Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    10. Siječanj 2016. 21:25

Mm7 ja sam rodila na sv.duhu pa evo moje iskustvo. Radas u svojoj spavacici, na viziti te ne pregledavaju tako da sto se toga tice netrebas spavacice ostale dane ali meni su stvarno bile prakticne. Sva si nikakva i sve te boli a njih je naklakse i promjeniti i u njima na wc ici, i naravno na gumbice gore zbog dojenja.
    Ostalo sam imala: pelene, vlazne maramice i krema za guzu, vlazan toalet papir (meni super dosao u predradaoni nakon klistira), rucnike, gel za tusiranje (na kraju se kupala samo cistom vodom), cetkica, pasta za zube, dezic, cesalj, gumice za kosu, purelan za bravice, carape,papuce, paket chicco ulozaka, jednokratne gacice jedan paket (5kom iz ljekarne mrezaste), voda, dokumenti, novcanik i nekakvi keksi ili slicno (poslje poroda si gladna ko pas a vecinom ne pogodis vrijeme jela), punjac, vrecica za prljavi ves, jednokratna podloga za madrac jer ti oni stave jednu prvi dan a ja sam si sama mijenjala svaki dan. Nosila sam jos svakojakih gluposti ali stvarno nije potrebno, rekla sam da cu iduci put sa puno manjom torbom ici. Odjecu za tebe i bebu donosi muz kada dolazi po vas.

Okruglice koje jos cekate nadam se da ste uskoro sa nama i svima sto lakse i brze porode zelim 

Ines24
    10. Siječanj 2016. 21:34

Pepita ponavljala sam ctg u 6, bio je uredan, sutra popodne idem do svog doktora, a onda u utorak ujutro opet u bolnicu (pretpostavljam da je to nešto kao TA koju spominjete)
    Iako zvuči čudno bila sam napetija u iščekivanju prije termina, sad kako je termin prošao nekako znam da će me do 42. tjedna poroditi, milom ili silom  i ne bojim se uopće, iskreno jedva čekam da završi, iako nisam imala skoro nikakvih tegoba osim žgaravice, zbilja mi je dosta već 

@JustSmile@
    10. Siječanj 2016. 21:39

Pepita: zezam se ja malo,znam kako je.hehe.ti si bome to prosla pa suosjecas s nama,znas kako nam je.sad ce,pa sad ce.pa osluskujes..jos nista...ima vremena.pravo ines kaze,do 42.tj.mora van,nemoze ostat,ne ne. :D

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

tweety91
    10. Siječanj 2016. 22:51

Pepita nadam se da bi to moglo biti to :) ali tko ce znati. Jooj bas sam postala nestrpljiva :)

[/u

visnjass
    10. Siječanj 2016. 23:03

Evo ja napokon završila igranja doktora, izvadila i četvrtu epruvetu krvi i otvorila kutiju domaćica i skoro sve stamanila..  morala proslavit

očekujem noćnom sjedenje na krevetu umjesto spavanja jer znam da će me nakon ovog žgaravica ubijati

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Sonja8
    11. Siječanj 2016. 09:26

Dobro jutro drage moje 😊
    Kako ste danas? Visnjass, zgaravica? Ili te preskočila noćas? Ja sam jako loše spavala, em kasno legla, pa se budila sto puta, pa mi toplo pa wc, pa ne mogu vise na jednom boku pa ne mogu zaspati... I tako, sad se digla jer se dogovorila do grada na kavu (dok ne rodim kao ☺️), a tako bi legla jos makar i ne zaspala... Mislim da ce popodne biti krevet moj 😉
    Ines, kako je? Novosti pretpostavljam nema, kao ni kod mene...
    Lina? Se smirila situacija ili nas siskas sve? 
    😘😘😘

LinaKarolina
    11. Siječanj 2016. 09:43

Hello cure,zene,mame 

Kod mene je stanje tako-tako..
    Sluzni ispada i totalno je bljak..ima mi miris na svijezu krv i to me podsjeti odmah na zadnji porod.
    Kontrakcija nema samo neka tupa bol.
    Danas idem na ctg pa cemo vidjeti sto beban kaze. Trebala sam u srijedu ali dragi me prisilio da idemo danas.
    Kaze da zna koliko jos vremena imamo 

Necu ja nikoga presisati..mene ce izgleda zezati do kraja.

Visnja jos samo malo i ode zgaravica u nepovrat 

Ines24
    11. Siječanj 2016. 10:05

Sonja ništa novo i dalje, sinoć me malo stezali lažnjaci ali kadsam zaspala ništa... Kad me počne nešto boliti odem spavati, ako se bol pojača probudit ću se i znati da je to to 

axia
    11. Siječanj 2016. 10:16

Jutro kuglice! Ja i moja mrva vas redovito citamo, samo se ne stignemo javit.

Kako ste, kako noge, kriza, nesanica i te fore? Jos malo i svega toga neeema :)
    Nesttpljivo iscekujemo svaku od vas na novoj temi... Saljemo velku pusu!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.