Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    @JustSmile@
    10. Prosinac 2015. 18:46

Danciii: samo bez sekiracije.vrijeme ti je,10dana vise-manje samo nek je bebac dobro!torbu sa sobom,pa sto bude.neka je sa srecom i javljaj. ♡♡♡

Tyna: moj buba po rebrima. :D
    sigurno ce faliti,ovo mazenje stomaka i zamisljanje sto je sto kada pipnem i kada ga osjetim.a joooj. ♡♡♡♡ :)))

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Dancccci
    10. Prosinac 2015. 19:14

Javim svakako. Bas sam uzbudena sada. Malo sam se raspitala pa kazu da se zna dogoditi. Sad mi je lakse. Nama su otkucaji pali na 80. Kaze da je ipak malo previse pa za svaki slucaj.

axia
    10. Prosinac 2015. 19:30

Tyna, kakvi svjesna..
     Kakva mama? To se nekom drugom dogada... :)

Ines24
    10. Prosinac 2015. 19:36

Tyna i meni to sve djeluje nestvarno  ali brojim dane do termina iskreno... Nadam se da neću prenijeti, rečeno mi je kad prođe 40 tjedana da svaki dan moram na ctg... Bebica ima 2500 g, zato mama papa čvarke intenzivno da ju udebljam da dođe i prije termina  iako kilaža ne mora ništa značiti naravno...

Mene žgaravica ubija, više ne samo navečer, nego odmah od podne počne, soda više ne pomaže 

Vidjela sam od idućeg tjedna u Lidlu nekakve steznike za kojih 30-40 kn, e sad jel bolje kupiti onaj visoki (iako mislim da bi se taj mogao spuštati) ili obični koji prekrije donji dio trbuha samo?

Tyna24
    10. Prosinac 2015. 19:42

ines, moj bebač ima 2770g pa sam gle u kojem tjednu... ja isto papam da ga udebljam bar na 3kg, makar vele da se zadnja 2 tjedna beba ne deblja... a bože moj, udebljat će se kad se rodi, kaj sad

Tyna24
    10. Prosinac 2015. 19:46

e da, ja sam kupila za žgaravicu rennie tablete... više nisam mogla bez... i pomažu odmah čim ju uzmeš... probaj... ja sam se jedno vrijeme mučila s hladnim mlijekom(to mi je jedino pomoglo) ali me držalo 15 min pa me opet ubijala žgaravica... sad uzmem tabletu i mir je dalje
    ja bi kupila visoki steznik... tj. imam ga i doma...

axia
    10. Prosinac 2015. 19:46

Ines,  preporuka za steznike iz lidla... Ne frcu se, imaju silikonsku trakicu (bar ovi sto sam ja vidjela) i drze formu duuugo

MaliV
    10. Prosinac 2015. 19:48

Gagica izgleda da i kod tebe lagano krece 😁

Danci bez brige, samo neka oni tebe prate, a ti za svaki slucaj spremi stvari, fino si ti u terminu vec ☺️ Sretno i javljaj nam se 🎉

Tyna tocno to... Ja sam si kupila adventski kalendar s cokoladicama i svako jutro kad izvadim jednu me sokira da vjerojatno necu otvoriti sve prozorcice do kraja, a malac ce mi biti u rukama 😍 Isto tako kad vidim svijece na adventskom vijencu, danas perem robicu i tetre, muz sinoc slagao krevet... Pa me u takvim trenucima bas obuzme neki taj osjecaj... ❤️ A u drugim trenucima imam osjecaj da je to jos daaaaaleko i imam ja vremena za sve 😄 Pa me ovaj ticker dole vrati u realnost 😄

Tyna24
    10. Prosinac 2015. 20:07

kad pogledam ticker uplašim se hahahaha
    ali opet, ne vjerujem mu više, kad bude bude...
    ginekologica mi mjenjala datum s 27.12 (zm) na 23.12 (taj se računa u tickeru)
    a jučer mi u TA veli da mi je po zm termin 29.12. haha. neznam kak je to izračunao...al oke...više im ne vjerujem ni riječi...kad me pitaju za termin, velim da neznam ni sama

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.