Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    visnjass
    09. Siječanj 2016. 18:00

Aleksandra ja nemam pojma kaj je meni dijagnosticirano samo znam da mi je TSH bio 6,45 a sada uz Euthyrox od 50 TSH je 2 i nešto sitno 
    Nikad prije nisam imala problema sa štitnjačom a zadnji sistematski sam imala godinu dana prije nego kaj sam zatrudnjela i bilo je sve ok

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Naanaa2
    09. Siječanj 2016. 19:14

Ines,  ajde na pp pa pitaj sve sto te zanima

Alekssandraa
    09. Siječanj 2016. 19:56

Višnjass,tako ni ja nisam imala problema prije trudnoce sa stitnjacom...meni je TSH bio preko 5,pa mi je dokt.uvela tu terapiju...ne znam jel to trebam nastavit ili prestat pit nakon poroda,na zadnjoj kontroli se uopce nisam sjetila pitat dokt...

LinaKarolina
    09. Siječanj 2016. 20:07

TSH se zna povisiti u trudnoci isto kao i secer..obicno se sve vrati u normalu nakon poroda. Hormoni cuda rade od naseg organizma..

Danas me pocelo probadati dolje i evo sada me vec dva sata drze laznjaci..uhh!
    I jos kada sam drugog malca uzela u ruke mislila sam da ce ovaj odmah izletiti..
    Pa ne moze mali jos van..sutra obavljam zadnji shopping
    Dragi se sav izbezumio

visnjass
    09. Siječanj 2016. 20:46

Da stvarno Aleksandra ja se isto nisam sjetila pitati do kad da ih pijem, još sam zvala jučer da mi pošalje recept u ljekarnu jer sam ostala bez.
    ne znam kaj je sa mnom danas, čime se malo smirim na kutnoj začorim ko kokoš, već 2 puta odspavala a nije da sam se rano probudila.
    Još nisam doživjela lažnjake ali mi je pritisak na zdjelicu i prepone da jedva hodam a jučer dr na ultrazvuku rekao da je maleni visoko i da se još nije spustio u zdjelicu.  ak mu je sad takav pritisak, kakav će mi tek biti kad se maleni spusti 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

LinaKarolina
    10. Siječanj 2016. 07:30

Jutro..

Nocas do 3h me je stezalo..par puta je bas zasarafilo.
    Uz to drugi malac je bio nemiran radi zubica..krasna noc!
    I sada opet poceli neki laznjaci..uz to probada na cervixu..ajme.
    Nije valjda da ce moj preko reda? 

BebaNana
    10. Siječanj 2016. 10:14

Drage mame i kuglice, evo da se i mi javimo napokon. Nisam čitala zaostatke,ali vjerujem da ima novih mamica pa čestitam svim mamama i bebama i neka vam je sa srećom i zdravljem
    Moja mala mrvica je stigla 04.01. u 9.06 carskim rezom,teška 3400/48cm
    Išle smo 03.01. u TA na redovnu kontrolu (38+3tj) i ostale radi curenja plodne vode-dva puta kroz dan mi samo malo smočilo gaćice (kao vodenasti iscjedak). Otvorena samo prst,bila na gelu 12h i nakon toga isto otv samo prst tako da je odluka pala za carski rez. Kada su mi je pokazali u  sali nisam mogla vjerovati da je to moje malo čudo-plakala sam ko kišna godina ..
    Imala je žuticu, ali smo ipak puštene doma u petak-hvala Bogu!!! Sad se doma borimo dojenjem,ali s nalazimo se..
    Za tim rodilišta u Vinogradskoj mogu reći samo da su jako dobro organizirani,pristupačni i profesionalni!
    Od praktikanata do šefice odjela-sve za 5!!

LinaKarolina
    10. Siječanj 2016. 11:32

Tetka cestitke na malenoj mrvici 
    Sada se mazite i pazite..sve ostalo ce doci na svoje 

Vratili se iz shoppinga..napokon imamo sve.
    Mene jos steze i pritisak je prema dolje.
    Ubacila sam u desetu brzinu..spremanje,pripremanje..jer kako je krenilo maleni ce pozuriti 
    Sutra idem na ctg pa cemo vidjeti..

Ines24
    10. Siječanj 2016. 11:37

Tetka čestitke, brz oporavak ti želim 
    Lina preskočit ćeš ti mene 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.