Jutro svima,i kod nas je suncano,jupi
Drago mi je da su vam svima pregledi prosli super,i da bebice tako dobro napreduju!
Sto se tice kila,...mene je mucilo na pocetku,koliko cu dobiti da ne budem debela,....kako cu to skinuti,onda sam skuzila da koliko god se trudila i pazila da ne medem gluposti kad se ljepe ljepe se kada ne ne,...tako da sad kada stanem na vagu gledam u te brojeve kao da nisu moji,....sada sam na +11 i ako do kraja bude +16 bicu zadovoljna
Ali od svih komentara najvise mrzim ove koji su imali viska pa jos natukli 20kg u trudnoci pa im jos i ostale,ali mene kada vide odmah prste koliko si se ugojilaaaa...imas trbuh veci nego ja ,.....ee tlak mi skoci na 300,
pa naravno da imam trbuh unutra covjek stanuje,.... ja stvarno nikada niti jednu od njih nisam tlacila sa njihovim kolama,samo sam govorila da se sve skine ako imas volje,..
Dobro jutro okruglice moje! :) ♡
Ovo suncano jutro bas veseli. :) jedino radni dan...molim Boga da 1.12 brzo dodje pa da odem na godisnji a iza toga na porodiljni...kako je brzo proslo...kada sam saznala da sam trudna,govorila sam:pa radit cu ja,dobro se osjecam...di je 12. Mjesec da bude 45dana prije...
Dilb,neka je sa srecom! :) ♡
sada jedno pitanjce za mamu i ostale iskusne mamice...vec par dana me muci sto sam procitala i cula da kada rodimo,nesmijemo puno svega jesti zbog grceva bebe.iskreno,to mi bas tesko pada jer ja svasta mjesovito volim papat a opet sve cu napraviti za moje zlato...pa mi molim vas recite cega ste se vi odrekle,do kada i sve to sto ide uz tu temu...
I jos,kada prvi puta salju u TA?
zelim vam svima lijepi dan! ♡♡♡♡♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Dobro jutro cure 😆 ja sam sinoc obavila svoj pregled, culi smo srceko, 6+4 sam danas, i bas smo jako sretni bili 😙😙😙
Just smile ja to nisam prakticirala, jela sam sve (kuhano doma/ne fast food) i mojoj nije smetalo. Dobila je grceve od plivit D3 kapi, promijeni kapi i bilo je sve super. Po meni je bilo vaznije da pripazim da se ne naguta zraka dok jede i da ju dignem da podrigne. Ja sam pila onaj caj koji potice laktaciju posto zaboravljam piti vodu 😂😂 u njemu je bilo i komoraca pa je mozda i to pomoglo. Ako kroz cijelu trudnocu konzumiram kupus, kako bi joj to smetalo kroz dojenje? Sretna mama, sretna beba :D kad sam dosla iz bolnice mama mi je sarmu napravila, jer sam zbilja bila gladna tamo. 😂 a i u bolnici smo dobile kupus za jest, i cura u sobi sa mnom nije jela, kao skodit ce bebi. Ostala bez rucka.
I jos jedna stvar, i sigurna sam da je povezano sa svim tim sto sam normalno jela uz dojenje, dijete mi sad jede apsolutno svu hranu. Nista ne odbija. Ima 21 mj i sjedi sama u hranilici i sama pojede pun tanjur mahuna, graha, ma aposultno sve. I zdrava je ko dren. Imunitet zbilja odlican.
Raspisala sam se haha. Al to je zato sto ovih dana nisam pisala, pa mi je sad nadoslo inspiracije 😆😆😆😆
Pusa svima
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
A u TA sam otisla jednom, i to kad sam prenjela. Do tad sam obavljala sve kod svog ginekologa. Ja sam malo freky na bakterije i necistocu opcenito kod soc.ginekologa i u bolnicama. Npr kod moje soc. ona klijesta sto tutnu dolje da naprave papu, drze kraj kosa za smece i vracaju u tu istu tekucinu. Wc sav zapisan i prljav, nema sapuna za ruke -.- a da ne pricam o TA di sam vidjela tudje iscjetke u onoj posudi di ide guza kad legnes -.- dosla sam zdrava u rodiliste, sve briseve napravila par dana prije, i u porodu uspjela pokupit neku bakteriju. Nije mi nitko nista rekao sto sam samo jednom otisla u TA, ali ionako su me narucili na inducirani pa sam im punih devet dana radila drustvo. 😀
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Baby♡girl: hvala ti puno,to mi i ima smisla.ja isto sve,ali apsolutno sve jedem sada kroz trudnocu,i nisam se nicega odricala.idem za tim:ak se nase bake nisu drzale niceg sto mi sada citamo po internetu i rodile nase roditelje prave zdrave,zasto bi se i ja neceg odrekla poradi rekla kazala.a i mama je napisala recept za caj koji je dobar za protiv grceva,imam ga vec u biljeskama pa i to nekako vec pomaze sa tim grcevima i neznam zasto bi se odricala npr.mlijeka,jela samo kompote,kuhano,ne sirovo voce...a nema veceg gusta nego si ujutro napraviti sok od jabuke i mrkve. ♡♡♡♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
heh,a ja se patim sto sam samo jednom kroz trudnocu imala vaginalni pregled.ima to i dobre strane onda. :p
Dobro jutro okruglice
Evo opet svanulo sunce nakon jučerašnje kiše
Babygirl
Tyna ručnici, posteljina s tim nikako pogriješiti
Šta se tiče hrane ja se slažem sa babygirl , ja svaaaki dan popijem kakao ujutro obavezno jer je to moja ovisnost, moja kava i nema šanse da se toga odreknem, naravno da neću u jednom danu pojesti dvije vrste žestoke hrane jer i na moja crijeva ne bi utjecalo dobro a kamo na bebina.. samo pratiti reakciju bebe i to je to
btw šta se tiče maminog recepta i ja ga imam zapisanog, ali me zanima gdje ste kupile ili ćete kupiti anis, komorač i kim?
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sretan vam sunčani petak okruglice! 😘
Babygirl, čestitam! 😍 baš mi je drago, došle su mi suze na oči jer smo i mi naše malo zlato upoznali s 6+4 i kad smo čuli to jako srčeko izbezumili smo se. Mi isto od početka idemo kod mog dr. privatno i nije mi žao mi ti jedne kune jer smo uvijek skupa na uzv i sve detaljno 5x premijeri i objasni i najavi što slijedi.Imam dojam da ostali tako nekako polovično rade..Sad smo na zadnji i moju mamu poveli jer je sva izvan sebe od sreće što nam stiže beba. 😁
(samnom je imala 1 mali uzv, a s mojim bratom niti jedan nego su ga s drvenim lijevkom slušali!)
Ja sve papam,što volim i ne štedim na začinima pa mislim da će i bebač to voljeti. U zadnje vrijeme još dodam dosta kurkume,chillija i papra i baš mi paše.Da mu ne paše valjda bi mi signalizirao 😛
A kupus koji kao ne smiju trudnice smo svaki dan u bolnici dobivali.haha
E,jučer sam na dolcu kupila i one čajeve s popisa koji je mama@ dala i čaj od lista maline.fin je čak.ovo drugo ne znam.
I za Mg nisam znala da se mora prestati piti s 36, 37 tj.
Što bih ja bez vas? 😚
Dobro jutro drage moje
Hvala okruglicama za utješne riječi za kilice (znala sam ja tko ce mene utješiti )
Sto se tiče hrane tijekom dojenja...i ja sam dosta čitala o tome, vjerujem da ce svaka od nas prilagoditi hranu svojoj mrvici, vidjet ćemo sto im ne odgovara i tako se hraniti, i mi drugačije reagiramo na pojedinu hranu, a kako je tek malim trbuščićima... Da, kako ce to brzo doći...neke od vas odbrojavaju posljednji mjesec... Bas se veselim!
Pusica za prekrasan početak ovog lijepog dana!
Sortiraj odgovore
Najstariji