njegovom.em kasni,em je pomutio planove dr.pa me morali ranije primit em jos misle da je curica.(ja iskreno sumnjam u to,pa na 4d-u smo vidjeli jajca...) zaj...neki mali.sreca moja.jedva cekam da ga ugledam.
spavanje 0bodova.1h uvrh glave....
Justsmile hahaha..jesi me nasmijala sa svojim uzbudenim tekstom
Eto..vidis..ipak je bebica odlucila van u ponedjeljak..pocetak radnog tjedna
Sretno ti i neka ti porod prode sto brze i sa sto manje boli..
A Marko neka se ne stidi pokazati sto ima
E da..justsmile vidis da sam ti dala dobru prognozu da ce mali doci nam u ponedjeljak
Iako sam Aleksandri prognozirala nedjelju a ono sipak
dobro jutro
dođem i imam kaj čitati sretno JustSmile
a ja jedva do wc-a otišla koliko me sve dole boli. prepone i kao da imam upalu jajnika na najjače
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji