Mia procitala jelovnik, to cijeli dan moras samo razmisljat kaj, kak, koliko jest i pripremat isto.. Koma
Mia procitala jelovnik, to cijeli dan moras samo razmisljat kaj, kak, koliko jest i pripremat isto.. Koma
Mene je to sad totalno ubilo u pojam :( al probat ću šta ću drugo. Samo da s bebicom sve bude ok. Ne smijem više surfat po internetu, pronalazim svakakve informacije...

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Dobro jutroooo okruglice! :)
Juicy:definitivno zaustavljam do daljnjega trcanje za tramvajima. XD znas kad se naviknes biti stalno u pokretu,evo do prije mj.dana sam bicikl vozila i nisam naucila na sporo i polako,bas tesko pada.samo nesto kukam,pa me nesto zaboli..mm kaze:de donesi mi to i to,a ja njemu:nemoguuu. -.-
Ajde,proci ce i ove cari,jos ce nam i usfaliti. :p
sto se tice kante za pp,jos nisam nabavila ali mi je stalno u mislima.one neke bas za pelene higienic,tometipe,su mi skupe a nekako male.ja sam kontala kupiti obicnu neku za smece i u nju sipati vode i ulja za mokro cuvanje i valjda ce to biti ok.
eh da,i lavor moram kupiti,za pranje guzee :)

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Sto se tice kante planiram kupit najobicniju plasticnu sa poklopcem. Tako i tako cu pelene odmah preprat na ruke, posprucat sa cajevcem i bacit van na strik da se prosuse. Tako da ce im u najobicnijoj kanti bit sasvim dobro

mia, koje su to gluposti,gdje si ga samo nasla..haha..jedi normalno meso i priloge,izbaci bijeli kruh..jedi raženi ili sa sjemenkama..nemoj jesti slatko.cokolade,bombone,kekse,kolace..
zamjenu za secer (za caj npr) kupi steviju.imas u mulleru..i dorina cokoladu imas sa stevijom u dm-u.a inace ne pretjeruj s izbjegavanjem hrane jer budes poludjela

Ja se ne drzim dijete 1800 a kao morala bi se.a i slatko jedem.ne puno nego malo..i poslje mi je secer dobar...
ovo prije sam ti napisala ako se bas strogo zelis drzati dijete a imam osjecaj da zelis
Ja se ne drzim dijete 1800 a kao morala bi se.a i slatko jedem.ne puno nego malo..i poslje mi je secer dobar…
ovo prije sam ti napisala ako se bas strogo zelis drzati dijete a imam osjecaj da zelis
Znaš šta mene brine..to što sam ja i prije ovog ogtt-a jela baš onako kako si napisala..integralno, bez bijelog šećera, slatkog i slično, naravno ne ovako rigorozno kako piše u dijeti, pa mi je pokazalo viši šećer nakon sat vremena nego prošli puta??

Jutro okruglice, ja isla vaditi kks, pa se sjela kratko na kavicu da vas procitam... Svaki put se ponadam da ima nesto novo s dillb 😁🎉
Zelim vam ugodan dan, bas je lijep, suncan ☀️😘

E i ako netko (kao ja) zeli provesti finale trudnoce u tajicama, imate super na ebayu, prezakon su, pise da su made in EU, a tako mi se i cine.. Ne smrde na kinu, jer sam narucila i par stvari iz kine koje su po mjerama totalno blesave, a bas malo i smrduckaju 😕 Uglavnom ove su zakon, ja narucila 6 komada i sad se ne mislim micati iz njih 😄
http://www.ebay.co.uk/itm/Thick-Comfortable-Maternity-Cotton-Leggings-Full-Ankle-Length-PREGNANCY-/180791538080?var=&hash=item2a1803f1a0:m:m8-mbdUUWInr0u97iGOdz3A

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji