Hvala vam svima, jako sam sretna. Cim je krenuo raditi uzv odmah sam vidjela svoju malu mrvicu, a kad je nesto stisnuo odmah sam vidjela kako pokazuje da ima otkucaja i prije nego nam je pustio da ih cujemo
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
mama: hvala na odgovoru. :) za mahunarke ima smisla,to sam i sama pretpostavljala jer i nama smeta kad nas napiri.uhhh.kako nece njih male..ma citala sam na forumu jesenskih beba na novoj temi kako se zale da su neke malaksale jer su zivjele samo na kompotima i striktno kuhanom vocu i povrcu,bez mlijeka...i da su se puno stvari odrekli...ja sve usta otvorila od citanja.zato imam vas da potvrdim ili sabotiram komentare sa svih strana. ♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
mama hvala, onda ću ja pitat u ljekarni..
babygirl jojjj sjećam se kao da je jučer bilo svog prvog pregleda s tim da sam ja na hitnoj završila jer je moj bio na bolovanju a nema zamijene, isto sam odmah ugledala kako srčeko kuca iako mi je ovo bilo prvo iskustvo hehe divaaan osjećaaaj a svaki poslije još divniji
curke je li kojoj od vas trbuh onako više manje stalno tvrd?
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ma ne treba izbjegavati pol hrane i skapavati na kompotima. Ali neke stvari nisu dobre zbog bakterija koje mogu imati.A ono za mlijeko je sigurno glupost jer bi to moglo biti samo za one koji na selu piju neobrađeno mlijeko direktno kravi iz vimena..ovo što mi pijemo iz dućana nema veze s pravim mlijekom koliko je obrađeno.Ne znam kad sam kravicu vidjela...
https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/beba-u-trbuhu/koja-je-hrana-opasna-u-trudnoci-49
Čajevi koje sam kupila su u kutijicama od Subana, znači da bi mogli biti i u Kauflandu ili nekom dućanu ili biljnoj ljekarni.Ako nemaju nek vam naruče.
Pepita moj trbuh je tvrdi nego inace vec izvjesno vrijeme.. neznam jel zato sto je beba vec velika, ali ceste su i bh.. a laznjaci, bas sam imala epizode prije kojih sat vremena, cucala sam i dahtala nasred dnevnog da me neko vidio rekao bi ova poludila skroz
Mrkvica i moje je dosta tvrđi i nekako teži, kao da cijelo vrijeme imam te bh kontrakcije.. a epizodu sam imala i ja hahah a meni majstori u kući slažu ormar a ja u kuhinji držim stolicu i dahćem kao da sam ćuko hahaha
btw htjela sam nešto pitat ako koja zna slučajno dakle bila sam na komplikacijama do 11.10. kad mi je otvoren porodiljni e sad mene zanima šta ću ja sada dobiti u 11mj?? Moja mama kaže komplikacije do tog datuma a ostalo porodiljni,ali ona to ovako bubnula nije sigurna jer nema iskustva
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita a mozda leda od bebice i ostali dijelovi tijela.. meni je puno tvrdi lijevi dio trbuha a toliko je nisko vec da ce uskoro u gacice pobjeci trbuh
Ohoho jel to stigao ormar napokon? Majstori ce ako se laznjaci nastave u roku keks sloziti ormar samo da im se ne porodis tamo da pobjegnu
pozdrav, okruglice moje :) danas je opet lijep jesenski dan, pa samo bježim van. izbjegavam počet pakirat dragoga za teren ili sebe za rodilište. ne volim torbe -.-
pepita, mama ti je u pravu, tako su meni rekli da će bit kad otvorim porodiljni i prekinem komplikacije.
Curke, i meni je tvrdi trbuh..ima epizoda kad se bas nategne na jednu stranu, al ok to je zbog malene..al opcenito je tvrdi nego je bio..predivan dan, uzivajte
Sortiraj odgovore
Najstariji