Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tyna24
    01. Studeni 2015. 17:28

mi proveli cijelo popodne na groblju,mogu reci da sam jeeedva cekala da dođem doma i legnem..konacno..

Pepita2109
    01. Studeni 2015. 17:29

Hahaha curke moje uspjele ste me nasmijati, malo sam u braku,ali živimo zajedno već godinu i po, a kod njega ni jaukanje ne pomaže, on bi po govnima gazio i jeo sendviče da ja recimo tako dignem sve četiri u zrak, jednostavno ga je njegova majka do te mjere razmazila da žena uvijek mora moći.. Danas je zaaaista dan prekrasan, oprala sam i svoje tetre i covere, i napravila još neke poslove i čak muža zaposlila,a ono najbitnije uspjela sam čak prošetati na pola sata i u tih pola sata se izguštala na tom suncu, ma kakvo ljeto ovo doba kasnu jesen ili kako kažu ranu zimu volim najviše  i da Mrkvica nisam ni ja kuhala nego smo otišli kod svekrve na ručak 
    shimmer ja danas kao luda svako malo ajme ja nisam na klokanici šta ako se dillb javila, hahah, ma mazi se ona sa svojom drugom štrucom sigurno  

Nadam se ste lijepo iskoristile ovaj prekrasan dan da napunite baterije na suncu i da se sada fino grijete uz pećice ili kao ja uz vatricu 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• buffy
    01. Studeni 2015. 17:36

Vecer cure.. vidim da se vecina vas imala ispunjen dan i bas lijepo. Dan je bio divan... takodjer mislim na dillb... ipak nam je to 1.beba u grupi i sad cemo polako sve krenuto 
    Meni je danas bas los dan. Cijeli dan mi je jako lpse da sam par puta mislila da cu se i onesvijestiti.. dugo mi ovako nije bilo... tako da lezim i spavam cijelo popodne, cini mi se da cu veceras biti dezurna 

Sonja8
    01. Studeni 2015. 18:44

Pozdrav okruglice moje 
    Nadam se da ste sve malo bolje sada... Meni je uglavnom bio dobar dan danas, bili u setnjici, kod svekrve na ručku...cijeli dan laganica  
    Sad ćemo malo kestena i odmarati uz filmic, pravo jesenje veče
    I ja mislim na dilb, i čekam vijesti o našoj prvoj zimskoj bebici!

Pinkypik
    01. Studeni 2015. 19:33

Svi znači mislimo što se dillb ne javlja 😏 a 1. nam je bebica u grupi
    Tyna, ma koja rodbina,njima se ne javljam kad uvijek isto pitaju. Ovo je grupa najboljih frendica koje se nalaze u istom sosu  😛
    Buffy, što je s tobom? Nešto te hvata?  Mene je par puta ovih dana uhvatila vrtoglavica na kratko a moja aplikacija kaže da je to od hormona.

axia
    01. Studeni 2015. 19:52

shimmer, dakle slično razmišljamo? ja sam svojemu već rekla da vam mora javiti :)
    buffy, nadam se da ćeš sutra biti bolje...tj da je nešto prolazno...
    pinky,onda mogu okriviti hormone? to mi se sviđa :P

nego, cure koje imaju iskustva sa bh kontrakcijama, jel se povezuju sa stresom ili nervozom? mene danas peru da je to nenormalno... neznam jel se trbuh čitav dan opustio na više od pol sata u komadu....

01. Studeni 2015. 19:54

Vecer okruglice
    Tyna zao mi je zbog sisjeda,drzi se
    Steta za okruglice koje imaju muku sa secerom,nadam se sa ce se sve regulisati. Najbitnije je da ne brinete previse😕
    Mada meni sad neko da kaze da ne smijem jesti cokoladu,crkla bih koliko bi mi se jela,a inace ju niti ne jedem,...
    Sonja8 meni su slikicu dali zadnji put 18tt,a sada kada sam bila u bolnici na uvz u 30tt,kada sam pitala za slicicu dr me izignorirao,ja pitala opet on ko da me ni nema tamo,....😡 nadam se da ces ti imati vise srece
    Stvarno je dugo proslo od kada se dilba javila,ja sam sada imala za citati jedno 10 stranica,reko sigurno ce negdije biti "ja rodila" kad jos uvjek nista....

• buffy
    01. Studeni 2015. 20:14

Pinkypik ma mislim da mi je tlak ili mozda hormoni.... koju to aplikaciju imas?
    Za svaki slucaj sam se opskrbila vocem i cijeli dan sam za promjenu bez slatoog a na vocu 
    Isto slikicu nisam dobila vec jakoo dugooo, ali vise ni ne trazim jer ni ja bas ne raspoznajem na nasem socijalnom ultrazvuku vise nista...

Pepita2109
    01. Studeni 2015. 20:22

Ma javiti će se dillb čim uhvati vremena 
    Ja ću vam naprimjer moći javiti tek kad se ulogiram preko laptopa jer preko moba ne mogu već duže ne znam zašto  a da dragom kažem poslao bi me u tri plišana medvjedića hahahha 

a šta se tiče bh kontrakcija, ni sama ne znam šta utječe na to, mislim da doslovno sve, da nema stvari koja ne utječe.. meni je bilo jučer tako,ali jučer sam malo previše bila aktivna, i tek mi se smirilo kad sam legla navečer nakon tuširanja...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.