Mia procitala jelovnik, to cijeli dan moras samo razmisljat kaj, kak, koliko jest i pripremat isto.. Koma
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Dobro jutroooo okruglice! :)
Juicy:definitivno zaustavljam do daljnjega trcanje za tramvajima. XD znas kad se naviknes biti stalno u pokretu,evo do prije mj.dana sam bicikl vozila i nisam naucila na sporo i polako,bas tesko pada.samo nesto kukam,pa me nesto zaboli..mm kaze:de donesi mi to i to,a ja njemu:nemoguuu. -.-
Ajde,proci ce i ove cari,jos ce nam i usfaliti. :p
sto se tice kante za pp,jos nisam nabavila ali mi je stalno u mislima.one neke bas za pelene higienic,tometipe,su mi skupe a nekako male.ja sam kontala kupiti obicnu neku za smece i u nju sipati vode i ulja za mokro cuvanje i valjda ce to biti ok.
eh da,i lavor moram kupiti,za pranje guzee :)
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Sto se tice kante planiram kupit najobicniju plasticnu sa poklopcem. Tako i tako cu pelene odmah preprat na ruke, posprucat sa cajevcem i bacit van na strik da se prosuse. Tako da ce im u najobicnijoj kanti bit sasvim dobro
mia, koje su to gluposti,gdje si ga samo nasla..haha..jedi normalno meso i priloge,izbaci bijeli kruh..jedi raženi ili sa sjemenkama..nemoj jesti slatko.cokolade,bombone,kekse,kolace..
zamjenu za secer (za caj npr) kupi steviju.imas u mulleru..i dorina cokoladu imas sa stevijom u dm-u.a inace ne pretjeruj s izbjegavanjem hrane jer budes poludjela
Ja se ne drzim dijete 1800 a kao morala bi se.a i slatko jedem.ne puno nego malo..i poslje mi je secer dobar...
ovo prije sam ti napisala ako se bas strogo zelis drzati dijete a imam osjecaj da zelis
Jutro okruglice, ja isla vaditi kks, pa se sjela kratko na kavicu da vas procitam... Svaki put se ponadam da ima nesto novo s dillb 😁🎉
Zelim vam ugodan dan, bas je lijep, suncan ☀️😘
E i ako netko (kao ja) zeli provesti finale trudnoce u tajicama, imate super na ebayu, prezakon su, pise da su made in EU, a tako mi se i cine.. Ne smrde na kinu, jer sam narucila i par stvari iz kine koje su po mjerama totalno blesave, a bas malo i smrduckaju 😕 Uglavnom ove su zakon, ja narucila 6 komada i sad se ne mislim micati iz njih 😄
http://www.ebay.co.uk/itm/Thick-Comfortable-Maternity-Cotton-Leggings-Full-Ankle-Length-PREGNANCY-/180791538080?var=&hash=item2a1803f1a0:m:m8-mbdUUWInr0u97iGOdz3A
Sortiraj odgovore
Najstariji