Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    @JustSmile@
    23. Siječanj 2016. 13:15

Zene moje: hvala vam,da vas nemam ovdje,mislim da bih izludila! Volim vas sve,puno,puno!♡♡♡♡
    pitala ja bas dr.jel moze biti da se ne skuzi plodna voda,kaze ona da ne.drugacija je i od urina i od iscjetka a i nebi curilo samo kada bi isla npr.piskit kao ova iz price jucernjasnje,jel...sasvim normalno je da ako je sve ok bude do 42.tj.
    ctg super,oko 150-160,zabiljezio neka 2jadna truda 40 i 60.
    A sto se moje otvorenosti tice,cini se da uopce nakraju nisam otvorena,plodnu vodu nije mogla gledati i isceprkala je sve u 16 da su mi oci ispale skoro i nakraju rekla:ja tu pomaka nevidim...u 7,pola8 ujutro budite u ponedjeljak tu da vas stavimo u sobu i da cekamo..eto.

Ilovecats:vidim,ostalo ti jos 3mj.♡♡♡ neka je sa srecom i bas lijepo da nas pratis. :)))

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Sonja8
    23. Siječanj 2016. 15:24

Justsmile, super, bitno da je sve u redu. Najgore je kad sami sebi (ili kad nam netko drugi) ubacimo bubu u uho i onda se samo stresiramo. 
    Mi smo super. Noćas je bilo malo plakanja, manje spavanja, nama čudno jer stvarno lijepo spava i po noći, ali tko bi uopće i pomislio da ce s malom bebom noći biti mirne ☺️ Za sad nam je bilo lakse nego sam očekivala 😉
    Trudnice nase, mislim na vas i čekam vijesti ❤️

LinaKarolina
    23. Siječanj 2016. 17:18

hey drage moje..evo i mene
    Danas ludnica od jutra..prvo mi ispala komadina sluznog cepa i sukrvice..totalno bljak..pa me uhvatilo stezanje a ja sva cool jer smo ipak malom slavili rodendan.
    Primjetio dragi da se borim sama sa sobom ali eto..jos sam u komadu.

Mrkvice papaju AD bolje nego ciku..
    S malenom sam danju i nocu plakala jer je ona vristala a ja iscrpljena i praznih grudi.
    Osjecala sam se lose jer joj ne mogu pomoci..pa stalno je na prsima a place.
    Na kraju sam joj napravila u bocicu i to je popila u sekundi te je odmah u komadu spavala 4-6 sati..da ne kazem da sam se preporodila.
    One tvrdnje da je majcino mlijeko sasvim dovoljno iz moga iskustva s oba djeteta nisu bile tocne. Ocito mi mlijeko nije kakvo treba biti a imala sam ga na izvoz.
    Tako je i s malenim bilo dok dragi nije uzeo i sam mu napravio bocicu jer je vidio da vise ne mogu.
    Dakle..same mozete vidjeti jel' vam beba sita ili nije..necete biti lose majke ako vam dojenje ne ide..i tocka!

@JustSmile@
    23. Siječanj 2016. 17:24

Sonja: hajde bas mi je drago da vam ide i da se snalazite. :) a koliko puta ti se inace probudi preko noci za papanje?i svakih koliko mu das papat sad jos na pocetku?jel puno spava?

evo moj bas divlja i gura se.mazimo se i 
    pustila mu mozzarta,tako zaspe i smiri se po noci,bas me zanima hoce li paliti kada se rodi. :)

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

@JustSmile@
    23. Siječanj 2016. 17:31

Lina:taman mislim na tebe. ♡♡♡
    Bome cemo se mi za ozbiljno sresti tamo u bolnici kak je krenulo. :D ak rodis prije mene,negine ti moj dolazak sa patologije na babinjace.a mozda i u radjaoni zavrsimo u isto vrijeme.haha,zamisli.bilo bi to fora. :P

visnjass
    23. Siječanj 2016. 17:40

hvala Mrkvice svaki savjet je dobrodošao, a sam samo dobila informaciju; nabavi si steznik
    dalje nisam išla za tim 

i ja sam si pomislila nema nam Line ali eto, samo je gužva na golu.
    kod mene nema nikakvog čepa osim klasičnog iscjedka za koji bi se začudila da ga nema jer me muči od početka 

JustSmile najvažnije da je sve ok a dalje će stručnjaci odlučiti kaj i kako

moje maleno za čudo cijeli dan spava, protegne se tu i tamo i samo nastavi.. nisam zadovoljna, više volim kad se gura na sve strane, ovako mi zadaje brigu.. il je to možda zatišje pred buru..

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Pepita2109
    23. Siječanj 2016. 17:41

Curke pratim vas ja,ali mi malena ne da da puno tipkam hehe

Lina slažem se s tobom, ja dojim jer sam uspjela iako mi je prvi tjedan bilo ajme meni plakale i ona i ja.. smatram da AD nije ništa loše i to što si rekla nije žena zato manje dobra majka, jer za majku je bitno da je psihički i emotivno sposobna brinuti se za svoju bebu, ja sam bila na rubu baš rubu ajme meni, srećom jedna cura mi je puuuuno pomogla... btw ja čak kupila AD hahaha i eno jučer ga bacila hahah a i ni bocom nije oduševljena probali joj jednom dati nema šanse heh

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

LinaKarolina
    23. Siječanj 2016. 18:59

Justsmile ja ipak mislim da ces ti prije..iako neznam sto ces u bolnici ako mali ne zeli van 
    Ma da je dolje na patologiji super..imas posjete kada hoces i sestre su odlicne i jedva ih vidis.
    Samo je dosadno za popiz...
    Ali bar ne moras svaki dan na ctg..
    A tko zna..mozda kada dodes nesto se i pokrene

Alekssandraa
    23. Siječanj 2016. 19:07

JustSmile,zasto ce te u ponedjeljak zadrzat u bolnici ? Jel ti namjeravaju potaknut trudove ili ? Kaj ne mozes jednostavno doma cekat da se nes pokrene,ako je sve u redu ? Sad i ja strahujem da ce im past na pamet da me ostave u bolnici...a ja stvarno ne bi ostala,ako bas ne moram  Sorry,imam sto pitanja i sto misli u glavi...

Sonja8
    23. Siječanj 2016. 19:15

Pusa trudnice nase 😊
    Sve cete vi brzo, pitanje je samo dana...❤️
    Justsmile, moja cura i po danu i po noći ima isti ritam... Kad se probudi, dam joj cicu, zaspi za par minuta na njoj, dignem je i presvučem, vratim na cicu i Papa, papa...pa zaspi. Spava cca 3 sata i onda ispočetka. Jedino je usred noći jednom ne presvučem. Između papanja i presvlačenja znamo se maziti malo, dragi je nosi, stavi na sebe i tako... Dobra je stvarno i jako malo plače ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.