Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pinkypik
    30. Listopad 2015. 10:33

Evo nešto fino i jednostavno za gladuše koji vole jabuke. Muffini su super uspjeli, samo bi ih ja na 160-170℃ oko 45 min. 😄
    http://dobrahrana.jutarnji.hr/7-najjednostavnijih-recepata-s-jabukama/fotogalerija/3

• buffy
    30. Listopad 2015. 10:55

Pozdrav okruglice 
    Sto se toce prehrane meni je receno da sve mogu jesti, samo da s necim pazim na kolicine. Npr.1narancu na dan i iduca 4 ne dodavati novo voce da se vidi kako ce beba reagirati, prvenstveno na alergije. Takodjer su rekli da hrana nema veliki utjecaj na grceve nego razvijenost probavnog sustava i da se beba navikla vec na ono sto smo mi jele dok smo bile trudne i da ood novih okusa mi pripazimo. I to je to, i ja se mislim toga pridrzavati 
    Sad kad sam procitala uzbudjenje radi srcema sam se prisketila odmah sebe i svoje tockice , sad kad pogledam kao da je to davnooo bilo, a onda mi se cinilo nikad kraja i da 12 mj.nikad nece doci

shimmer
    30. Listopad 2015. 11:26

jutro drage moje!

znam da je petak samo po mužu. meni svaki dan isti eh.
    jučer popodne smo obavili posjet groblju jer mi ne pada na pamet ići u subotu ili nedjelju.
    a baš je bila lijepa jesenska atmosfera, pao već mračak. baš volim ove jesensko/zimske mjesece.

baby girl, čestitam na srčeku  

za hranu kod dojenja nam je patronažna na tečaju rekla da sve smijemo jesti,
    ali da izbjegavamo ananas! je li itko čuo to? rekla je da ima neki enzim koji utječe na smanjivanje količine mlijeka. meni je zvučalo smiješno, ali eto. nisam istraživala dalje.
    a ako je istina ovo što buffy kaže da se beba već naviknula na okuse hrane koju jedemo u trudnoći, mojoj će jako odgovarati kiseli kupus i krastavci 

pinky, baš si mi dala ideju da mamu povedem na sljedeći uzv!
    doduše, onda bi morala i svekrva ići 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Mrkvica2
    30. Listopad 2015. 11:48

Dobar vam ovaj prekrasan suncani dan.. bas vuce van na setnjicu 

Kad ste vec spomenule dojenje nisam vam rekla pitala sam doktora u bolnici sto sa mojim dojenjem radi ljekova i rekao je dapace, da se toplo preporuca. Jako me razveselio 

Jesti namjeravam sve kao i inace, po mom misljenju se oko toga pretjeruje. Zgrozila sam se kad sam vidjela sto je sve kao zabranjeno.. pa trebale bi gladovati ocito. I nama je patronazna na tecaju rekla sve normalno moze..

Netko je kurkumu spomenuo, i ja je inace volim i cesto koristim ali stvarno sam svugdje citala da je zabranjena u trudnoci. Sada je koristim u manjim kolicinama pa bih preporucila pripaziti.. ne previse bas.

Babygirl cestitam na srceku, jako mi je drago da je sve u najboljem redu 

Cure pocela sam razmisljati da ipak kao manju torbu za rodiliste spakiram ovu od kolica.. neznam pa je i muz moze vratiti doma kada nebude trebala vise.. stvarno me pati uzeti dvije ili jednu.. a svugdje drugacija iskustva..

Mrkvica2
    30. Listopad 2015. 11:50

Shimmer ovo za muza je ziva istina. Da on ne radi stalno bi mi bio vikend..

Ines24
    30. Listopad 2015. 12:12

Okruglice dobar vam dan  i kod nas je lijepo sunčano 

Zašto se točno kupus ne smije u trudnoći? Meni je doktor rekao samo da ne bih trebala jesti crveni grejp, sve drugo inače jedem... Tako planiram i kad budem dojila, jedino možda izbjegavati grah...

Babygirl čestitke na srčeku, ja sam imala osjećaj da mi ti prvi dani sporo prolaze a eto nas već skoro pri kraju

Pepita ja sam u DM-u vidjela gotov taj čaj, neka njihova marka tako da ću si ja uzeti taj jer nemam di nabaviti svježe sastojke... Čaj od listova maline nažalost nemam, a mogla sam imati jer je ljetos bilo lišća, ali sad je gotovo...

Pepita2109
    30. Listopad 2015. 12:23

ines vidjela sam da ima u dm-u tj. polica je bila prazna totalno, a onaj hippov mi je nekako malo preskup.. a pošto su to začini mislim da ih se može kupiti u kauflandu,ali nemam pojma, voljela bih da se mama javi, s tim da sam ja našla samo kim, a ne komorač i anis.. tak da nemam pojma.. a čaj se može kupiti u biljnoj ljekarni..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    30. Listopad 2015. 12:30

Mrkvica kakvo je stanje sa lažnim trudovima je li se ponavljalo?

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    30. Listopad 2015. 12:32

Just smile sto se tice klope nakon poroda...ja sam jedino izbjegavala bas jako 6acinjeno i sve sto spada u mahunarke radi plinova. To je bilo to. Jela sam i slano i malo ljuto i slatko... Ako ce beba imati grceve imat ce i ovako i onako. Zato ima onaj cajic koji pomaze.

Ja sam sastojke vec kupila u biljnoj ljekarni iako su mi rekli da i ove ljekarne mogu naruciti ako nemaju. Raspitajte se malo kod sebe

@JustSmile@
    30. Listopad 2015. 12:41

Shimmer: potpisujem sto se tice kiselog kupusa.ja ga tamanim kao luda,os na dinstano,normalno..kako god..baka je vec zakiselila 3glavice samo za mene jos prije 2tj. :D ♡♡♡♡  kiseli kupus rulllzzzzz xD

Pepita: istina,ili kaufland ili biljna ljekarna.kod nas u kauflandu ima teta travarica sa raznoraznim biljkama i cajevima pa cu je bas pitati.

Kada smo vec kod dm-a.tko jos nije iskoristio onaj bon 20kn popusta za palmers tummy buter i kremu za grudi,sada je pravo vrijeme.izlazi iz asortimana,snizena cijena je sa 79pala na 50.sa onih trudnockih 20kn popusta,platila 30ak kn.znaci 60ak kn obje.jednu dobila djabe. :p jos teta na blagajni kaze:pametno,pametno. :)))

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.