Lina pitam jer mislim da sam dobila, a mala eto dva i pol mjeseca ima. Sve isto samo eto trajala 4 dana pa mi je to cudno jer mi je inace trajala cak i do 10dana.. daj Boze da ostane tako kratka
Ja svoju vec sad nesmijem ostaviti samu na kutnoj npr ili nedaj Boze na prematalici. Vrti se, odguruje se nogama putuje ko velika Sada preko dana spava 1-2puta a dok je bila mala skroz spavala je po cijele dane..
Visnjass heheh jadna mama, cetverogodisnjakinja pa trazi cice
Ovdje je opet zatisje pred buru
Citam vas, ali ne stignem puno tipkati :)
Puse od nas :* :*
[/u
Dobro jutrooo! :) ♡♡♡♡
Nadam se da ste mi se naspavali i odmorili.
moj brat je sisao pune 4godine (normalno,uz ostalu hranu)dok nakraju maceha nije rekla dosta je.ali sada,on sa 15 god.uopce nikada bolestan,nikada prehladjen,jede 100x na dan po malo,mrsav, bez problema sa tezinom...sto je je,previse je ali vjerujem da ima veze s time.
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Tweety: Cekaju momci,toplo im je unutra,nakraju ce svi coporativno van cini mi se. :P kako ste mi vas dvoje?kako tece oporavak?jel ste se snasli? :* puno pusa i od nas! ♡♡♡♡♡ :))))
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Justsmile javljaju lijepo vrijeme ovaj tjedan i malo vise temperature pa mozda deckici odluce izaci van
Bas gledam tu tvoju profilnu i rasmisljam kad prije su te nase tockice vec toliko narasle pola ih eno spava u kindacima a neki svaki tren trebaju van
Mrkvica: bome da. :) bila sam 7tj.tada,on meni velik samo 10mm.eno slike u novcaniku. :) a vece srece od mene tada nije bilo.sad mi se zaplace od dragosti, 3 testa napravila prije pregleda da se zaozbiljno uvjerim da je to to.onda pitala cure na testovima za trudnocu,pa su me poslali ovdje.i eto me.nemrdam,jos sam tu. :P ♡
Hocu i ja tu prognozu,Kod nas pao snijeg nocas. :P
Momci nisu ludi da na hladno izlaze heheh sad će oni
Moja seka ima 5god (napunila 27.11.) i sisa još uvijek onako tu i tamo hahahah a mami žao da joj uskrati
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ola zene moje!
Vidim..sve ste u komadu i na broju..i ja takoder
Danas obavljen posljednji shoping..hrane,kozmetike i sminke za iducih mjesec dana.
Krvavo sluzavi iscjedak i dalje se rasteze a nikako da ista pokrene.
Sutra kontrolica pa cemo vidjeti ima li opet nekog pomaka
Da..kod nas vrijeme bljutavo..snijeg neki trc-mrc.
Nase bebe ce ipak pricekati sunce
Mrkvice ja sam uvije imala slabe i ne dugotrajne menstruacije tako da je tako i ostalo.
Ali kazu da tko ima bolne i dugotrajne uglavnom kada se rodi reguliraju se i postanu krace.
Aleksandru cekamo.ona je danas na pregledu.neka je sa srecom,cekamo da se javis. :) ♡♡♡♡
Onda je to za menge dobro.ja sam ih isto imala 7+dana
Za sad se super snalazimo, mazimo se i papamo :) vratili se na porodajnu tezinu vec i sad pocinjemo s bucanjem. Moj oporavak ide sporo i malo me frustrira kaj se nemogu brinuti o malcu kako bi htjela, ali zato moj muz brine o nama. Zlatan je i neznam kako bi ovaj period prezivjela bez njega, doslovno si carape nemogu obuti. Ali za ovu malu mrvicu vrijedi prezivjeti sve ovo
Nadam se da cete se i vi preostale uskoro uzivati sa vasim bebicama :* :*
[/u
Sortiraj odgovore
Najstariji