Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    11. Siječanj 2016. 16:05

Joj cure to sve malo krene pa stane taman da se ponadamo 
    Ja sam nestrpljiva svaki dan kad vas citam a mogu misliti kako je tek vama. Drzim fige da bebice ubrzo dodu bez puno muke za mame 

Mm7 moje iskustvo je jako pozitivno. Same pohvale imam za sv.duh nadam se da ce i drugi porod tako proci. Sigurno se vracam gore..

Alekssandraa
    11. Siječanj 2016. 16:21

Pozdrav curke 
    Vidim da ste sve jos u jednom komadu,bas me zanima koja ce bit prva na redu 
    Ja sam danas bila na kontroli u TA,napravili su mi samo ultrazvuk,ocekivala sam i ctg,ali nista...jer kao na Sv.Duhu ne rade ctg do 39 tjedna,ako je sve s trudnocom u redu...Procjenili su da je bebica sada oko 3100,3200g..i kontrola ponovno za tjedan dana...eto,kod mene bas i nema nekih velikih novosti

Alekssandraa
    11. Siječanj 2016. 16:23

Mm7,ja se spremam rodit na Sv.Duhu,pa cu te poslje poroda obavjestit o svom iskustvu 

Alekssandraa
    11. Siječanj 2016. 16:26

Zaboravila sam pitat, jel imala koja od vas problema s hemoroidima i kak ih se rjesila ?? Ja sam mislila da ce me to fino zaobici,jer nikad s tim nisam imala problema...i sinoc su mi se pojavili   Bas me sad pocelo boljet,ne mogu normalno ni sjedit...

@JustSmile@
    11. Siječanj 2016. 16:53

napisem veeliki post i umjesto na posalji,kliknem ocisti....cemu to sluzi uopce?isto kao i ono prijavi adminu pa sam sebe prijavis. -.- uh.aaaa

Lina:nezuri se njemu,cini se meni,imam osjecaj kao da cu roditi za 2mj.a ne za kojih par dana,uvrh glave tjedana...i ja svaki puta kada odem na wc gledam hoce li sto poceti ispadati ali jok...nema ga jos...

Visnjass: sretno sutra,nadam se da te nece puno gnjaviti,mislim,nema logike sad pred kraj...eh ti nasi doktori...

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

@JustSmile@
    11. Siječanj 2016. 17:02

mrkvica: hvala na lijepim zeljama.:)))) jos malo vam se i mi pridruzujemo Na bebama. ♡♡♡♡

Aleksandra: ja imam jedan hemic sto viri vec par tjedana.kako se rjesiti neznam,kada sebe premazem mlijekom za tijelo ili uljem,i njega predjem.gadno je za osjetiti i vidjeti ali neka ga, sta je tu je,bitno je da ne boli.poslije poroda cu probati sa uljem gospine trave.cula sam da je za sve dobro,pa i za to. :)

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Pepita2109
    11. Siječanj 2016. 17:21

Samo hrabro drage, kraj je bliži nego vam se čini, brzo ste tamo sa nama :*

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

visnjass
    11. Siječanj 2016. 18:37

Aleksandra ja tretiram sa Sudocremom, povlače se.. e sad, jel to od toga ili odlaze kako su se pojavili ne znam. 
    uglavnom lakše je sjedit i hodati kad su namazan i kad je masno

Da, baš sam nervozna zbog sutra i tog faking šećera 
    znam neke kaj su i pile i pušile u trudnoći pa niš, pa nebu onda mene valjda ubilo malo šećera 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Alekssandraa
    11. Siječanj 2016. 19:13

Meni sve normalno bilo do jucer popodne,tad su mi se pojavili,nisam bila ni svjesna kaj me snaslo ...nikad ih prije nisam imala..a danas bole za pop...jedva hodam i sjedim  Sad sam namazala kantarionovim uljem,pa cu vidjet jel ce bit kakvog poboljsanja...Visnjass,imam doma i sudocrema,pa cu probat i snjim...hvala vam na savjetima 

LinaKarolina
    11. Siječanj 2016. 19:35

Evo mene s ctg-a..
    Neke sitne kontrakcije se ocitavaju ali nista ozbiljno.
    I malac je spavao iako sam pojela cokolade..ocito nije ljubitelj slatkoga kao ni mama.
    Kontrola za tjedan dana pa ce onda gledati jesam li ista se odstopala 
    I sada me leda bole od lezanja..grrr.

Visnja neznam sto te toliko zamaraju kada nije ti secer bas jako povisen..a i bebica ti je taman.
    Moja prijateljica je radi secera rodila malca od 4800..a konstantno je bila na dijeti.

Sada kada nam se bebice pokrenu ici ce k'o na traci jedna za drugom.
    Tako mi je svejedno rodila tjedan prije ili poslije..kraj je blizu 
    Kada se sjetim koliko sam bila napeta u prosloj trudnoci jer sam prenijela a evo sada vec prosla godina dana skoro.
    S djecom dani lete 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.