Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    shimmer
    01. Studeni 2015. 20:35

kod mene bh nemaju veze sa psihickim stanjem (stres, nervoza) nego fizickim (polozaj, pun mjehur, dizanje neceg teskog).

joj veceras sam se isla srediti u juznijim krajevima, ziva se polomila 
    nekako sam uspjela skratiti najkriticnije trimerom, a ostalo ostavljam kozmeticarki.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

axia
    01. Studeni 2015. 20:40

zbilja neznam onda zašto me danas peru, nsiam radila ništa teško, na wc-u sam non stop... znam samo da ovo sa tušem pali... napokon osjetim samo svoju ritalicu :)

shimmer, potpisujem ovo lomljenje... ja sam nekidan prije pregleda vodila borbe sa ogledalom, britvicom i neznam čime sve ne... strašno...

Tyna24
    01. Studeni 2015. 20:57

pepita, niti ja nisam mogla preko mobitela (lumie) na klokanicu, dok si je nisam stavila na pozadinu, sad idem bez problema...ako imaš mobitel s windowsima, probaj i ti

Tyna24
    01. Studeni 2015. 20:59

e moje sise nisu normalne. nigdje ih nema a ovaj kolostrum teče i teče. promjenila sam več 3 grudnjaka danas, sve mokro. sad sam u potkošulji, i opet teče. joooooooj... a nekak ne volim te blazinice
    zna me u noći probuditi jer mi je cijela ruka mokra ako ju držim ispod. hahahaha

Pepita2109
    01. Studeni 2015. 20:59

axia hajde baš mi je drago da je popustilo  bh kontrakcije može izazvati i sama beba, dodir trbuha, čak i kihanje, smijanje ma doslovno svee..

a kod sređivanja južnih krajeva mi je najgore kad se namjestim pa uzmem ogledalce da vidim situaciju pa se ono zamagli hahahah

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    01. Studeni 2015. 21:00

Vecer pisalice, tipkalice.
    Dillb ce se vec javiti ali stvarno sam uvjerena da je rodila i da je sve proslo glatko.

Ja ovdje uvijek preko moba pisem i citam tako da kad rodim odmah mogu javiti  samo da mi mozak ne zablokira od uzbudenja i silnih dogodovstina 

Kad vec spominjemo sredivanje juznog kraja. Uh. Vec me muka uhvati. Niti ista vise vidim, nit mogu napipati posteno hahaha. Na cega li ce liciti to moja sredivanje. Dodje mi da samo povucem irokezu i gotovo.

U petak sam na uzv. Mala se nada da ce dr reci kako se nas deckic odlucio da ipak bude curica hahahahaha.  
    A u pon sam na pregledu. Jedva cekam.

lillany
    01. Studeni 2015. 22:14

Uf, južni krajevi.
    Ja nisam smila ništa dirati zbog infekcije još od osmog mjeseca. Mi sada govorimo o prašumi. Nemam pojma kako ću to srediti. Već mi je fakat bilo neugodno kod doktora. Jučer sam napokon završila s terapijom pa ima sutra da se uhvatim ogledala i bacim u krčenje.

Pinkypik
    01. Studeni 2015. 22:25

Buffy, imam neku ovia aplikaciju,zgodna je za praćenje trudnoće,ali od početka. Stavila sam ju jer pokazuje koliko je velika bebina rukica i kako raste,i koliko je velika beba u usporedbi s nekim voćem ili povrćem.
    Axia, naravno da ćeš okriviti hormone,pa nisi valjda ti kriva 😎
    A te bh stvarno svašta uzrokuje,meni najviše kad moram piškiti i kad bebač izlupa,ili kad pretjeram pa moram leći i odmoriti. 
    A za ovo friziranje....uh...sva sam se izrezuckala s trimerom...bome neću više. 😵    il kozmetičarka ili muž, nema druge!

• buffy
    01. Studeni 2015. 22:35

Pridruzujem se mukama s friziranjem... samo meni kozmeticarka ne dolazi u obzir, a muz samo pregleda i ako sam sta fulala obavi.. tvrdoglava sam i mucim se sama, a on umire od smijeha s mojim akrobacijama... meni su i noge postale teske za depilaciju, beba lupa u vecini polozaja koji meni odgovaraju tako da je komedija kad se ja depiliram u kuci 
    Ja bh bas i ne osjetim... samo nekoliko puta sam ih u trudnoci osjetila s tim da je jedan kad sam zavrsila kod doktora...

Mala77777
    01. Studeni 2015. 22:52

Večer okruglice! Ja se začudo jos mogu srediti juznije a ostalo je jos 3 tjedna 😎 😎😎 malo sam se umirila sto se tiče šetnji jer zadnjih tjedan dva ako vise hodam ili radim ne mogu funkcionirati od bolova...valjda su to BH...ne znam...pretpostavljam..ne kuzim da su to grčevi ili da mi je trbuh tvrdi kako vi opisujete 😕 pocela sam citati jesenske mame i bebe,malo se ufuravam i da vidim sta me čeka za koji tjedan...a cice mi jos nisu u funkciji..od mlijeka ni M!tak da mislim da ni ne bude nista bilo do rodilišta 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.