Mrkvica da stigao je naaaapokon fino ga prvo oprala vodom i octom posušila i sve je već složeno
a šta se tiče da li je beba, kad je beba skuži se jer kad bocnem beba se pomakne, a ovo je i dalje tvrdo, onako sav je nekak napet kao da će eksplodirati hahah
axia hvala na informacijama
juicy ako ti doktorica nije ništa spomenula onda valjda nije ništa zabrinjavajuće
Mia007 baš mi je žao zbog lošeg nalaza, nadam se da će ti curke ovdje koje imaju iskustva pomoći savjetima, samo se nemoj živcirati
šta se tiče bolova u stidnoj kosti, ja sam toliko navikla da me bole leđa, preponi i te sve kosti dolje da se više i ne obazirem, ali normalno je da boli ipak to beba pritišće..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
btw juicy tebi su mjenjali termin??
🙏👸👸🙏❤️
pepita, vidiš da si se dočekala i tog ormara prije poroda, sad ti više ne mora stajati u kutijama odjeća za malu
sad si sigurno mirnija kad je sve na svojem mjestu i čeka bebicu
ja sam bas danas pitala za taj aparatic u ljekarni.. kako to funkcionira i koliko kosta, prvo su mi rekli da to ide preko pismenog uputstva preko lijecnika da nemrem samo tak kupit a onda su mi rekli da im ostavim broj telefona da ce me nazvati u ponedjeljak i pokloniti mi
ha? pokloniti?
mislim, nisam navikla na poklone kad ti svagdje uzmu kaj god mogu
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Tyna kao da mi je pao teret sa mene hehe.. sad malena kad dođe dođe sve krupnije stvari su sređene,osim mojih grudnjaka haha
🙏👸👸🙏❤️
Pepita, super za ormar 😄
Znam kako ti je,ja nikako nisam mogla dočekati da uredimo tu sobu da mogu ormare unutra vratiti i složiti stvari,tj. počet ih prati i slagati.Odmah mi je mir u srcu. 😄
Lillany, ništa se ne javljaš...Jesi li dobro? 😓
Cure,dajte malo popunite tablicu kod Shimmer,pa ima tu puno rupa i upitnika,baš sam gledala tko ide u koju bolnicu...
Pinkypik točno to
e platnenopelenašice kakve ste vi kante nabavile za pelenice?
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji