Lina,ispario mi onaj osjecaj od jucer,da ce to brzo kod mene...mislim da nece jos koji tjedan Javi kako je prosao pregled
Visnjass, kad ti imas pregled ?
Visnjass: hahahaha,jesi li me nasmijala sa slicicom.predobra je! Prava zimska. :D ♡
cure hvala vam! Vi ste moj melem za oci umorne. :D cekam da moji polako pocnu dolaziti i donesu mi prave hrane (sada samo o tome razmisljam xD ) trudovi i dalje na cekanju,grceva ima i stezanja ali u malom broju.eh,dug je dan,stignu jos... :D
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Aleksandra:nemoze jos par tjedana,di bi ti,u 43.?nemoze. :D
maximalno jos ti dam 7dana. :P ma doci ce i brze nego mislis.eto vidis mene. ;)
i da..sad bas razmisljam...potakla sam ga mozda turskim sjedom ili cackanjem po bradavicama videci neke bijele tockice,sam ih skinula,onak kao istrljala.namazala pupu kruznim pokretima i nedugo zatim pljassss...moguce je svasta ali mi to pada na pamet prvo.
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
JustSmile bebe se očito na sam spomen ostanka u bolnici odlučuju samovoljno izaći van
Moguće je i ovo s bradavicama da si potakla, to sam negdje pročitala i pokušala naravno ne znam jel kod mene djelovalo
Evo mene s pregleda.
Ma da mi se ovaj dr. bas i ne svida ali je opet njezniji u pregledavanju nego moja dr.
Otvorena 2 prsta,plodna voda mlijecna,kontrakcija nema i to je to.
Justsmile znaci i ti se rijesavas tih bijelih pristica na bradavicama
Mene nerviraju ali bas sumnjam da poticu porod
Ajde ti i Aleksandra brzo se porodite da mozemo ja i Visnja doci na red
justsmile weeeeeeee čitam dalje, sretno i neka bude onako kako želiš
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Justsmile samo hrabro, nadam se da ce se teudovi brzo pojacati i da ce bebica brzo biti vani sa mamom. Bas me zanima hoce li na kraju biti curka ili deckic
Slazem se da bebe cim se docepaju bolnice odluce van. Mene su ostavili zbog reduciranih pokreta bebe i nisam uspjela ni noc prespavati trudovi su krenuli i mala je sutradan bila vani
Visnjass umrla sam od smijeha na ovu sliku bas prava zimska
Justsmile ☺️☺️☺️☺️☺️
Bas lijepo, pokrenulo se napokon! I drago mi je da si tako euforična, to je bas ❤️
Vjerujem da ce sve biti super i da ce maleni (ili malena) brzo vani!
Visnjass, slika je predobra 😊
Lina, Alekssandra pusica i vama, mozda i kod vas nesto brzo krene 😘
Koliko god zelim da brzo krene toliko i volim maziti svoju pupu.
Jedem koliko hocu i ne moram uvlaciti trbuh kada imam usko na sebi..ehh,to ce mi nedostajati kada rodim
Iako redovito zapinjem s njim ili cak ga uvlacim kada negdje prolazim..kao pomoci ce
Sto se mene tice neka se beban barem jos desetak dana buci u pupi.
Ionako svi navijaju da se rodi u drugom mjesecu..
Baš mi je drago da vas je slika nasmijala
Aleksandra sutra imam pregled, eto sutra jubilarni 40 tjedan jjjeeeeeee i baš me zanima gdje smo.
kak tvoji hemiči, meni se povukli pa opet iskočili kak veli moj muž tik-tak bomboni
danas u bolovima da ne mogu hodati, prepone rasturaju i baš mi se jučer nekaj izdogađalo da sam dobila takvu želju za seksom da sam mislila napast dragog al sva sreća da se samo gegam i kotrljam i da nemrem niš a i on bi jadan bio u šoku jer je 9 mjeseci suša tak da sam prešutila a da smo se poseksali mislila bi da me danas toliko boli zbog toga
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji