Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    16. Studeni 2015. 08:11

Jutro. 
    Vidim nesanica i rano budenje traje i zadrzat ce se do daljnjega.
    Ja sam spavala (ako se to jos tako kaze ) ali se vrtim ko na rostilju. 5 min s jedne strane 5 min s druge hahaha. 

Ja sam pripremila za bebu benkicu, jaknicu, hlacice s stopalima i kapicu. Iznosim ju u jastuku u koji cu staviti i dekicu. Ipak ce biti 12.ili 1.mj.
    Mozda dodam jos jednu dekicu da sve prekrijem. Ovisi kako ce zima krenuti.

Pepita ti si slijedeca izgleda. Sretno ti bilo. Javljaj se. Samo neka sve brzo prode i lako.

Moj malisa je aktivan od ranog jutra. Rasteze stomak na sve strane.

Pepita2109
    16. Studeni 2015. 08:16

Anaheja ma nemam pojma iskreno šta bih mislila ja bila uvjerena da me štogod ubolo dok sam spavala,ali se ništa ne vidi, a i nije više naotečeno..

axia ma ne vjerujem da će ona tako brzo hehe

Mrkvica weeeee vas dvije domeka kako lijepoooo 
    ma ne vjerujem da bude ona još hehe mislim bilo bi lijepo,ali sumnjam...
    te vreće na vakum i ja trebam samo gdje ih kupiti??

šta se tiče robice slažem se sa tobom, praktički će vani biti taj trenutak do auta

a meni sise kao da su se već sad ispuhale malo hahah, btw ja još nisam kupila grudnjake, mislila sam to kad dobijem pare sad,ak ne morat će dragi sam kupovat hahaha..
    ali i ja sam čula da u početku smeta bilo šta u dodiru sa bradavicama...

reci mi kako njegujete pupak?? vidim da je svugdje nešto drugačije

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    16. Studeni 2015. 08:28

Ja sam za pupak pripremila gaze, mrezicu i prasak.
    Ubiti ga treba samo drzati suhim . Mijenjati gazu ako se pokvasi i to je ubiti to. Nema bas neke nauke oko toga iako svagdje drugacije pisu, no ja se drzim naucenog ;)

• mama@
    16. Studeni 2015. 08:29

Vakuum vrece su bile u Dormeu. 3 kom za 99kn. Ne znam traje li akcija jos, ali su odlicne

Pepita2109
    16. Studeni 2015. 08:50

mama i ja kupila tako, samo vidim negdje se spominje octenisept i alkohol, pa mi to čudno sve...

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    16. Studeni 2015. 08:52

vidjet ću za te vreće

🙏👸👸🙏❤️

JuicyFruit
    16. Studeni 2015. 09:14

Vidim da nas je axia preimenovala u kuglice sto mi se sviđa obzirom da se bliži Božić 
    Pa dobro vam jutro kuglice!

Bas čudno da se unatoč slabo prospavanoj noći osjećamo dobro. Očito smo spremne za dolazak bebaca  iako imam jos dva tjedna, nekako se sve nadam da ce prije! 

Di ste vi kupovale posteljinu? Ja zasad imam samo jednu i to sam uzela u Magic babyju ali su mi preskupi  i jeste možda negdje vidjeli robicu s božićnim motivima?

Mrkvica, držim fige da vas danas puste doma  koju kremu koristiš za bradavice?

Pepita, mozda nećeš danas, ali čini se da se proces pokrenuo  a ove vakuum vrećice sam vidjela da imaju u Offertissimi samo ne znam kakve su. Mislim da je jedna bila 20ak kn

allegrazg
    16. Studeni 2015. 09:19

Jutro okruglice i dobrodošlica novima!
    Nisam bila na forumu dva dana i vec ste puno stranica ispisale.
    Mrkvice, baš lijepo kad se javiš, pozitiva me totalno opere. Iskreno, već mi je dosta ovih priča s poroda u okolini, jer imam osjećaj da će mi glava eksplodirati. 
    Mene zna boliti ko da ću dobiti nakon desetak minuta hodanja i dok ne sjednem ne prestaje...neznam jel to mogu biti lažnjaci, al brijem da ne...
    Skužila sam da mi je iscjedak dosta pojačan i strah me da ne budem skužila plodnu vodu ak krene curkati...

Fionita
    16. Studeni 2015. 09:26

Dobro jutro! Robicu s bozicnim motivima san vidila u osh kosh-a, a ima nesto u u Kik-a, 

Pepita2109
    16. Studeni 2015. 09:45

juicy vidjeti ćemo  iskreno neću se nadati hahah
    allegrazg ne znam jesu li to lažnjaci ako ti se samo tada javljaju, eto meni se javljaju čak i kad spavam...
    a za plodnu vodu se bojim već duže, jer čitavu trudnoću imam pojačan iscjedak, a da ne kažem da mi redovno malo i mokraće pobjegne pa trčim u wc ko luđakinja.. ali dillb je rekla da se skuži, npr, ja nosim dnevne uloške jer zaista ne mogu bez njih (nažalost) plodna voda je voda, bez boje, mirisa.. dakle baš voda, ne iscjedak.. 

Sutra mi je pregled,ali tek poslijepodne ( i ctg )..

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.