Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    allegrazg
    29. Listopad 2015. 20:32

kad smo mi uselili, dobili smo neku fora vazu, okvire za slike, vino...mozda joj mozes kupiti neku fora pregacu ili nekaj...e da, i onu tekucinu u koju stavis stapice,pa cijeli stan mirisi

Mrkvica2
    29. Listopad 2015. 20:45

Lady a onda sam pomijesala, neznam zasto sam mislila da je danas.. i kako je na ctg-u? Danas skoro sve u trudnickoj hodaju s tim papiricem a ja sve skicam kojoj je skakala linija od trudova i reko mozda i mene posalje ali nista.. uh pa za dva tjedna ces vec biti punih 38tjedana, mozda onda i meni naprave ctg na iducem pregledu.
    A ovo za za zadnje dane kako se blizi porod se slazem, ja sam pomalo luda vec. Stalno joj sto je sad da me ne boli jer je vrijeme, pa jel se sto pokrece ma sto pitanja.. a mislim da nam je to vise jer nam je dosta svega vec i bolova i piskenja i iscekivanja nepoznatog a i zelimo vise upoznati te male ritalice.

Tyna meni su super oni okviri za slike gdje ih je puno u jednom.. neznam dali znas na sto mislim ali bas mi je fora to, a ima ih svakakvih i jako su lijepi..

Ines24
    29. Listopad 2015. 20:47

Možda nešto što voli a baš da nema veze sa stanom, neku knjigu ili nešto... Meni su knjige univerzalan poklon koje mi frendica kupuje za svaku moguću priliku 

Pokušala sam sada trakama se izdepilirati ali ne mogu jednostavno, sva se ulijepim, a ništa ne napravim 

Mrkvica2
    29. Listopad 2015. 21:19

Ines ako si se uljepila a nista skinula onda presporo povuces traku. Jer i da du dlake prekratke opet nebi ostalo na kozi. Probaj brze potegnuti, a ako ti je tesko probaj ih prepoloviti na manje komade. Lakse je povuci.

Ines24
    29. Listopad 2015. 21:28

Ma znam ja gdje griješim ali ne mogu sama sebi bol nanositi 

BebaNana
    29. Listopad 2015. 21:34

Bok trudilice!
    Danas sam bila na depilaciji SVEGA -uiiiiii  i baš sam ponosna na sebe i svoju curku!!! Mislila sam da neću ni pola izdržati...

Meni je za useljenje uvijek bilo drago kad bi mi neko ručnike kupio-toga nikad dosta,pa i štapni mikser me razveselio,pa sat s memo pločom...ako osoba voli biljke onda neki cvijet ili drvo života?? Nemam više inspiracije...

Dillb di si???Kako si?? Što ima??Jel ima novosti?

axia
    29. Listopad 2015. 21:38

tyna, ja recimo u zadnje vrijeme imam običaj uzeti za sve prigode nešto univerzalno a korisno, tipa posteljinu, nešto za kuhinju ili tako... valjda zato jer meni takvi pokloni sad dobro dođu :)

nego cure, jel vaši zubari imaju običaj primit vas ako ste prehlađene/bolesne? trebala bih sutra zubaru, a još uvijek kašljem, nisam pametna dal uopće ić...

Anaheja
    29. Listopad 2015. 21:58

Za posjete mojoj frendici ne mozes fulat... Dofuras kavu i kolace i to je to. Isto se nedugo selila i nisam znala kaj bi drugo. Znam da nije tip od knjiha i dtangulija, a biljke joj pocinjavaju samobubojstva kao i moje... Tako da ne mogu nas dat neki koristan savjet osim da pokusas kupit nesto prakticno sto ce joj trebat

Tyna24
    29. Listopad 2015. 22:40

tetka, baš super ideja, ručnici... toga se nisam sjetila, a pametna ideja je, hvala

BebaNana
    30. Listopad 2015. 07:56

Dobro jutro svima, bit će prekrasan dan
    Tyna drago mi je da sam bar malo pomogla

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.