O pridruzujem se ekipi sa kolacima...ja danas dvije vrste napravila i sad tamanim....a sutra jos idem na rodendan, znaci novi kolaci...sto se tice bolova u ledima i preponama odavno potpisujem kao i pepita...s tim da ja jos meni i ruke trnu po noci od kicme pa ne spavam uopce
....nadam se da malena namjerava uskoro izac jer ja vec luuuudim.....
Mrkvica imam epilator već 2 godine, znaš koliko sam se puta uspjela izepilirati? Nula puta.. Probala sam opet nedavno ali ne mogu pa ne mogu suze mi idu, ne mogu sama sebi nanositi bol... daj mi savjet ženo, nije bio nešto skup,ali bome ni jeftin tada, pa mi žao da stoji..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
lillany dobar ti je plan
lady pa svaka čast i tebi, sve kolače radite ja ne znam šta ja čekam a jedu mi se ajmeeee meni
🙏👸👸🙏❤️
E da drage moje danas ja tako fino gledala nalaze i slagala da fino budu pregledni i tako gledala svoju bebolinu još otkad je bila majušna točkica, i tako našla papirić u kojem mi je doktor na hitnoj (kad sam išla na prvi pregled) napisao trudnoća 7tjedana, a bome je i njegov uzv aparat bio troduplo bolji od ovog koji moj ima, ee i po toj njegovoj računici ja sam danas punih 37tjedana... ali ja se držim onoga šta moj ginekolog kaže iako je i po njegovom uzv beba kao veća za ta 4 dana dakle poklapa se sa ovim prvim hahaha ah je mi dosadno hahahah
🙏👸👸🙏❤️
Lady ja sam isto vec luda, iskreno osjecam se kao da ce mi noge iskociti iz kukova, grozno.. vise me nista ne iznenaduje..
Pepita ja sam prvi put isto tako maltene plakala, proklinjala sam i epilator i sebe budalu sto ga kupi. Drugi put mi je bilo podnosljivije, a sada mi je kao da me neko bocka dok cupam noge.. stvarno se isplati pretrpiti malo, i kupila sam aloe vera gel kojim sam poslje mazala noge. On lijepo hladi i smanji iritaciju, tockice crvene su mi brze tako prosle, a sada ih vise ni nebude bas.. a dobila sam ga sad za ovaj rodendan, znaci prije dva mjeseca tek.
Iillany onda smo kod istoga, u cet trebam opet tamo u 9h.. meni je vidis uzv radio kod sebe tamo u ambulanti. Jel tebi ista spomenuo za ctg?
Mrkvica hvala na savjetu, sada sam opet sva puna neke hrabrosti hahaha, ali znam da ću odustati čim prislonim na nogu hahaha
a je li bolje kad su dlačice ful kratke ili? Sorry što ispitujem, ali eto jedna moja frendica koristi depilator, a druga britvice i njima to odgovara jer im dlačice sporo rastu, a meni rastu kao trava poslije kiše hahah
🙏👸👸🙏❤️
Pepita ma samo pitaj ovako meni su odma sljdecei dan nakon britvice vec bile pikaste noge, ali cak i to mi nije bio toliki problem nego oni kao pristici od precestog brijanja i peklo me uzas. Prvi put sa epilatorom su bile onak srednje, po meni mozda i preduge. Mislim da ce ti lakse biti krace, ovisno naravno kolike najmanje cupa epilator koji imas. Preporucaju cak nakon tusiranja toplom vodom raditi kada ti se pore kao otvore, probaj tako mozda upali. Stvarno nema druge nego stisnuti zube, i moj savjet prodi polako lijepo po nozi nemoj kao ja brzo pa nista ne stigne povuci pa moras 3 puta po jednom mjestu.
Mrkvica ja sam isto idući četvrtak u 9:30. Vjerojatno smo se vidjele i jučer. Nije spominjao ctg. Radio mi je bris na streptokok. Hvala bogu to je bio samo štapić bez spekuluma. Dođe mi da plačem kada vidim tu spravu. Zadnji sam put dva dana imala krvavi iscjedak.
U bolnici su mi radili barem 6 ctg-ova tako da mi to nije misterij. Koliko sam shvatila sestrama je bitno da je bebač budan kada ga rade tako da je dobro pojesti nešto slatko prije toga i možda ga malo promrdati. Inače te one bockaju da probude bebu. Kada su mi radili poslije ručka beba je bila skroz hiperaktivna mislim da nisu ulovili 2 minute čistog grafa, a kada su mi radili ujutro onda su me bockali i okretali da je probude. Također, upozori ih ako ne možeš ležati na leđima.
Što se tiće očitavanja trudova nisam sigurna kako to baš radi jer po jednom od njih ja sam imala trudove od 60% na 10 minuta. A nisam ništa osjecala. Napisali mi u nalaz "negira trudove". Priznajem da mi ta rečenična konstrukcija baš nije bila jasna.
Sortiraj odgovore
Najstariji