mrkvica... gle... postavi se u obranu bebe. ako je vrijeme za spavanje, stavi ju spavat. nedaj da je onda nose i razbuđuju. ti najbolje znaš svoju bebu i njezine rutine. reci da ide spavat i gotovo.
ja bi takve ispalila na mars. pa rodila meni i šogorica prošli tjedan, jučer je mala spavala kad sam došla, ali mi nije palo na pamet ići ju razbuditi... tek kad se ona sama probudila, onda sam ju išla uzela u ruke...
imaš svakakvih žena, a najgore je to da je beba puno na rukama, i onda kad več ne hodaju u posjete, ona se privikne na ruke i mi smo najeb***.
a što se tiče dojenja.. to se ne čudim uopče. valjda žene misle "joj sise imam i ja, pa kaj ako vidim i njezine" . lol
Mrkvice, nedaj se zahebavat!!! Vec vidim da cu i ja imat takve epizode pa me ova tvoja bas naljutila... Svasta si lkudi dopustaju...
Anaheja, drago mi je da je proslo... Ipak, cuvaj se i polako...
Mama, kako si ti provela noc? Laznjaci?
Ja sam krepala jucer nakon setnje... Krepavam jos uvijek :p nece me vise ta tura vidjet....
Ma bilo bi lako da su to gosti, ali tu se radi o ljudima koji zive u istoj kuci, znaci obitelj sto je jos gore jer ju mogu vidjeti kad god samo da oce npr poslati poruku i pitat jel mala budna da dodem.. ali nee uzimaju si svasta za pravo i totalni ignor mi bacaju. Kao nece joj nista biti ili bolje da je budna sta ce po noci radit
A ovo za sise nikad necu razumjeti, i ja sam zensko ali nikada to nisam radila niti mi je palo na pamet. Ali ljudi valjda nemaju obzira. Mozda da sljedeci put kazem aj sad ti svoje izvadi
Mama cuvala bi ja za njih ali eto cini se da postaju javno dobro
Anaheja prednost ti je sto ste sami u stanu/kuci pa ce ti biti puno lakse, bar se nadam. Uostalom nadam se da uopce neces imati problema takvih iako koliko vidim ima tih pojedinaca po svuda..
Tyna a to za nosanje je istina, meni npr draga vegeta zna reci nemojte nosat dijete naviknut ce se a uzima ju u ruke cim ju vidi.. i zivcira me sto svi imaju potrebu ljuljati je.
A da ne spominjem psovanje. Ne kuzim potrebu rec u pm sto si slatka ili zasto spavas ili slicno iako je muz upozorio da to ne rade.. a sta da vam kazem ljudi su cudne biljke..
Jutro loptice..
Mrkvice lijepo ti njima reci sto im ide..nema ustrucavanja pa neka se ljute..vazniji ste vas dvoje,troje.
Tako je i moja svekrva banula kad god joj se prdnilo..muz je bio na poslu i mislila je da moze kako hoce. Kad je on bio kod kuce slala je poruke smiju li ga vidjeti.
Pukla sam jedan dan kada sam se otusirala i zatvorila u spavacu sobu s malim da se obucem a ona banila unutra. Rekoh joj da sam gola i oblacim se a ona meni da njoj ne smeta..dosla vidjeti treba li nam ista.
Razumijem ja da svi misle da nam kada rodimo stalno nesto treba. Da,treba nam mir!
Muz joj je rekao da seta kod sebe kako god hoce ali kod nas nema pravo upadati i presetavati se po prostorijama.
Malo se ljutila ali sada nema vise kako hoce.
Rekla da mi je vec zlo kada cujem da je uzela godisnji samo da me opet moze zajebavati kad rodim
Uhh! A i vlastitu mamu sam otjerala kada je bebonja morao cikiti..nema tko da bude tu dok beba papa.
Netko moze izvaditi sisu i na pol ulice i dati djetetu a eto..ja ne mogu. Za mene je to trenutak samo za nas dvoje..naravno i muzic je tu.
A ostali su smjeli doci tek nakon mjesec dana.
Anaheja moguce je da se otvaras..
Mogla bi tvoja bebica i prije iznenaditi
linakarolina, mogu ja tebe angažirat kad rodim da mi napraviš reda? jer već sad imam noćne more od upadanja... upravo sam se presvlačila, a sveki ušetala unutra, nema veze što sam ja u gaćama... sve m e strah da će mi cicu vadit iz usta malenoj i popravljat xD uuuffff
mrkvice, budi moj heroj, nedaj se, lijepo zamoli, pa ako ne ide, noga u guzu. i noga u dupe je korak naprijed :)
Joj Axia..s obzirom imam vec jedan brak iza sebe imam iskustva sa svekrvama.
Prva me je izmaltretirala do kraja pa se ovoj ne dam lako
Nemam ja vise zivaca s njihovim bedastocama se zamarati.
Ova kada mi da neki savjet za maloga ja namjerno kazem e bas necu tako! Po njenom djecu treba mlatiti i samarati ako nesto pogrijese.
S obzirom da imam curicu iz prvog braka tako mi je i svekrva prva kljucala vrata pred nosom samo da ne dodemo jer se njoj nije dalo cuvati malu.
Sve su one iste..razlika je u nijansama
Joj, nadam se da nije nikakvo otvaranje . Ipak imamo jos 4 tjesna do termina. Ranoooooo jeeeeee, a ja mislim da se njoj ipak bas toliko ne zuri
.
Da, jesmo sami u stanu. Na svu srecu. Ali vec znam da ce svekrva hodocastit non stop. Vec sad je takva da sve mora znat i u sve bit upucena do zadnje sitnice... Ali ipak smo ju dresirali da se barem najavi ako je negdje u prolazu . Moji su po tom pitanju zakon.Doc ce kada ja njih pozovem, sami se nece gurat
. A ostali vec znaju da mj dana nema dolazaka dok se ne naucimo rutini sa bebicom
A meni je bilo zao sto smo u inozemstvu i daleko od svih, a sad vidim da je to super stvar jer cemo imati svoj mir i rutinu :) iako nemam problema sa postavljanjem granica ako mi nekaj ne pase
[/u
Mrkvice drzi se...izgleda da ceš morati lupiti šakom od stol i pretvoriti se u lavicu da obranis vasu intimu. Preporuka ucini to sto prije jer ce ti biti sve gore...
Najbitniji ste vam troje...
Curke ovi menstrualni fakat zekaju...vec postaje frustrirajuće...svaki put se ponadam....a onda opet nista. 😔
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Sortiraj odgovore
Najstariji