Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    @JustSmile@
    06. Siječanj 2016. 18:08

Visnjasss:proci ce i to.doci ce i oni nama u ruke kad se sve zavrsi,hajde.hehehh ;) nesekiraj se.ali divni su nam.ja nekada bas pomislim sta mora istrpiti zbog mene i sto sve mora slusat.ovih dana o posteljici i pupcanoj vrpci,masiranju medjice i glupostima mojim...šokove ima jadan.ali neznam sto bih bez njega. ♡♡♡♡♡ uhvatila me romantika,sad mi se place...trs...-.-

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Alekssandraa
    06. Siječanj 2016. 18:44

Jel potrebno dudice i flasice posebno ocistit prije nego ih dam bebachu ? Jedna mi je poznanica rekla da bi trebala dudice i flasice iskuhat u vodi prije koristenja ??? Ne znam hoce li mi popucat u prevrucoj vodi 

baby♡girl
    06. Siječanj 2016. 18:46

Mama cestitammmmm od srca na momčini 💙💙💙 brzo se oporavite pa kuci 😍😍😍
    Aleksandra ja sam samo prvi put otkuhala, nece popucati, kazu da je dobro zbog transporta itd otkuhati. Kasnije prala najnormalnije kao sto perem svoj pribor za jelo. 😊
    Curke sitno jos, prave ❄⛄❄⛄ bebe ❤❤

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Mrkvica2
    06. Siječanj 2016. 18:50

Ja dude otkuham prvi put i barem jednom tjedno. Na pakiranju ti cak pise da ih se otkuha 5 minuta. Nista im nebude. A inace perem normalno.

Alekssandraa
    06. Siječanj 2016. 18:55

Babygirl, hvala  Znaci dudicama i flasicama se nece nista dogodit u vrucoj vodi 
    Mame,a kad ste prvi put dale svojim bebicama dudu varalicu ? Jel ima tu neko pravilo koje bi trebala znat ?

• buffy
    06. Siječanj 2016. 19:13

Mama cestitam na bebici sad se oporavite i sto prije kuci na uzivanje 
    Sad cekamo ostale zimske bebice i da se sve skupa druzimo na temi bebe.

Takodjer s bocicama postupam isto kao i ostale cure s tim da ih ponekad i streriliziram u mikrovalnoj a to radim cisto zato jer sam dobila sterilizator pa da ne stoji bezveze 
    Sto se tice dudice ja svom nudim i dalje ali on nije bas odusevljen radje je cijeli dan na meni..trenutno ju prohvaca jedino u setnji...tako da pravila za dudu nema...ponudi kad ti to hoces 

Pepita2109
    06. Siječanj 2016. 19:31

dude isto kao babygirl, a kada dudu kad god ti želiš tj kad beba želi hahaha 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

LinaKarolina
    06. Siječanj 2016. 19:40

Aleksandra nece bocicama i dudicama nista biti. Treba nekako bakterije ubiti..
    Ja sam na pocetku jednom tjednu ih u kipucoj iskuhala ili u perilici ali sada kako je stariji vise ne. Treba malo i imunitet steci.

Ines i ja bi preko reda ali barem neka nam od brace prode prvi rodendan pa mozemo 
    Rezervirali smo restoran 24. za proslavu tako da od 25.1 moze van.
    A rekla sam dragom ako i rodim prije mogu sve proslaviti samo neka mi donesu janjetine u bolnicu 

Kod nas pada snijeg k'o blesav..sada da vidimo koja ga bebica voli da se pridruzi u zimskim radostima 

Alekssandraa
    06. Siječanj 2016. 19:49

okej,fala curke na savjetima 
    Linakarolina,kod nas isto snijeg pada ko sasav...prvo je padala kisa,pa se sve dobro zaledilo,pa sad na to snijeg  Dobro da ne moram ujutro na posao 

Ines24
    06. Siječanj 2016. 20:00

Ja sam se nadala da moja voli snijeg, ali ispostavilo se da ne voli  a očito ne voli ni kišu ni maglu  dijete čeka sunce 

Kad smo kod dudica, zakuhate vodu i onda njih stavite da prokuhaju ili odmag otpočetka stavite dude u vodu dok još ona nije zakuhala?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.