Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    10. Prosinac 2015. 16:03

Axia hvala na savjetu.. meni su ove iz trudnoce jos uvijek crvene pa cu i njih mazati. Taman imam bademovo ulje jer bebu s njim kupam. Nadam se da nece biti problema sa predragom sveki 

Juiciyfruit lijepo da si ustrajala sa dojenjem iako je beba bila na dohrani i super da je krenulo napokon. Meni je mlijeko nadoslo tek cetvrti dan nakon poroda.. nadam se da ces ubrzo sjediti i uzivaj s bebicom doma 

LinaKarolina
    10. Prosinac 2015. 16:05

Mene nos ne muci ali zato me je nakon svakog poroda ubijao.
    Toliko sam k'o bijesni psic disala na nos kroz trudove da su mi popucale kapilare i poslije kao da sam pokupila najgoru upalu sinusa. A i tri dana nisam mogla jesti od bolova koliko sam celjust bila stisnula.
    Tako da ovaj porod planiram odraditi "laganini" 

Mia ne bi te trebali zadrzati ali tko ce ih znati..pred kraj si trudnoce pa te mozda ostave na promatranju.

Sto se tice linee negre nisam je imala a bas sam je htjela. 
    Bas mi je fora trbuscic s crticom 
    Nisu me napale ni strije niti ispupcen pupak.
    Mrkvice trebala bi ti se povuci kada i trbuscic od poroda i kada sve sjedne na svoje mjesto.
    A to ti sve ovisi..mozda nakon 6 tjedana a moze i nakon 6 mjeseci.

gagicamamica
    10. Prosinac 2015. 16:52

Just smile prijevremeni je bio jer su trudovi krenuli sa 29 tj. Neznaju razlog...sumnalo se na neku upalu ali nikad dokazano od cega jer su svi nalazi bili uredni jedino crp lagano povisen do 36. Nista specijalno al je bilo gusto. Malac kad se rodio bio je samo 9 dana u inkubatoru-malkice je teze disao i bio je nejak za papati. Kazu da su decki inace lijeniji pa je s njima malo teze. Kombinirali smo 5 mj dojenje i izdojeno na bocicu. 

Mama i mene nos zeka pogotovo u horizontali. Za trudnice nepreporucaju nista osim fizioloske al meni moj dr. rekao da slobodno uzmem efedrin kapi 0.50%. To mi trenutno odcepi nos pa bar nogu zaspati.

Mrkvica meni linea bila 5 mj.iza poroda jos,ali je blijedila.

Axia potpisujem bademovo ulje. Ja se sad samo s njim mazem i nema bolje....preporuka za hladno prešano odKEMIGA. Kosta 48kn 100ml. al razlika je očigledna.

Juicy drago mi je za tvoja iskustva u Vinogradskoj. I ja cu tamo...
    Inace meni je sa R mlijeko doslo tek 4.il 5.dan, a onda ga je bilo toliko da sam ga u zamrzivač spremala...

I dalje menstrualni cijeli dan prisutni...stalno neki nagon na veliku nuzdu....sad kod brisanja u 2 navrata ide sluzavi čep.....☺

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

Dancccci
    10. Prosinac 2015. 17:00

Panika! Upravo idem s ctg... zanima me jel netko imao slicna iskustva. Kad mi ctg zabiljezi trud, bebino srce jako slabo kuca, kazu da se pati, sutra idem u TA, do sada nisam bila. Tamo ce mi napraviti opet ctg i rekli su mi da ponesem stvari. Mozda ostanem. Ako je nesto hitno, mogli bi me poroditi. Sad me strah. Samo da bebica bude dobro...
    Ako se ne varam, po tablici, sam ja i na redu :)

Mia007
    10. Prosinac 2015. 17:04

LinaKarolina, ne znam ni sama...malo me zabrinjava ta jetra jer su mi vrijednosti jako povišene, a ne znam zašto 

LinaKarolina
    10. Prosinac 2015. 17:20

Mia u trudnoci znaju jetrene probe narasti..hormoni imaju utjecaj na to. Isto kao i sto mozes dobiti trudnicki secer..svako tijelo drugacije reagira na trudnocu.
    Nista se ti ne brini..mozda te malo ostave i bit ces u sigurnim rukama.

Dancccci nema te cega biti strah.

LinaKarolina
    10. Prosinac 2015. 17:26

Nisam dovrsila tekst a posalje mi ga.
    Dancccci samo hrabro..bebica je sigurno dobro.U terminu si pa i posteljica vise ne vrsi funkciju kao na pocetku pa bebini otkucaji mogu pasti kada imas trud.
    Pa i ako te porode barem ces prije upoznati svoju mrvu..

Mrkvica2
    10. Prosinac 2015. 17:57

Gagica pitam jer je jos jako tamna i ne izgleda tako lijepo kao na trudnickom trbuhu  

Libakarolina ma meni je pupak izasao cim je trbuh poceo rasti a sad je krater  zato pitam jel se vrati u normalu. Trbuha mi srecom nije ostalo nego bas visak koze ali nije strasno. Ja sam ocekivala uzase heheh

Danci neboj se, ako nebude nesto okej poroditi ce te a bolje da si njima tamo pod kontrolom zlu ne trebalo. Meni se to desavalo u toku poroda, bebi su otkucaji na 120padali pa su odustali od mjerenja ctgom i izvadili joj krv iz glavice dok jos nije bila vani i poslali na nekakvu pretragu da vide jel sve okej ili ce porod zavrsiti carskim i bilo je sve uredu. Nemoj se bojati oni ce se najbolje znati pobrinuti za vas oboje 

Mia mislim da ti netrebaju sve stvari jer ipak imas dosta do termina..

Tyna24
    10. Prosinac 2015. 18:09

došla do kraja s čitanjem i sad neznam što sam htjela pisati. hahaha. biser

što se nosa tiče, mene alergija muči 0-24 a tablete su mi zabranjene u trudnoći, tak da ja niti neznam kak je to disati normalno. nadala sam se da će u trudnoći prestati ali ne... kao i prištevi. mislim da ih je još više. i pjegice su mi počele rasti. lol.

svekrve se več sad bojim kak bude dok se mali rodi. jer mora sve imati pod kontrolom. baš je užas, več sad.. a kamoli onda... ali planiram to zasječi u korijenu. moji mama i tata hvala bogu nisu takvi, oni su jedino za pomoći. doći će, pomaziti se s malim i otići.
    več nas vidim kad sve rodimo, kak budemo se žalile jedna drugoj sa svekrvama, mamama i tatama. hahahaha.

mene maleni lupa kod rebara, kao što je jedna napisala(sorry neznam koja) imam male krugove, nogice... a s desne strane iznad mjehura znaju "viriti" rukice to mi je tak slatko, mislim da bude mi to jaaako falilo kad se porodim...

dancccci sretno sutra. sve bude oke a stvari za svaki slučaj stavi u auto, ako budu trebale... ako ne, super

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.