Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LinaKarolina
    10. Siječanj 2016. 13:59

Visnja mozda ti prestignes mene..nikada se ne zna 
    Evo kod mene se sve smirilo.

Sto nije u redu s ovim nasim tickerima?
    Visnja ti si 37+5 a ja 37+3 i isti nam termin i 18 dana do njega 
    Just smile ti si 39+0 a ostalo ti 9 dana do termina..

@JustSmile@
    10. Siječanj 2016. 14:27

Lina:to sam bas ja danas gledala.rekoh,cekaj,tko je tu lud? XD mozda sticker zna bolje od nas :P
    Visnjass:cekaj,cekaj,vidis da meni u pdf-u stoje 2datuma.mozda momak produzi do 2.mj.pa vam se pridruzim.hahha,valjda nece,onda me ceka mucenje kao pepita: a i lako tebi sada reci. :P ti si svoje iscekivanje odgulila i sad uzivas sa ljepoticom i zezaas nas. :P

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

visnjass
    10. Siječanj 2016. 14:29

Lina kaj se tiče tickera skužila sam ja to već prije samo kaj je to prekomplicirano za moj mozgić pa se nisam zamarala

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

visnjass
    10. Siječanj 2016. 14:36

JustSmile sjećam se da netko ima 2 datuma ali nisam znala da si to ti. ja idem na tablicu kad shimer nešto napiše jer ja nemam link

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

@JustSmile@
    10. Siječanj 2016. 14:44

Visnjass:i ja tako,kada nesto napise,odmah odem vidjeti tko je jos ostao pa snajpam kada ce sto napisati,tu ili tamo. :D

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

tweety91
    10. Siječanj 2016. 14:45

Kod nas isto nista, niti nikakvih naznaka :D jedino kaj zadnje dvije noci uspijem spavati i zgaravica je malo popustila. izgleda da cu docekati i iduci redovni pregled koji je u utorak.

[/u

LinaKarolina
    10. Siječanj 2016. 17:00

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Evo tablice 
    Znam da je Shimmer na 3.stranici pa uvijek odem tamo 

Mm7
    10. Siječanj 2016. 18:24

Pozdrav, evo da se javim, nova sam ovdje.Termin mi je 29.2. 2016, nosim dečka i polako se pripremamo....trazila sam po forumu ako ima gdje sta mi sve treba za rodiliste ali ne mogu naci il sam ćorava😝...pa ako se kojoj mami da napisati....na sv.duhu bi rodila...
    Hvala puno

Pepita2109
    10. Siječanj 2016. 20:04

Evo da vas škicnem malo okruglice moje najdraaže 
    ma just smile ne pada mi napamet, jer znam kako je bilo meni heh samo kažem da se sada to vama čini kao nikad kraj,ali drugima oko vas to tako ne izgleda, a kad dođu bebice onda će dani letjeti, ja još ne mogu vjerovati da je moja mala navršila 1mj prije 4 dana, a kao da sam jučer rađala.. uskoro ćete i vi uživati sa svojim štrucama i zaboraviti na sve ovo 
    visnjass baš te zezaju i to se sad sjete na samom kraju, nadam se da će te gnjaviti samo još kratko..
    Lina kaj je sad pa je li te to malac već sada zeza 
    Ines kako se držiš, vjerujem da ti je pun kufer svega, kad ctg ponavljaš??
    tweety kažu da žgaravica popušta pred kraj jer se beba spušta hmmm tko zna 

Mm7 dobrodošla, tražiš općeniti popis ili baš od bolnice??

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mm7
    10. Siječanj 2016. 21:12

Opceniti, jer citala malo po netu neki pisu da treba uzet spavacice, neki ne....ja ih ovak ni ne nosim pa nisam pametna dal da ih kupujem il ne...il da uzmem piđamu?
    Ni sama nisam pametna

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.