Ja cijelo vrijeme i mislim da cu preko reda..mozda zato sto sam sve nestrpljivija da upoznam svoje gurkalo
Pepita meni je netko rekao da kamilica full umiro bebu i od tad je ja vise.ne mogu piti
Mama hvala za link sutra na kompu cu malo detaljnije prouciti
buffy ja zatezanja do sad prepisivala bebinom istezanju a sad vidis da se nikad ne zna mozda ces i ti preko reda ;)
tweety ma stignes ti to i izmedu trudova :)
mama hvala na linku super je ova stvarcica :)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Znam da ste prije pisale kako bebu obuci za izlazak al ja sam tek sad pocela o tome misliti.. sad dal je premalo body benkica i ono odjelce toplo mekano...ili jos hlacice i majica pa to odjelce? Dal ce biti pretoplo/ prehladno bebi?
buffy ja sam pripremila bodybenkicu, odjelce ne predebelo kapicu i skafander medo i mislim da je to dosta
🙏👸👸🙏❤️
Mene opet nesanica uhvatila...
Probudila se u 1 i boga pitaj kad cu zaspat....
Ja za sad robicu samo peremi spremam u vakum vrece... Za jedno mj dana cu ponovno sve pocupat van i regularno pospremit u ormar i razvrstat po velicinama . Stignem jos, tako i tako sam si zacrtala rodit izmedju 10og i 15og 1og. Ona nema pravo glasa
.
Konacno polako skupljam zadnje stvari... Jos me ceka ljekarna, ponesto iz dma i tak to.... Ali generalno 2/3 popisa su odradjene, zahvaljujuci mojoj baki . Spasila me
Dobro jutro drage moje
Anaheja a ja sam legla tako negdje oko pola 2 i eto me već budne, ispratila dragog na posao i lagano naložila vatru baš je hladno nikako se natjerati da spavam još malo..
btw probudila sam se sa blago naotečenom usnom... ne boli ni ništa samo je taj čudan osjećaj
imala sam lagane trudiće i tokom noći, da sam se probudila u jednom trenu i pomislila ajme dobila sam hahahah zaboravila da sam trudna na tren
🙏👸👸🙏❤️
Pepita, spominjala je mrkvica da je to pocetak
Ako zbilja je, zelim ti da bude sto brze i da protekne sto mirnije, kako si ti zamislila
dobro jutro, kuglice :)
anaheja, nadam se da si se kasnije ipak naspavala :)
pepita, ako to znači da beba traži van, sretno !!
Evo i mene malo da vam se javim dok su bebe na kupancu..
Mi bi danas trebale napokon doma nakon vizite.. jedva cekam
Stalno provirim da li ima nekih novisti ali vidim da su bebice jos uvijek tvrdoglave. Neka, neka sad ce to brzo..
Pepita meni se sve cini da ce tvoja malena vrlo brzo Jojj bas se veselim bebicama novim.
Anaheja meni su te vakuum vrece zakon. Sve vece velicine sam tako razvrstala i vakumirala i pospremila u ormar. Jako su prakticne.
Ja za izlazak iz rodilista za malenu imam sto i pepita i stvarno mislim da joj nece biti hladno. Uostalom to malo setnje do auta nije nista strasno..
E da, sjecam se da smo komentirale kako ce nam cicke narasti poslje poroda... Evo meni su sinoc tek buknule rekla bih, stvarno se osjeti ta punoca, iako mala redovito sisa, rekla bih da su jos za broj vece. Nadam se samo da nece doci do neke upale. Ali vjerujte ja valjda kako nisam prije bila bas nesto obdarena sam nula naspram ostalih zena koje tu vidim, sve pamele oko mene
E i da, grudnjak za dojenje sam ponjela ali mi nije palo na pamet obuci ga.. bradavice su bas osjetljive tako da stvarno ni ne zelim. Jastucici za dojenje isto nepotrebni zasad.. krema za bradavice mi je izuzetno korisna, redovito mazem i mislim da pomaze.
Velika pusa od nas dvije i nadam se ubrzo da ce nas jos koja nova bebica posjetiti
Sortiraj odgovore
Najstariji