Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    axia
    31. Listopad 2015. 14:18

pepita, ja sam isto tako planirala, jednu košaru za njezinu robicu, jednu za našu.

Anaheja
    31. Listopad 2015. 17:33

Ja nemam toliko mjesta u kupaonici... Ovisi kolike kante nabavim... Smislit cu vec nesto 

Ne znam kako vi... Ali zadnjih dana bas nisam nesto od volje za icime... Odgadjam sve... Jedino sam oprala jednu turu robice i sve se divim tome kako je to sve sicusno 

Pepita2109
    31. Listopad 2015. 19:09

Anaheja nemam ja mjesta u kupaoni ni za kantu, a kamoli košaru za veš hahaha,ali sam mislila kupiti neku košaru za veš koja neće upadati u oči pa bih je ostavila kraj kupaone i na nju neko cvijeće  a kud ću sa kantom hahah nemam pooojma jer mi je kupaona stvaarno jako mala, smislit ću nešto već

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    31. Listopad 2015. 19:14

a šta se tiče volje mene je volja tek nedavno uhvatila hahaha 

🙏👸👸🙏❤️

• buffy
    31. Listopad 2015. 19:21

Vecer okruglice... vidim da pricate o kantama.. pepita isti problem imam i ja..jako mi je mala kupaona i ovaj kos za robu nasu sto imam sad sam jedva ugurala, ne znam di cu s bebinom robicom jer ne bi htjela ni ja kopati po nasoj dok nadjen, a ji sta cu s pp kad ih pocnem koristiti..  najradje bi da se wc moze prosiriti 

Pepita2109
    31. Listopad 2015. 19:32

buffy baš to, to je meni želja i ako ćemo išta raditi na kući onda je to veća kupaona, jer ovo je ludo ahaha, jedini plus je šta se brzo zagrije heh...

🙏👸👸🙏❤️

Pinkypik
    31. Listopad 2015. 21:08

Sad smo došli doma iz Ikee,uh...jedva sam došla do auta kad su me leđa čopila. Ali sve smo kupili 😄 Uključujući i karnišu za 8 kn! 
    I ja sam uzela posebnu kantu za bebi robicu, ali ja imam mjesta u kupaonici.
    A jeste li vidjele ovako nešto: 
    http://m.ikea.com/hr/hr/catalog/products/art/10255897/
    Pa zauzima kao 1 kanta, a stavis ih više jednu na drugu. To je zapravo za odvajanje otpada,ali nema veze,ima poklopac.
    Ili se može 2 vrećice objesiti na zid jedna do druge...

axia
    31. Listopad 2015. 21:19

pinky, odlična ideja :D a i ova karniša za 8 kn mi se sviđa :) to ću svakako potražit... trebali smo i mi danas ić, al morat će ćekat mm dok dođe s terena.... ja se ne usudim tam vozit :P

Pinkypik
    31. Listopad 2015. 21:31

Ma karniša je sasvim solidna i lijepa mi je,jednostavna.
    http://m.ikea.com/hr/hr/catalog/products/art/70117172/
    Ni ja ne vozim više,bojim se zbog volana i zračnog jastuka pa se osjećam malo ograničeno 😞

axia
    31. Listopad 2015. 21:33

ja još uvijek vozim tu na kraće lokacije, ali oni kružni tolovi i čvorovi kod idee nadmašuju moje mogućnosti trenutno :P

karniša mi je taman, kradem ti ideju :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.