Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mia007
    31. Listopad 2015. 09:45

U svakom slučaji, ne znam tko bi želo se držati ove dijete..mene izluđuje, al šta da radim ako moram? Pričekat ću ponedjeljak jer tada zovem Vuk Vrhovac pa ću vidjeti šta će mi oni reći... Mislim dosadna je  i suhoparna. I nema pola namirnica..Gdje su orašasti plodovi npr?

Pinkypik
    31. Listopad 2015. 11:00

Dobro jutro okruglice! 
    Stvarno je lijepi dan! Baš za kavicu. Nadam se da ću moći danas završiti svoj popis s posjetom Ikei i onda mi moj mali mišić može doći kad god želi.
    Mia, ne smiješ se previše oko toga niti živcirati ni fokusirati samo na to. Ne znam ja ništa o tome ali znam da je to prolazna stvar i još malo pa ti je bebica u rukama. Nemoj jesti bijeli kruh i brašno ni kekse a ostalo,bože moj,pa moraš bebu nahraniti. Stres ti najviše diže šećer! Moja mama je imala trudnički šećer i ja sam se rodila sva ok,samo 10 dana ranije,s 3500 g, malo buhtlasta i crvenih obraščića i to je to.Kao da su oni u 80-ima tak pazili...Rađe se odeš s nekim prošetat vani. Malo razgibavanja uvijek dobro dođe ako smiješ.
    Uživajte u današnjem sunčanom danu! 

Pepita2109
    31. Listopad 2015. 11:06

Mrkvica onda se nadam da neću biti tolika pussy i da ću skupiti hrabrost kao i ti 
    Juicyfruit hehe ah ti doktori, vidim ja da ti spominješ neki drugi termin, a u tickeru ti drugo rekoh jessam ja luda ili hahah 
    Kantu za platnene ( tetre ) mislila sam isto kao Anaheja, samo se nadam da se dragi neće zaista predomisliti kao što imam osjećaj
    Mia007 kao što ti je Tyna rekla samo izbaci bijeli kruh i smanji slatko na minimum, moj tata ima dijabetes i drži ga pod kontrolom pomoću cimeta, pa da se raspitaš da li smiješ? Makar po onome šta sam čitala smiješ.. a moj tata ga je koristio kao začin, iii sa jogurtom.. previše oni opterećuju trudnice nisu svjesni da i od stresa raste šećer.. u svakom slučaju sreeetno

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Sonja8
    31. Listopad 2015. 11:20

Dobro jutro drage moje
    Pepita, za pelenice sam kupila neki wetbag preko ebay, objesi se na zid pa sam ga mislila staviti iza vrata u wcu. Pelene isprati i samo staviti unutra. Planiram ih prati svaki dan ili eventualno dan i pol jer imam sušilicu pa mi nije problem sušenje. Ne da mi se namakati ih tako da si ja to planiram Max olakšati. Kako skupim ostalu robicu taj dan o bebe, sve skupa u mašinu i sušilicu navečer, sutra ujutro suho i čisto 
    A sto se tiče prehrane...ne znam sto reci, dobro je jesti zdravije i manje masno i inače, ali mislim da svako pretjerivanje je suvišno, čak i ako imate trudnički, kao sto kažu, stres diže šećer. Jedino ako je toliko visok da se bas mora, a ako je manje povišen, onda samo manje pripaziti. 
    Rade li vama sličice uzv-a? Ja sličicu nisam dobila od 18tj i to kad sam bila privatno na 4d. Zadnji put sam pitala svoju za sličicu, a ona mi je rekla da je beba velika i sta ce mi sličica kad se ionako ne vidi cijela  Za 3 tj idem u bolnicu na uzv pa cu probati uzicati tamo jednu 
    Ugodan vam vikend okruglice!

visnjass
    31. Listopad 2015. 11:26

Od silnog razmisljanja kaj za zdravi dorucak zavrsila na bureku  
    Bit ce bolje 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Pepita2109
    31. Listopad 2015. 11:38

Sonja8 meni te wetbag nekako više dođu da se spremaju pelenice kada se negdje ide pa se beba ukaki ili upiški, koju si uzela imaš link možda.. ima mokro i suho čuvanje, moram još to malo sad proučiti već danas po mogućnosti hahah, ali u svakom slučaju ni ja ne mislim skupljati po par dana, nego svaki drugi dan prati.. zasad imam 30tetri, nisam htjela više u slučaju da se moj muž ne predomisli jer je zadnji put rekao a šta ja znam mogli bi pokušati, a s obzirom da ćemo početi sa jp dok se ne oporavim da se mogu baviti pelenama mogao bi se "zaljubiti" u jp prije nego što da priliku mojim tetricama, iako ja ne odustajem hahaha 

Ja imam sličica sa uzv doslovno da popunim album,ali zadnjih par sličica je samo glavica na njima, i mislim da mi ih daje samo zato jer sve mjere i kilaža piše na njima..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    31. Listopad 2015. 11:47

Pepita drzim fige  probaj stisnuti zube malo hehe

Za prehranu nemam bas sto pametno reci posto je moj secer bio nizak nakon ogtt-a da je i doktor bio iznenaden. Mogu samo reci da sam zgrozena ovom dijetom sa linka, pa mislim da bi bila stalno gladna.. a i slazem se da pola namirnica opce ne pise. Meni je uzas sto je i voce toliko ograniceno, dvije-tri sljive ma dajte molim vas. Imam osjecaj da bi mozda bila sita od toga kada bi izbacila ovaj ILI iz cijelog popisa 

Allegra pitanje u vezi depilacije, jel to mogu biti krace dlacice? Brijala sam se u srijedu a narucila me za ponedjeljak na depilaciju. Oce li to biti dosta da napravi posao kako treba? Na netu svasta pise pa reko da pitam tebe jer spomenula si da si bila nedugo isto prvi put.

Anaheja
    31. Listopad 2015. 11:58

Pepita, nemoj se ti nista vodit za svojim dragim . Nije ni moj bas 100% odusevljen, ali tako i tako smo mi te koje cemo provodit veliku vecinu vremena sa bebicama i prematat ih, a toliko koliko ce morat uskocit ce prezivjet . Moj je jako gadljiv, ali nece imat drugog izbora. Kaj je najbolje, coveri su mu preslatki , jedino ce vodit borbu sa time da prepere tetre. Ali vec sam mu ja priredila rukavice- hahahhaha 

Sonja8
    31. Listopad 2015. 12:08

Pepita, ovaj sam uzela...http://m.ebay.com/itm/1-U-PICK-Large-Hanging-Wet-Dry-Pail-Bag-Cloth-Diaper-Insert-Laundry-Two-Zippered-/171737635646?nav=SEARCH&varId=470693834180
    Ne znam kako ce funkcionirati, ali činilo mi se prakticnijim nego držati u kanti. Imam ja i wetbag manji kad idemo nekamo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.