Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sonja8
    11. Siječanj 2016. 20:16

Ines, nadam se da ce biti u pravu 😉 i da ce noćas krenuti...
    Lina, znam da je u biti svejedno koji dan prije ili kasnije...a mi sve nestrpljive 😂 
    Samo da sve prodje dobro, i nama i bebicama, pa kad god mišići mali odluče! ❤️

tweety91
    11. Siječanj 2016. 21:01

Jel koja od vas osjeca onako tupu bol u podrucju jajnika? Danas cijeli dan ju osjecam, a cijelu trudnocu me jajnik zabolio nije pa mi cudno...

[/u

LinaKarolina
    11. Siječanj 2016. 21:29

Tweety s obzirom da samo sto nisi rodila svaka bol je samo najava onoga sto slijedi.
    A moras uzeti i u obzir da su svi organi stisnuti i pomaknuti tako da cim se bebica pomakne moze nesto i pritisnuti..

@JustSmile@
    11. Siječanj 2016. 21:40

Moj se bas gura na desnu stranu gdje je inace jajnik,malo u kuk...i jos stuca...♡♡♡ pa mu pricam da nije izlaz tamo. XD

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

visnjass
    11. Siječanj 2016. 21:51

haha JustSmile tak i moj muž malenom govori da ne može van kroz pupak kad počne 'skakat'

Htjela sam prirodan porod ali što više čitam o svemu tome nekako mi se epiduralna čini sve privlačnijom, kak vi stojite s tim?

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

tweety91
    11. Siječanj 2016. 22:52

Nije do bebe jer me boli onaj jajnik koji je udaljen od njega :) 
    Visnjass ja sam odlucila za epiduralnu, osim ako bude bas islo tak ekspresno da mi ju ne stignu dati (hahaha optimizam na nivou) 

[/u

LinaKarolina
    11. Siječanj 2016. 23:27

Visnja u OS ne mozes dobiti epi ili je jaaako tesko uspijes dobiti tako da nikako ne stojim s tim
    S obzirom da sam "odradila" vec dva poroda i ne smatram ih traumaticnim iskustvom pa se nadam da ce i ovaj proci tako.
    Prvi porod mi je bio nesto laksi nego drugi ali oba su brzo prosla.
    Da mogu birati epiduralnu izabrala bih..pa zivimo u 21.st.
    Zasto se muciti ako mozes odabrati laksu opciju.
    Nisi zato manje majka svome djetetu.
    A porod ti je stvar osobnog videnja..ovisi od zene do zene. Da boli..boli! I ne znas da takva bol postoji dok je ne osjetis ali opet i nije to nista nepodnosljivo. Vise te ta bol iscrpljuje..

Sonja8
    11. Siječanj 2016. 23:46

Ne znam sto bih rekla za epiduralnu... Ne znam kako ce mi biti, kako ce porod krenuti, koliko ce me boljeti... Ugl.necu odbiti, ako osjetim da ce mi zatrebati, zatražit cu je. Ako mi je daju 😉

Mrkvica2
    12. Siječanj 2016. 03:03

Sto se tice epiduralne slazem se sa linom karolinom. Porod boli ali gore je sto te to toliko iscrpi.. meni su trudovi dosta dugo trajali ali podnosila sam ih nekako, jedva ali nekako medutim u boxu sam vec plakala samo da prestane bilo mi je dosta i mislila sam da nikada nece zavrsiti, tada je dosla epi i odmorila sam se. Mogla sam pricati sa mm-om i nije morao gledati kako me boli i to mi je drago. U roku tri sata sam i rodila.. 
    Vidite kako cete podnositi trudove, ali sjetite se da sto je vise kraj blizu boli jace. Vidjeti cete po vama samima kako se osjecate.

Lina bas sam te htjela pitati jel drugi porod bude laksi od prvoga.. bas me zanima eto kakav ce biti i treci. Koliko su ti trajala prosla dva?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.