Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    05. Studeni 2015. 18:52

Iillany jesam jesam ta sam 
    I meni je bilo uzasno, neznam sto ne otvore nesto dolje je 1000 stupnjeva.. vidis ja kad sam isla na pregled pitala sam za vag pregled veli on meni ne radi kao i poslao me na uzv da procjene malu. Ctg isto nisam jos radila a dns sam 37+4 tako da moguce da je sestra pomijesala, a mozda i nije posto si punih 38.. a cekanje je klasika, tako sam i ja nekako prosla, od pola 8 sam bila tamo. Kad si narucena sljedeci put? 
    Mi se mozda nademo i u radaoni 

shimmer
    05. Studeni 2015. 19:08

išla sam malo urediti listu i bome vas se šest naguralo u šest dana razmaka, ako ćemo po terminima.
    i sve djevojčice! bit će uzbudljiv kraj studenog i početak adventa  

meni je kontrola u subotu, jako me zanima težina bebice, iako i nama računicu zeznu duge nogice.

sad sam slagala tetre u ladice. slagala sam mini kite fold, čini mi se najjednostavniji i najbrže sam ga svladala. tetrašice, s kojim vi foldom krećete?

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Tyna24
    05. Studeni 2015. 19:22

curke?jel koja od vas kupila kadicu za kupanje bebice?gdje ste kupile?

Pinkypik
    05. Studeni 2015. 19:31

Hej okruglice! 😃
    Danas mi je mama malo pravila društvo pa me ništa nije svrbilo. Iako me sad lagano svrbe ramena. Mislim da je to više do živaca nego nečeg drugog. Imam baš nalaz krvi s nalazima jetre od 13.10. i sve je super. I nemam ostale simptome. Još ću vidjeti pa u četvrtak pitati dr.   A ako se opet pojavi otići ću izvaditi krv sama privatno bar da se smirim. 😳
    Lillany, Mrkvice, baš fora kako ste se i vi srele! Eto, lagano se upoznajemo, a da to i ne znamo. 😄 
    Za TA na duhu ste zvale onaj broj koji je Lillany nedavno napisala  (zapisala sam ga) i onda se naručile tjedan unaprijed? Ja idem još u čet. kod mog dr. a onda poslije valjda moram tamo. Iako stvarno ne znam kako uspijete toliko čekati, pa meni ni sjedenje ne ide jer mi krenu kontrakcije a u zadnje vrijeme su mi i kukovi u pokretu (širenja) čini se.

Pinkypik
    05. Studeni 2015. 19:34

Tyna, ja sam uzela ovu i čini mi se super:
    http://m.ikea.com/hr/hr/catalog/products/art/40248443/

• buffy
    05. Studeni 2015. 19:36

Moj pregled isto gotov.. bio je kratak jako..zatvorena i dalje sve uredno i da nastavim s brojanjem... i za 2 tjedna opet.. nadam se da ce onda biti ultrazvuk jer me zanima kolika je bebica... 
    Ja imam neki osjecaj da cu prije termina roditi.. mozda sam taj osjecaj dobila jer mi cijelo vrijeme govori da je veca beba pa se nadam da nece doci do 5kg 

axia
    05. Studeni 2015. 19:55

dobro jutro, drage moje :) malo kasnim danas i sa tipkanjem i sa čitanjem, dadiljala sam nećake :) al vi ste meni vrijedne, tipkate sve u 16 :)
    moram podijelit s vama jednu preslatku stvar: sjela sam sad pred laptip, mačak mi je sjeo u krilo i omotao se oko trbuha i prede. a moja mala Zmaja kako on prede, tako lupka. kad on stane (čudi se što ga to pika) tako stane i ona. preslatki su mi :) sve mi se žao pomaknut da naložim :)

shimmer, ja sam zasad nekako za origami fold, baš mi se doapada...

@JustSmile@
    05. Studeni 2015. 20:30

Axia: aaaaaaaaa!kako slatkooooo! :) vec se vole. :))))

Ja sam vam presretna.evo plakala sam upravo. Moram vam ispricati:
    Neki dan ja i muzic bili u jysku po ogledalo za spavacu posto smo imali nedavno krecenje i renoviranje stana gore pa sve novo stavljamo.i hajd,kupimo mi to neko tanko visoko za na zid ali zene moje,kada sam ja vidjela ogledalo pravo po mom ukusu.bijelo,vece da nemoze vece,moderno ali ima starinski stih po rubovima...ma san snova
     isto za na zid.ali dobro...osli mi kuci,ja zaboravila.
    Vracam se sada sa posla,u ruci puno vrecica i vicem uspirena u sebi da tko me tjerao  toliko nositi...ulazim u predsoblje i imam sto za vidjeti: MOJE SAVRSENO OGLEDALO objeseno u hodniku vodoravno,cijeli zid prekrilo. :D kaze on meni: "ja vidjeo taj sjaj u ocima i zacrtao sam si da cu ti ga kupit..." 
    zakljucak:od svih onih komentara neki dan i maminih sincica i ljenguza...nebi mi mogli bez njih....oni su nasi ljudi koje smo mi izbirale te bez kojih dan nije potpun. nebi bilo nasih sreca u pupama da ih nena...taki nesavrseni su savrseni! eto,uhvatili me dobri hormoni napokon! :))))) ♡♡♡♡♡♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

axia
    05. Studeni 2015. 20:35

just smile: pozdravljam dobre hormone :D i ppotpisujem tu izjavu, koliko god nas nekad ljute, oni su naše bolje (ponekad svinjske) polovice i volimo ih beskrajno... ja sam ovaj tjedan more suza isplakala jer mi dragog nema... a sutra kad dođe ljutit ću se na prljave čarape... a jesam luda :P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.