Visnjass,moji hemici...katastrofa Vise me ne bole ko prije desetak dana,jedva sam hodala,gegala sam se...i onda su se kakti povukli..al svaki put kad odem na wc,na vecu nuzdu...opet se pojave
Tu su stalno,al bar ne bole ko prije
Evo meeee! ♡ nista jos od pravih konkretnih trudova,ctg ok,krv dobra,ali cu svakako dobiti veceras dozu antibiotika radi prevencije jer curi voda,proci ce 24h a nista se ne dogadja pa da nebi srecici nesto bilo.bila mi je i anesteziologinja,potpisala papire za ako bude potrebe da me CR porode..i tak...cekam do jutra...i veceru sad u 6. :P
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Aleksandra,visnjass: i mene muci taj glupi hemic...sve se bojim kakav ce biti poslije poroda. :/
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Justsmile tvoj mali voli plivati i na suhom
Nadam se,ako se nista ne pokrene samo da ces dobro reagirati na gel i drip tako da neces morati na carski.
Bas je malac tvrdoglavac!
Visnja neznam kako si izdrzala bez seksa toliko mjeseci..ja svog dragog napadam uzduz i popreko i nema da se buni
Mene tek nista ne boli nakon malo "mazenja"..kazem ja da je sex lijek za sve
Zene moje necemo mi docekat jutro bez da ista krene.dali mi klistir,fuj-fuj...i za 1h salju me u radjaonu.ovo mi je zadnje javljanje dok nedodjem do moba i malo k sebi.volim vas puno i iskreno jedva cekam da sve bude gotovo. ♡♡♡♡♡♡♡♡
JustSmile,vjerujem ti da jedva cekas da sve bude gotovo...jos malo,pa hoce ! Sretno,drzim fige da sve dobro prode !
Justsmile nadam se da ce ti vrijeme u radaoni brzo proci i da ces uskoro ugledati svoju mrvicu.
Cekamo izvjestaj..
JustSmile sretno, sad i mene zanima jel dečko ili curica
ne znam ni sama kak sam izdržala tak dugo bez seksa a kaj se toga tiče imam osjećaj da je prošlo 9 dana a ne 9 mjeseci, jednostavno mi je strah da se nešto ne dogodi bio jači od želje i stvarno zadnje kaj mi je padalo na pamet a cijelo vrijeme je sve bilo ok i čak mi je moj ginekolog preporučio (kad sam mu ispričala da me strah) da bi bila opuštenija i zadovoljnija i zbog tog nekog hormona sreće koji se opušta poslije orgazma ali ništa, želje 0 bodova a strah na najjače
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji