Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Alekssandraa
    26. Siječanj 2016. 15:38

Pozdrav curke 

Ja sam jos u komadu,samo nikak da ulovim vremena i javim se...Danas opet bila na kontroli,sve po starom..samo je doktor nesto komentirao da je cerviks u nestajanju i kak ce to uskoro  Meni se isto cini da ce uskoro,al kad,nemam pojma  Planiraju me zadrzat u bolnici,ako se nista ne pokrene kroz sljedecih 5 dana i naravno opet kontrola za 2 dana. Ovo iscekivanje,hoce li krenut sta samo ili nece,bas ima utjecaja na psihu...pokusavam sto vise odvratit misli od toga...

Alekssandraa
    26. Siječanj 2016. 15:41

JustSmile,di si zeno ? Nadam se da je sve vec proslo i da si  zaokupljena bebicom,pa se zato ne javljas. Cekamo izvjestaj 

LinaKarolina
    26. Siječanj 2016. 18:47

Aleksandra nije niti jedno ostalo u pupi pa nece ni tvoje 
    Ni ja svog ne ocekujem na vrijeme..decki su mali ljenivci koji vole da ih mame nose 

Visnja..ipak ne curi plodna,ha?

@JustSmile@
    26. Siječanj 2016. 19:39

Halooo halooo zene moje! Evo me napokon.kada su vidjeli da sam zacementirana i nakon 20h od curenja vode nema ni trudova ni otvaranja,osli mi na carski sa spinalnom.
    moja velikaa muskost- mali Marko (zeznuo je dr.,nije cura :P ) rodjen je 25.1. U 20:40, tezak 3850kg i velik 53cm.
    svi su se cudili.mali stomak,veliki decko.
    vidjela sam ga kada je izasao i pomazila i mrvicu izljubila,odveli njega na kat,mene dolje na intenzivnu,24h moram lezati,to je do pola 10 veceras I onda cemo se opet napokon vidjeti.crn je,sa kosicom.ima moj nos i tatine usi Kako sam i sanjala. :D ♡♡ misko moj.
    fali mi jako i jedva cekam da se mogu otusirati i da mi ga donesu.
    sto se tice carskog i spinalne: bola za vrijeme anestezije nema ali sve osjetis,sve pohvale sestrama i doktoricama koje su bile u sali(njih 7ako se nevaram),pricali smo tokom cijelog zahvata.cak i zapjevale blam-blam od dubioze. XD
    tu gdje je bio rez,boli ali odmah zatrazim nesto protiv bolova u infuziju i odmah daju pa se i bol smanji.
    Puno pusa vam saljem. ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

LinaKarolina
    26. Siječanj 2016. 19:47

Aaaa..Justsmile..i mislila sam da si zavrsila na carskom ali drago mi je sto si dobila spinalnu i sto je sve super zavrsilo.
    Marko je decko i pol..nema sta.
    Izljubi ga ,izmazi i pazi.
    I da..mama,cestitam ti!

Alekssandraa
    26. Siječanj 2016. 20:35

JustSmile,cestitam od srca  Dobrodosao nam mali Marko,a mami sto brzi oporavak !!!

Alekssandraa
    26. Siječanj 2016. 20:40

Uff,uff...sve nas manje,ovdje ima  

Mm7
    26. Siječanj 2016. 20:45

Justsmile čestitam na bebici....joj sad ja nemrem docekat svojeg...meni termin za 4 tj al kak vidim tu da se dečki nedaju van mislim da cu i ja svog malo duze cekat😉

tweety91
    26. Siječanj 2016. 21:19

JustSmile cestitam na pravom momcicu i zelim ti brz oporavak  :*

[/u

visnjass
    26. Siječanj 2016. 21:23

JustSmile  čestitam i brz oporavak želim 

Da, navodno to nije bila plodna voda nego iscjedak koji se skupio preko noći a kak je bilo tak rijetko misterij. uglavnom niš više nije curilo danas. meni kontrola za 2 dana i ne vjerujem da će se nešto promjeniti, samo bezveze idem na čačkanje   i opet mi nisu radili ultrazvuk, baš ću pitati u četvrtak

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.