Gagica ti si prvo rodila ranije pa bi sad i ovu bebicu pozurila
Kolika ti je bila mrvica pri prvom porodu?
mene ubijaju leđa danas..vec mi je pun kufer,svaki dan radnici dođu u pol 8,tak da je u 7 buđenje,radim im doručak,ručak,popizdit ću više.kad oni ne dođu onda moram na pregled.evo sutra njih nema a ja dijabetologici.opet buđenje u 7.pa jebemu miša.i onda se zadnji mjesec naspavaj
Tyna zadnji mjesec definitivno nema spavanja. Jos pogotovo ako imaš tako neku promenadu oko sebe... Iskoristi izmedu vrijeme max bar za odmor ako ne san.
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Jutro cure, ja se probudila u 6, doruckovala, popila kavu, stavila ves prati i otisla opet spavati 😄
Mrkvice ne daj se 👿 Ja bi isto popizdila i najvise me strah toga jer nisam konfliktna osoba i cesto popustim radi "mira u kuci", pa si nazalost ljudi znaju i previse dopustiti... Ali bojim se da s malim necu imati toliko puno strpljenja, pa ce neminovno doci do sukoba, vec vidim... Drzi se i zagalami i lupi sakom o stol, a najvaznije neka i muz stane iza tebe i neka im ne da da se tako ponasaju. Mislim, zivcirati i smetati mamu u trenutku kad doji i kad joj treba mir, intima i sreca... Grrrrr 👿 Drzi se i postavi pravila, pa ako je dobronamjerna, mozda ce se i uvrijediti, ali shvatit ce..
Gagica pa on je vec bio veliki decko.
Kad se sjetim malene od prijateljice koja je rodena na termin bila 2700 i 47..a i danas s godinu i pol je mrva.
Tyna kljuc u bravu i pravac krevet.
Sve ostalo neka ceka.
Je da...veliki...svi se bili iznenadili.
A i ovaj ide istim stopama. 😁
Curke ugodno vam i mirno popodne zelim....idem nesto radit...lakse mi kad sam u pokretu.
Puse svima...😘
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Ho ho ho
Zemske nedajte se zaje.... u sebi sve posaljite u tri plisana medvjedica
Mama ne u sebi..vec na glas
Meni ovaj moj mali rudar u trbuhu doslovce pokusava prokopati izlazak van.
Rucicama me bocka i udara da mi se cijelo medunozje trese.
Jucer se glavicom dolje gnjezdio i cini mi se trbuh malo spustenijim..a i disem lakse.
Kontam da sam previse na netu...samo nesto piskaram.
Svi me stede zadnjih dana da se ne umaram.
Svekar cuva maloga,malena je u Dalmaciji..po kuci nemam posla nekoga jer glancam svaki dan po malo. Najveci posao mi je skuhati rucak..i tipkati ..i obilaziti web shopove
LinaKarolina ja sam imala nalet kupovine preko neta al na svu srecu me proslo. Sve zivo sam gledala, narucivala uh... kao sve mi treba hahahaha
Mene isto mali tuce samo tako. Mislim da je zamjenio stomak za trampolin. Sve se zdrma kad krene hahahaha
Ima li koja problem sa zacepljenim nosom? Moj je ubitacan. Nije nam suh zrak ni ista al me muci samo tako.
Ja isto imam osjecaj da se stomak vizualno spustio ali nemam bas neko olaksanje za disanje. Sva sam špicasta sada
Sortiraj odgovore
Najstariji