Allegra, sljedeći pregled su mi zakazali za 12.11. Tebi??
Btw, malo sam proučavali nalaz s pregleda jučer i shvatila da piše da sam prst otvorena obzirom da doktorica ništa nije rekla pretpostavljam da je to normalno, ali meni se nekako čini prerano. Sad sam 36. tt. Ima li neka isto iskustvo? Inače stidna kost me strašno boli od jučer, jedva hodam
Drage okruglice, znam da je lijep dan, al ja bas i nemam tako lijepe vijesti. Isla sam ponavljati ogtt danas zbog granicnih vrijednosti i sada su mi druga dva mjerenja preko granicnih :( tako da sad cekam daljnje upute od ginica. A bas sam se nadala da ce biti sve ok.
Jucy, isto 12.11. Upisala me tamo u svoju knjigu, pa se nisam više upisivala na šalteru. A ti? Ova doktorica koja je bila jučer nije ta koju zna svekrva, pa ćemo vidjeti kaj bu mi rekla kad da dođem taj dan. Najrde bi onak rano ko ti, pa sam brzo gotova.Jesu ti radili bris na streptokok? Meni ni to ni uzv, valjda budu drugi put. I napisala mi je da sam uloživa za vršak prsta...
Baby, čestitam!
Jel još nekog ubijaju leda? Baš me jako bole, i prepone, ne znam uopće kak da se namjestim. Danas sam se išla šetati, tako me počeo boliti trbuh s desne strane i probilo me do leda skroz dok nisam sjela. Bas ko da ću dobiti, ali samo s jedne strane i ne u intervalima nego deset minuta bez prekida. Možda mi se i curka nekak namjestila, pa je pričepila nekaj. Tak sam se uplašila da sam se preznojila, pao mi tlak, mislila sam da ću pasti u nesvijest. I evo zasad sve ok Bogu hvala.
Mia, budi sretna da su ti tek sad gestacijski otkrili.. još 10 tjedana moraš to trpjeti, onda gotovo
meni su ga ustanovili u 15.tjednu
Tyna, hoce me sad slati u bolnicu na GUK profile? Do kraja trudnoce se bude na dijeti?
na dijeti budeš svakak... a za GUK profile neznam, allegra to hoda... ja ne... ja se moram svaki dan pikati i bilježiti, dobila sam aparatić
Juicyfruit:upravo hocu pisati za tu bol u stidnoj kosti.evo mene danas uhvatilo pa drzi cijeli dan.mozda od tog sto sam pozurila jutros na tramvaj da mi ne pobjegne pred nosom...neznam ali nije ugodno...
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Sortiraj odgovore
Najstariji