Visnjasss:proci ce i to.doci ce i oni nama u ruke kad se sve zavrsi,hajde.hehehh ;) nesekiraj se.ali divni su nam.ja nekada bas pomislim sta mora istrpiti zbog mene i sto sve mora slusat.ovih dana o posteljici i pupcanoj vrpci,masiranju medjice i glupostima mojim...šokove ima jadan.ali neznam sto bih bez njega. ♡♡♡♡♡ uhvatila me romantika,sad mi se place...trs...-.-
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Jel potrebno dudice i flasice posebno ocistit prije nego ih dam bebachu ? Jedna mi je poznanica rekla da bi trebala dudice i flasice iskuhat u vodi prije koristenja ??? Ne znam hoce li mi popucat u prevrucoj vodi
Mama cestitammmmm od srca na momčini 💙💙💙 brzo se oporavite pa kuci 😍😍😍
Aleksandra ja sam samo prvi put otkuhala, nece popucati, kazu da je dobro zbog transporta itd otkuhati. Kasnije prala najnormalnije kao sto perem svoj pribor za jelo. 😊
Curke sitno jos, prave ❄⛄❄⛄ bebe ❤❤
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Ja dude otkuham prvi put i barem jednom tjedno. Na pakiranju ti cak pise da ih se otkuha 5 minuta. Nista im nebude. A inace perem normalno.
Babygirl, hvala Znaci dudicama i flasicama se nece nista dogodit u vrucoj vodi
Mame,a kad ste prvi put dale svojim bebicama dudu varalicu ? Jel ima tu neko pravilo koje bi trebala znat ?
Mama cestitam na bebici sad se oporavite i sto prije kuci na uzivanje
Sad cekamo ostale zimske bebice i da se sve skupa druzimo na temi bebe.
Takodjer s bocicama postupam isto kao i ostale cure s tim da ih ponekad i streriliziram u mikrovalnoj a to radim cisto zato jer sam dobila sterilizator pa da ne stoji bezveze
Sto se tice dudice ja svom nudim i dalje ali on nije bas odusevljen radje je cijeli dan na meni..trenutno ju prohvaca jedino u setnji...tako da pravila za dudu nema...ponudi kad ti to hoces
dude isto kao babygirl, a kada dudu kad god ti želiš tj kad beba želi hahaha
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Aleksandra nece bocicama i dudicama nista biti. Treba nekako bakterije ubiti..
Ja sam na pocetku jednom tjednu ih u kipucoj iskuhala ili u perilici ali sada kako je stariji vise ne. Treba malo i imunitet steci.
Ines i ja bi preko reda ali barem neka nam od brace prode prvi rodendan pa mozemo
Rezervirali smo restoran 24. za proslavu tako da od 25.1 moze van.
A rekla sam dragom ako i rodim prije mogu sve proslaviti samo neka mi donesu janjetine u bolnicu
Kod nas pada snijeg k'o blesav..sada da vidimo koja ga bebica voli da se pridruzi u zimskim radostima
okej,fala curke na savjetima
Linakarolina,kod nas isto snijeg pada ko sasav...prvo je padala kisa,pa se sve dobro zaledilo,pa sad na to snijeg Dobro da ne moram ujutro na posao
Ja sam se nadala da moja voli snijeg, ali ispostavilo se da ne voli a očito ne voli ni kišu ni maglu
dijete čeka sunce
Kad smo kod dudica, zakuhate vodu i onda njih stavite da prokuhaju ili odmag otpočetka stavite dude u vodu dok još ona nije zakuhala?
Sortiraj odgovore
Najstariji