Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pinkypik
    31. Listopad 2015. 21:45

Axia, slobodno 😉

Tyna24
    31. Listopad 2015. 22:43

Gluposti...ja sam neki dan bila i na sprovodu,i danas na groblju,a i sutra idem..a i ovak hodam 1x tjedno s dragim kojem je umro tata ..nisam luda da zbog trudnoće nebi išla...kakve to veze ima..to su samo bapske price..

Mia007
    01. Studeni 2015. 08:38

Dobro jutro cure! Hvala na podrsci, znam da se ne smijem nervirati, ali ovo mi je bio uzasan tjedan, stalno neki problemi.  Dalje ce nadam se biti bolje :)

shimmer
    01. Studeni 2015. 09:16

jutro svima!

mia, baš mi je žao što te ta dijeta snašla, ali sigurna sam da će ti 10 tjedana do kraja trudnoće brzo proći i da se kroz neko vrijeme svega nećeš ni sjećati. 

spominjale ste kako razvrstavati prljavu odjeću u malim kupaonicama.
    ja unutar koševa ostavim nekoliko običnih plastičnih vrećica (konzum, billa) pa u njih dodatno razvrstavam. ne radim to svaku večer, ali svakih nekoliko prije spavanja odvojim npr bijeli veš, šareni tamni, šareni svijetli, kuhinjske krpe i slično. onda kad vidim da se vrećica napunila perem taj veš i još nadopunim onim što je ostalo u košu.
    a pelene ću čuvati u najobičnijoj kanti s poklopcem. možda čak kupim jednu manju za samo ubaciti prljave pelene dok ih ne stignem isprati i jednu veću u koju ću stavljati ocjeđene prljave pelene.
    doduše, sve nešto istražujem EC-anje pa se nadam da ćemo barem pokakanih pelena imati što manje 

želim vam svima miran dan i da ga provedete sa svojim nadražima 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

axia
    01. Studeni 2015. 09:47

dobro jutro!
    nadam se da vam je dan počeo lijepo... mene danas peru hormoni (njih ću okriviti, da :P ) i samo mi se cmolji od jutra xD valjda će bit bolje kasnije...
    pune ste ideja za pohranu pp i rublja, to mi se sviđa, sad mi je lakše to izorganizirati... ja imam dovoljno mjesta u kupaonici, ali čemu se bacati u dodatni trošak.... još dosta toga moram kupiti, pa će ovo što baš i ne moram pričekati...

lady6
    01. Studeni 2015. 10:16

Jutro, okruglice! Ja se probudila sva smrkava i s grloboljom...nadala sam se da ce me prehlada zaobici ali....ne idem na groblje, pogotovo ovakva a i morala bi se puno penjati i hodati....odmarajteï

Tyna24
    01. Studeni 2015. 10:23

evo meni dan poceo uzasno..umro mi jako dragi susjed i bas sam u bedu..inace ujutro imam secer 4.2 a danas 5. I onda nek neko kaze da stres nema veze sa secerom..itekako ima..

axia
    01. Studeni 2015. 10:31

imam osjećaj da ovo baš i neće biti nešto dobar dan, svim anam je krenulo  naopako,
     tyna, jako mi je žao zbog tvog susjeda...
    lady, mene je bijeli sljez spasio,a doktor je rekao da ga smijem pit.

• mama@
    01. Studeni 2015. 10:57

Jutro.
    Vidim da dan nije nesto dobro poceo pa sam izbjegla rijec 'dobro' u naslovu.

Cure nadam se da cete se trgnuti i provesti dan sto bolje mozete.

Slijezov korjen je odlican za prehlade. Prode u hipu.

Ja sam se jutros probudila naspavana. Cak sam ustala u 8.30 sto nisam godinama 
    Jucer sam kupila kutnu i sve potrebno bebi za pupak i guzu. Osim pelena hahahaha

Nastavljam s shopingom iduci tjedan.
    A valjda cu i opeglati koju stvarcicu hehe

Pepita2109
    01. Studeni 2015. 10:57

Dobro jutro okruglice 
    Tyna žao mi je zbog susjeda 

Dan je lijep,ali isto kao i vama nešto mi nije baš, nikakve sam volje, a posla toliko da ne znam otkud bih počela.. najradije bih se vratila u krevet, od ovog mog muža nikakve koristi, jučer me bh kontrakcije zajebavale skroz dok nisam legla u krevet, i umjesto da se ponudi da mi pomogne on sjeo za kompjuter i čeka ručak.. 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.