Pozdrav curke
Ja sam jos u komadu,samo nikak da ulovim vremena i javim se...Danas opet bila na kontroli,sve po starom..samo je doktor nesto komentirao da je cerviks u nestajanju i kak ce to uskoro Meni se isto cini da ce uskoro,al kad,nemam pojma
Planiraju me zadrzat u bolnici,ako se nista ne pokrene kroz sljedecih 5 dana i naravno opet kontrola za 2 dana. Ovo iscekivanje,hoce li krenut sta samo ili nece,bas ima utjecaja na psihu...pokusavam sto vise odvratit misli od toga...
JustSmile,di si zeno ? Nadam se da je sve vec proslo i da si zaokupljena bebicom,pa se zato ne javljas. Cekamo izvjestaj
Aleksandra nije niti jedno ostalo u pupi pa nece ni tvoje
Ni ja svog ne ocekujem na vrijeme..decki su mali ljenivci koji vole da ih mame nose
Visnja..ipak ne curi plodna,ha?
Halooo halooo zene moje! Evo me napokon.kada su vidjeli da sam zacementirana i nakon 20h od curenja vode nema ni trudova ni otvaranja,osli mi na carski sa spinalnom.
moja velikaa muskost- mali Marko (zeznuo je dr.,nije cura :P ) rodjen je 25.1. U 20:40, tezak 3850kg i velik 53cm.
svi su se cudili.mali stomak,veliki decko.
vidjela sam ga kada je izasao i pomazila i mrvicu izljubila,odveli njega na kat,mene dolje na intenzivnu,24h moram lezati,to je do pola 10 veceras I onda cemo se opet napokon vidjeti.crn je,sa kosicom.ima moj nos i tatine usi Kako sam i sanjala. :D ♡♡ misko moj.
fali mi jako i jedva cekam da se mogu otusirati i da mi ga donesu.
sto se tice carskog i spinalne: bola za vrijeme anestezije nema ali sve osjetis,sve pohvale sestrama i doktoricama koje su bile u sali(njih 7ako se nevaram),pricali smo tokom cijelog zahvata.cak i zapjevale blam-blam od dubioze. XD
tu gdje je bio rez,boli ali odmah zatrazim nesto protiv bolova u infuziju i odmah daju pa se i bol smanji.
Puno pusa vam saljem. ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Aaaa..Justsmile..i mislila sam da si zavrsila na carskom ali drago mi je sto si dobila spinalnu i sto je sve super zavrsilo.
Marko je decko i pol..nema sta.
Izljubi ga ,izmazi i pazi.
I da..mama,cestitam ti!
JustSmile,cestitam od srca Dobrodosao nam mali Marko,a mami sto brzi oporavak !!!
Justsmile čestitam na bebici....joj sad ja nemrem docekat svojeg...meni termin za 4 tj al kak vidim tu da se dečki nedaju van mislim da cu i ja svog malo duze cekat😉
JustSmile cestitam na pravom momcicu i zelim ti brz oporavak :*
[/u
JustSmile čestitam i brz oporavak želim
Da, navodno to nije bila plodna voda nego iscjedak koji se skupio preko noći a kak je bilo tak rijetko misterij. uglavnom niš više nije curilo danas. meni kontrola za 2 dana i ne vjerujem da će se nešto promjeniti, samo bezveze idem na čačkanje i opet mi nisu radili ultrazvuk, baš ću pitati u četvrtak
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji