Hola, hola
Opet suncan al vjetovit dan
Dragi otisao na ranč srediti boxove. Djeca na selu. Ja doma sama
Jos uvijek nisam peglala . Ne znam ni kada cu. Puj puj
Danas idem kupiti kutnu. Jedva smo pronasli koja nam je dovoljne veličine.
Ove godine preskacem obilazak groblja, a bas volim ici navecer kad sve svijetli. Kazu da trudnice ne trebaju ici na sahrane i groblje. Ne znam zasto ali ovdje se vecina drzi tog pravila
Mrkvica obećajem pokušati ću, još ja kažem sestri prošli ma budem ja sigurno pa kao roditi ću mogu valjda epiliranje pretrpjeti hahaha jesam da pospremila ga nakon par dlačica hahahah ali sad ću biti hrabrija
Sonja hvala na linku, zgodno izgleda, svakako bi mi manje mjesta zauzimalo od kante ja još nisam ni manju uzela joooj jesam smotana
ajde ide i to na popis..
Anaheja ma naravno da smo mi većinu dana sa njima,ali ja sam rekla da ne želim da bude kao moj tata, ja se ne sjećam da sam svog tatu ikad vidjela da je premotao svoje dijete hahaha
Mama sada fino negdje uz sunce raspali muziku i peglaj
a šta se tiče groblja, na sprovod ne bih išla samo iz razloga da izbjegnem svu tu tugu koja ne treba mojoj bebici a ni meni u ovom stanju, ali da ne idem na groblje svojim najmilijima jer sam trudna mi je glupo nekako..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita bit ce red podsjest dupence na nesto i oplesti jer ga gledati vise ne mogu. Priredila sam sve sto moram opeglati i sad doslovno preskacem preko toga. Stidim se hahahaha.
To sam i ja bila rekla za groblje ali dragi nece da cuje. Vjeruje baki koja je to rekla. I sad se ja moram drzati toga. Al nema veze. Mislim na svoje najmilije kojih vise nema i zapalit cu lampion doma.
liejp pozdrav, okrugle moje :) ja evo opet po kolačima (mislim, pečem, ne papam...)
curke koje imaju problem sa ogtt-om, nadam se da će se sve srediti, vjerujem da ćete vi to uz malo truda držat pod kontrolom. ja sam u četvrtak dobila "nalaz" svog ogtt-a, međutim, napisali su mi samo jednu vrijednost. kad sam otišla u labaratorij da mi isčitaju sve, jer pikali su me 2 puta, nalaza uopće nema u računalu. na kraju je žena došla do zaključka da je netko skužio da je za*ebo i obrisao tragove, a rezultate pikanja našla u arhivi... mislim da mi je samo od te gungule šećer skočio na 11 xD. inače je 4,2 natašte i 4,5 nakon 2h. to je ok?
niti ja ne idem na sisvete na groblje, jučer sam odnjela tati aranžman i zapalila svijeće. da je drugačija situacija otišla bih, ali ovako bolesna, neda mi se ić na tu hladnoću. još je kod nas kao neko pravilo stajat kraj groba i pozdravljat se sa svim što se kreće.... neda mi se to... a što se sahrane tiče, nekom ovako tko mi nije blizak nebih išla. baki sam otišla i da nosim trojke ne bi me to spriječilo.
netko je pitao za kante za pp... iskreno, nisam o tome razmišljala. planirala sam ih svakako poslije mijenjanja preprati na ruke i presušiti, pa kad se skupi za mašinu fino oprati. imam ih i više nego dovoljno za to... mislite da bi to bilo ok?
nadam se da uživate u sunčeku
Pepita ma polako, malo po malo da se izdrzati
Anaheja i ja imam doma jednog gadljivca, taj covjek nemoze vidjeti novorodencetov pupak.. nadam se da ce se naviknuti kada u pitanju bude curica njegova.
Allegra hvala na odg, valjda cemo uspjeti i ovako, ionako rastu ko blesave
Joj cure mene su ovi laznjaci toliko poceli ogranicavati, a bol u krizima i zdjelici je sve gora. Sad sam cistila kucu i imam osjecaj da se raspadam. Bolje im je da pomazu kod otvaranja, i da ne dodem na porod zacementirana
U vezi groblja srecom nemam puno ljudi za obici.. muzevom didu na groblje i to je to. Za te babske price sam cula ali ih se ne drzim..
Mama pa zar je dotle doslo? Pazi da ne padnes preko hrpe
mama hahahah samo sjedni, imala sam i ja hrpu i to kakvu (4mašine u jednom danu), ja fino sjela, raspalila muziku i tako se ufurala da sam se na kraju pitala kud prije hahah,a kad sam počela prvo probala onako standarno stoji peglaj uhh nemoj tako sve živo boli.. tako da samo naprijed
a šta se tiče groblja, glavno je da su sa nama u mislima
Mrkvica mene danas nijedan nije uhvatio, ali mi je baš trbuh neobično tvrd i ma napet, čak je i dragi skužio heh, ja se nadam da će biti sada ipak nekih pomaka sljedeći put
axia nemam puno mjesta baš,ali svakako bih se voljela organizirati po ps-u sa tim pelenicama, a sve spominju suho, mokro spremanje i naravno u posebnim kantama.. a onda sa druge strane mi dođe da kupim još jednu košaru za rublje posebno za svoju malenu kad se već odvojeno pere robica da ne kopam i ne tražim po košari od malene.. hmmm
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji