Jutrooo drage moje, baš je hladno jutros nešto
lady nisu ni pogledali jesi otvorena?
ja sam na pregledu tek poslijepodne,ali mislim da se nisam još otvarala...
sanjala sam svoju bebicu jojjjj kako jedva čekam da mi dođeeeeee
lillany mislimo na tebe
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Dobro jutro vam zelim
Danas nam stize jedna bebica..Lillany..javi nam seee kada se malo oporavis.
Mozda to potakne i ostale bebice da nam se pridruze
Allegra, u četvrtak pregled ako se nesto ne dogodi prije Ali sad bi ipak htjela da jos malo pričeka jer mi je kaos u stanu a znate kojim tempom se radi u zadnje vrijeme
Lillany, šaljem dobru vibru!
Jucy, koliko si ti tjedana sad? Meni će u četvrtak biti 39+6. Pomakli su mi termin za jedan dan na prvom pregledu u bolnici.
Mene baš zezaju crijeva, valjda kako malena pritišće, baš me šarafi i imam vjetrove onak nenormalno, sve me strah otići danas na pregled hahahha..
btw u tri dana sam se rješila bolnog hemića blaženo kantarionovo ulje
🙏👸👸🙏❤️
lady a iskreno i bolje da te ne čeprkaju toliko dolje onda..
🙏👸👸🙏❤️
A meni su vratili termin na 8.12. jer je tako bilo na 1. uzv pa prema tome bi bilo 39+2. Iako prema uzv u bolnici sam prema zm sti je danas! Ali očito ti naši termini nista ne znače našim bebačima
Lady ideš tako često na ctg jer nesto nije bilo ok ili je to normalna praksa sad na kraju? Ali sto kaze Pepita, bolje sto manje čeprkati. Meni su rekli da uzv nece vise raditi dok ne dođem roditi. Jel i vama tako?
Inače Pepita, znam kako ti je s vjetrovima pokušavam skužiti sto sam u prehrani promijenila zadnjih dana da mi se to događa. Jedino sto mi pada na pamet je čokolino koje tamanim a nisam ga nikad bas volila
juicy mislim da jedino bebači znaju prave termine hehe
ja u prehrani nisam mjenjala ništa ovih dana, već me par dana muči, a evo sada prijavljujem i proljev, i izgleda da nije zadnji danas...
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji