Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tweety88
    15. Studeni 2015. 00:12

Mislin da u Splitskom rodilištu triba platit onih 400kn ako želi bit s vama na porodu (za tečaj, iako zapravo ne triba ić na tečaj, samo platit ) pa se neće baš moć predomislit u zadnji čas . A vidit ćemo..platit to pa da se može predomišljat do zadnjeg časa hehe..
    Mene isto malo strah oću li pripoznat trudove, a pogotovo zato šta dosad nisan osjećala (ili ih nisan imala ?) te lažne kontrakcije..pa mi to malo čudno pošto vidin da vi sve to redovito imate.. al ginekologica mi isto rekla da ću sigurno pripoznat jer su trudovi "kao da te probada nož" hahah

07.12.2015. A <3

Mrkvica2
    15. Studeni 2015. 00:15

Iillany pa po meni su laznjaci slabija pripremna verzija trudova.. barem sam ih ja tako osjecala. Vidjet ces kad dode do toga da ne prestaje i sve je cesce to je to.. jer po ovom na netu sta pise da se laznjaci razlikuju od pravih jer je bol u trbuhu a kod ovih u ledima ja nisam ni imala trudove 

• buffy
    15. Studeni 2015. 00:28

Vecer svima...mene nesanica isto muci... a i mrva moja me lupa mozda jer pijem limunadu pa se buni na kiselo 
    Dobrodosle nam nove cure 
    Mene je takodjer strah da necu prepoznati trudove.. jos sam do sad vjerovala da je onako kako pise na netu, a mrkvica jesu pravi bili u pravilnim razmacima?

Pepita2109
    15. Studeni 2015. 00:53

tweety ja sam iz Zagreb,ali udana u Sinj, i zivim u Sinju, prva bebica nam stize a navodno tu uSinju rijetko poradaju prvorotke, a u Splitu da treba platiti 400 kn...

Anaheja mozda samo imam tusrecu da mozemo i zelimo oboje... jer smo svjesni da bebi ne smeta naprotiv uspvamo ju hahaha

sta se tice pp grupanafb koju ti je anaheja napisala je pun pogodak :) ja cuisto tetrati tak da puno ni ne znam o ostalim zasad :)

mrkvica meni bol u ledima nije bol nego vise neugodni pritisak... a vidjet cemo za prave hehe

mene opet zgaravica :(

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Tweety88
    15. Studeni 2015. 01:04

Pepita, i bio mi malo čudan tvoj način pisanja za ove "naše" krajeve heheh.. ne znan o čemu ti ovisi odluka di ćeš se porađat, al ja bi ti savjetovala Split, ako imaš izbora.. prijateljica mi je jedna rađala u Sinju (prvorotkinja) i sve je bilo super (pila kavu s doktorom između pregleda koliko je otvorena ) dok nije počela rađat i tribala je na kraju na carski, al valjda ga u Sinju ne rade, a bilo je kasno za ić u Split pa se dobro namučila

07.12.2015. A <3

• buffy
    15. Studeni 2015. 01:05

Joj pepita bas mi je zao za zgaravicu..srecom pa je mene to zaobislo.. 
    Sad citam nasu temu od pocetka.. jojjjj koliko smo toga prosle tek sad vidim kad citam unazad... a neke vec svoje mrve imaju uz sebe... jojjj sad su mi sve suze u ocima 

Pepita2109
    15. Studeni 2015. 01:24

tweety heheh :) pa oni zato vecinom i salju za split ali ja bih zeljela u sinju jer i babicu poznajem, a gdje bude biti ce glavno da bude sve dobro :)

buffy mene cijeeeelu trudnocu zeza zgaravica ali ovo sada su vec suze i bol ajmeee :(
    daaaaa svasta smo prosle, ovaj period trudnoce polako i zavrsava a ondanastvljmo na pdf beba :)

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Tweety88
    15. Studeni 2015. 01:31

Neka ti je sretno gdje god da bila hehe

07.12.2015. A <3

Mrkvica2
    15. Studeni 2015. 04:44

Buffy krenuli su na nekih pola sata- 40 minuta i tako bili jedno vrijeme, ali su brzo postajali sve cesci. 

Pepita jel mi vjerujes da me i na porodu mucila ta glupa zgaravica, uzas.. hvala Bogu mislim da je nestala. Mogu napokon normalno zaspati, tako da jos malo se strpi  

Proci ce sve.. pa cak i krizobolje a imati cete sve svoja zlata malena kraj sebe. Sva ova kukanja i boljke nam se isplate cim tu ritalicu malu u ruke dobijete. Joj nemate pojma kako se veselim vasim bebicama koje ce uskoro doci.. pere me neka velika ljubav 

MaliV
    15. Studeni 2015. 06:53

Nove cure, dobro dosle sa svojim trbuscicima 😄🎉
    Pepita bas mi je zao za zgaravicu, nadam se da ce te prestati ubrzo 😕 😘

Mrkvica bas me rastopi svaki tvoj post hehe 😄❤️ Super info za trudove, i ja bi ocekivala bol u ledjima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.