Jutro vam svima! Jos niko nista?? Ja se vec ponadala citajuci por da je axia bar u boxu kad ona jos doma...☺
Axia javi nam odmah poslije pregleda kakvo je stanje....
Ja spavala tak-tak. Malo bolje od protekle dvije noci. Danas idem kod svog dr na uzv. A sutra na pregled u TA. A ko zna...mozda ne stignem ni jedno...😂😂😂 tjesim se.
Kuglice drzite mi se....
Kako su nase bebice??? Spavaju? Papaju?
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Jutro kuglice (i mamice koje nas prate) ☺️
Javljam se prikopcana na ctg, nema trudica za sad...
Shimmer jesi me nasmijala.. 😄
Andidu super da se nesto pokrece, sad ce to ☺️
Axia, tako je i ovoj prijateljici koju sam spomenula jucer da je rodila na sv.Duhu, pomalo joj je curkalo, onda malo jace, ona se lagano spremila i sve, i kad je dosla su joj potvrdili da joj je pukao vodenjak.. Sretno, javi se nakon pregleda 😘
Ajmo kuglice sto se ceka. Bozic je pred vratima.
Idemo razotkriti nase pokloncice pa makar i prije reda.
Axia javi nam seeeee
drago mi je da vam se svidio moj komicni ispad :naklon: da je barem nekome potaknuo trudove
axia, i meni se cini da bi ovaj izljev mogao imati nesto s vodenjakom. nestrpljivo cekamo vijesti
andidu, drzim fige
ja se idem polako spremati za ctg i sve sto sljeduje.
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Eto, napisah post i izbrisem ga...
Cekam uzv, narucena sam u 10. Jos nisu poceli i 15 zena je ispred menee.
Javim se cim nesto saznam
Nadam se da ste vi sve dobro... Hvala na podrsci
Hvala cure na podršci.
Axsia, ma vjerojatno je vodenjak, iscjedak ne bi bio tako obilan. Javi kako je prošao pregled.
Mene je cijelu noć boljelo, ali sve nešto u razmacima čas od 5 min, čas 10 min, pa pola sata, pa opet 5 min. I na kraju se umirilo. Naravno, dovoljno da probdijem noć. Ti trudovi kod mene nikako pa nikako. Ajoj. Krvarenje od pregleda je jutros puno bolje.
Sutra čekam i ja pregled da vidim jesam li se što još otvorila. I gledat će mi plodnu vodu.
Ja ne bi da me šalju na drip, ja bi prirode. Mislite da bih mogla odbiti otići u bolnicu i još čekati hoće li ti prirodni krenuti ili hoće li puknuti vodenjak? Morat ću malo s Dr o tome razgovarati ako sve ostalo bude super. Javim vam se.
Držite mi se!!!!!
Axia, duboko disi i spremi se na cekanje . A posto vidim da zelis bebicu zagrlit sto prije, nadam se da je ovo zbilja bila plodna voda i da ce sad nesto krenut
.
Sretno vam svima na pregledima danas.
Andidu i Axia, drzim fige- vrijeme nam je za sljedecu bebicu . Duga nam je pauza
Hellou trudnice moje..
Shimmer sretan ti dan termina
..i neka bebica odluci mami dati najljepsi bozicni poklon
Axia sretno! Vec je vrijeme da jedna bebica dode napreskokce
A mi koje imamo jos vremena..zelim nam dan bez bolova!
Drzim fige,svim curkama koje su usle u termin...nek vam sto prije i bezbolnije prode...uff,uff,kroz šta sve zene moraju proc
Mene od jutra rebra bole,ne mogu se ni sagnut,ni obut...ne znam jel da se smijem tome il da placem ? !? Svaki dan se probudim s nekom novom vrsti boli....i jedva cekam dan kad cu se probudit i normalno dic iz kreveta,a ne ko neki nasukani morž :-D trebalo bi snimit moje dizanje iz kreveta al valjda se sve nekak pretrpi i to udaranje mog miša nogica u rebra
jedva cekam da izade i da ga primim u narucje
Kod mene danas zavrsno ciscenje u tijeku,a navecer planiram spremit do kraja torbu za rodiliste..pa se onda bacam na pranje robice i posteljine za bebicu...
S kakvim ste vi detrdentom prale robicu za bebicu,jeste koristile omeksivace i na kojoj temp ? Čitala sam nesto da nije dobro koristit omeksivace prvih 6 mj ?
Drzim fige,svim curkama koje su usle u termin…nek vam sto prije i bezbolnije prode…uff,uff,kroz šta sve zene moraju proc
Mene od jutra rebra bole,ne mogu se ni sagnut,ni obut…ne znam jel da se smijem tome il da placem ? !? Svaki dan se probudim s nekom novom vrsti boli….i jedva cekam dan kad cu se probudit i normalno dic iz kreveta,a ne ko neki nasukani morž :-D trebalo bi snimit moje dizanje iz kreveta al valjda se sve nekak pretrpi i to udaranje mog miša nogica u rebra jedva cekam da izade i da ga primim u narucje
Kod mene danas zavrsno ciscenje u tijeku,a navecer planiram spremit do kraja torbu za rodiliste..pa se onda bacam na pranje robice i posteljine za bebicu…
S kakvim ste vi detrdentom prale robicu za bebicu,jeste koristile omeksivace i na kojoj temp ? Čitala sam nesto da nije dobro koristit omeksivace prvih 6 mj ?
Sortiraj odgovore
Najstariji