Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    gagicamamica
    22. Prosinac 2015. 07:57

Jutro vam svima! Jos niko nista?? Ja se vec ponadala citajuci por da je axia bar u boxu kad ona jos doma...☺

Axia javi nam odmah poslije pregleda kakvo je stanje.... 

Ja spavala tak-tak. Malo bolje od protekle dvije noci. Danas idem kod svog dr na uzv. A sutra na pregled u TA. A ko zna...mozda ne stignem ni jedno...😂😂😂 tjesim se. 

Kuglice drzite mi se....
    Kako su nase bebice??? Spavaju? Papaju?

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

MaliV
    22. Prosinac 2015. 08:27

Jutro kuglice (i mamice koje nas prate) ☺️

Javljam se prikopcana na ctg, nema trudica za sad...

Shimmer jesi me nasmijala.. 😄

Andidu super da se nesto pokrece, sad ce to ☺️

Axia, tako je i ovoj prijateljici koju sam spomenula jucer da je rodila na sv.Duhu, pomalo joj je curkalo, onda malo jace, ona se lagano spremila i sve, i kad je dosla su joj potvrdili da joj je pukao vodenjak.. Sretno, javi se nakon pregleda 😘

• mama@
    22. Prosinac 2015. 09:18

Ajmo kuglice sto se ceka. Bozic je pred vratima.
    Idemo razotkriti nase pokloncice pa makar i prije reda. 

Axia javi nam seeeee

shimmer
    22. Prosinac 2015. 09:27

drago mi je da vam se svidio moj komicni ispad :naklon: da je barem nekome potaknuo trudove 

axia, i meni se cini da bi ovaj izljev mogao imati nesto s vodenjakom. nestrpljivo cekamo vijesti 

andidu, drzim fige 

ja se idem polako spremati za ctg i sve sto sljeduje.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

axia
    22. Prosinac 2015. 10:09

Eto, napisah post i izbrisem ga...
    Cekam uzv, narucena sam u 10. Jos nisu poceli i 15 zena je ispred menee.

Javim se cim nesto saznam
    Nadam se da ste vi sve dobro... Hvala na podrsci

An-di-du
    22. Prosinac 2015. 10:15

Hvala cure na podršci.

Axsia, ma vjerojatno je vodenjak, iscjedak ne bi bio tako obilan. Javi kako je prošao pregled.

Mene je cijelu noć boljelo, ali sve nešto u razmacima čas od 5 min, čas 10 min, pa pola sata, pa opet 5 min. I na kraju se umirilo. Naravno, dovoljno da probdijem noć. Ti trudovi kod mene nikako pa nikako. Ajoj.  Krvarenje od pregleda je jutros puno bolje.

Sutra čekam i ja pregled da vidim jesam li se što još otvorila. I gledat će mi plodnu vodu.  
    Ja ne bi da me šalju na drip, ja bi prirode.  Mislite da bih mogla odbiti otići u bolnicu i još čekati hoće li ti prirodni krenuti ili hoće li puknuti vodenjak? Morat ću malo s Dr o tome razgovarati ako sve ostalo bude super. Javim vam se.

Držite mi se!!!!!

Anaheja
    22. Prosinac 2015. 10:18

Axia, duboko disi i spremi se na cekanje . A posto vidim da zelis bebicu zagrlit sto prije, nadam se da je ovo zbilja bila plodna voda i da ce sad nesto krenut .

Sretno vam svima na pregledima danas. 

Andidu i Axia, drzim fige- vrijeme nam je za sljedecu bebicu . Duga nam je pauza 

LinaKarolina
    22. Prosinac 2015. 11:12

Hellou trudnice moje..

Shimmer sretan ti dan termina 
    ..i neka bebica odluci mami dati najljepsi bozicni poklon 

Axia sretno! Vec je vrijeme da jedna bebica dode napreskokce 

A mi koje imamo jos vremena..zelim nam dan bez bolova!

Alekssandraa
    22. Prosinac 2015. 11:51

Drzim fige,svim curkama koje su usle u termin...nek vam sto prije i bezbolnije prode...uff,uff,kroz šta sve zene moraju proc  
    Mene od jutra rebra bole,ne mogu se ni sagnut,ni obut...ne znam jel da se smijem tome il da placem ? !? Svaki dan se probudim s nekom novom vrsti boli....i jedva cekam dan kad cu se probudit i normalno dic iz kreveta,a ne ko neki nasukani morž :-D trebalo bi snimit moje dizanje iz kreveta  al valjda se sve nekak pretrpi i to udaranje mog miša nogica u rebra  jedva cekam da izade i da ga primim u narucje 
    Kod mene danas zavrsno ciscenje u tijeku,a navecer planiram spremit do kraja torbu za rodiliste..pa se onda bacam na pranje robice i posteljine za bebicu...
    S kakvim ste vi detrdentom prale robicu za bebicu,jeste koristile omeksivace i na kojoj temp ? Čitala sam nesto da nije dobro koristit omeksivace prvih 6 mj ?

Alekssandraa
    22. Prosinac 2015. 11:55

Drzim fige,svim curkama koje su usle u termin…nek vam sto prije i bezbolnije prode…uff,uff,kroz šta sve zene moraju proc  
    Mene od jutra rebra bole,ne mogu se ni sagnut,ni obut…ne znam jel da se smijem tome il da placem ? !? Svaki dan se probudim s nekom novom vrsti boli….i jedva cekam dan kad cu se probudit i normalno dic iz kreveta,a ne ko neki nasukani morž :-D trebalo bi snimit moje dizanje iz kreveta  al valjda se sve nekak pretrpi i to udaranje mog miša nogica u rebra  jedva cekam da izade i da ga primim u narucje 
    Kod mene danas zavrsno ciscenje u tijeku,a navecer planiram spremit do kraja torbu za rodiliste..pa se onda bacam na pranje robice i posteljine za bebicu…
    S kakvim ste vi detrdentom prale robicu za bebicu,jeste koristile omeksivace i na kojoj temp ? Čitala sam nesto da nije dobro koristit omeksivace prvih 6 mj ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.