Pepita, nije ove dvi poslalo na indukciju nego im samo krenilo..a sestra je cak komentirala da im nije dala prerano ic, da je ovu poslala kad je bila 7cm otvorena
Ne mogu zapantit ko je sta pisa, al uglavnom jos se skrivan po sobi hehe :) Bila san na pregled plodne vode i rekla mi doktorica da san 3-4 prsta otvorena i da je super to..i neka setan po sobi hehe..al meni su taman prije pregleda bili prestali trudovi i sad mi opet polako pocinju ..cekan ja Pepitu :)
Nego koja je od vas ono bila pisala negdi koliki trudovi tribaju bit oni najjaci pri porodu? Ono na ctg-u sta se vidi :)?
07.12.2015. A <3
lady, ljubi bebicu i sigurna sam da će loše iskustvo brzo biti iza tebe
ja moram ići ponoviti ctg u 16h. na nekoliko mjesta je puls pao prenisko.
taman mi je sveti niko donio kinder bueno u čizmicu, bit će desert iza ručka pa neka im onda tambura tamo
juicyfruit, meni na ovom tickeru piše "about 16 days to go" pa sam pomislila "wow, kako malo", onda vidim tvoj "about 2 days to go" hehe super izgleda
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Tweety meni je pri prvom porodu intezitet bio 150..a u drugom su bili nesto jaci..muzic kaze da su u jednom trenutku skocili i do 180..
Ali uglavnom na 120 te vec yebeno boli.
Prirodni trudovi su manjeg inteziteta a inducirani "malo" zesci.
Cure drage izgleda da nam pepita radja, jutros mi je javila da ce ju danas poslati u radjaonu, da je dobila klistir pa su joj rekli da seta. I od tad vise ni slova. Uzbudjena sam skroz i jako se veselim toj maloj curici i nadam se da ce joj porod proci skolski i da se nece napatiti. 💜
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Lady ja sam u ponoc dobila prvi gel, u 6 ujutro drugi gel. Tek nakon drugog su mi poceli oni ludjacki trudovi bez odmora. Em sam bila gladna jer nisam smjela jesti, tek u 11 sam otisla u radjaonu, drip ukljucili odmah, dobila dolantin, nakon nekog vremena i epiduralnu i uspjela rodi pod epiduralnom. Zao mi je sto tvoja nije uspjela ublaziti bol, ali eto znam sto si prosla jer sam od 6 ujutro do negdje 14h imala trudove bez epi. Nadam se da ce savovi brzo zarasti, uzivaj sa bebicom i drzi se 💜
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Ooooo pepitaaaaa ipak ce sv.Niko donjeti pokloncic.neka je sa srecom! vjerujem i nestrpljenjem svih nas ovdje da se javi Sto prije.nasa duuuugo ocekivana bebica-zezalica :))) ♡♡♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Babygirl jel ju induciraju ili se samo nesto pokrenulo?
Lady zao mi je sto je tako zavrsilo i sto epi nije djelovala, ali drago mi je da je tvoja djevojcica sada sa tobom i da ju mazis napokon. Nadam se da te savovi ne bole jako i da ce brzo zarasti da mozes slobodno uzivati s bebicom
MaliV jako je dobra beba, istina ima musica i nekada mislim da cu poludjeti ali rijetko kad place bezveze pa mi je nekako lakse.. vecinom place kad ju muci trbuscic ali naucili smo i kako to rijesiti.
Buffy kako si ti? Maleni?
Pink,lillany i allegra nadam se da ste vec doma sa svojim bebicama i da je sve okej
Mrkvica ne znam. Najiskrenije se nadam da nece. Rekla je samo da su odlucili danas jer je 41+5 i otvorena je vec i nema se sta vise cekati. Javila se poslije klistira, i tad je jos bila u sobi bez trudova. Mislim da joj gel ne bi ni trebali davati obzirom da je vec otvorena, ali bi mogao drip biti. Nadam se da je uspjela jos nesto pojesti jer je rekla da je ogladnila jer je dorucak bio slabasan. Nisam mislila da cu se ikada radovati zbog nekoga koga nikad uzivo nisam vidjela kao za nju. Ajde pepita obavi to nabrzinu 😍😍
Ajmeee Pepitaaa Bas mi je drago zbog nje, iako ne zelin zamisljat kroz sta prolazi jadnaaa..ja pretpostavljan isto da je bar drip dobila, a sad kad vidin kolko bole ovi trudovi na 60-70, mislin da cu umrit kad pocnu ti jaki i to bez prestanka
Drzi se Pepita i nadan se da ces onda ipak izac iz radjaone prije nego ja dodjen
07.12.2015. A <3
Sortiraj odgovore
Najstariji