Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    allegrazg
    29. Listopad 2015. 17:39

Tyna, pretpostavljam da je mislila ak budem i dalje zatvorena ko čep, jer navodno ne vole baš da im trudnice s gestacijskim prenesu...

Tyna24
    29. Listopad 2015. 17:56

ahaa, to mi je več razumljivo jer su naše bebice "jače"? hehehe...

sve pišete kilažu bebica, a ja nisam bila na uzv več 2 mjeseca... jedva čekam 4.11 da i ja vidim bebicu i da vidim kolko je nabrala i narasla

natipkale smo mi več 500 stranicaaa, juhuuuu bravo mi!

lady6
    29. Listopad 2015. 18:08

eto, stvarno smo aktivne...nije 500 stranica malo...a gdje nam je kraj još...tko zna jel ima pomaka s dilb?

Pepita2109
    29. Listopad 2015. 18:18

Sonja draga moja ne brini ti za kile glavno da si zdrava i ti i beba, dok god ne pretjeruješ sama sve je to u redu, kao što kaže Pinkypik ne "rastemo" svi jednako, neke kroz cijelu trudnoću dobiju 4kg, a neke 30kg, sve je stvar toga kako tijelo i beba traže, to je drugo da sad ti cijeli dan sjediš ispred frižidera i degustiraš, a čisto sumnjam da ijedna ovdje to radi, ne opterećuj se draga, a i ti doktori katkad samo nabijaju komplekse sa svojim pametovanjem.. 
    Kilaža prestaje rasti pred kraj sama od sebe, a neke čak i smršave.. 
    i poslije poroda će sve to otići dok ćeš dojiti i skakati oko bebice

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    29. Listopad 2015. 18:21

Baš sam se i ja pitala gdje je dillb daj Bože da se grli sa svojim smotuljkom 
    treba proslaviti tih 500stranica  hahah a biti će ih još toliko najmanje 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    29. Listopad 2015. 19:42

Ma cure drage kile su tako nebitna stvar dok se mi dobro osjecamo i bebice isto.. istina kasnije je lakse ako smo manje skupile ali Boze moj necu si sada uskracivati hranu.. znam da nije lijepo vidjeti odjednom toliku brojku na vagi niti slusati spotanje doktora ali jednom sam si dopustila da se grizem radi svega sto jedem i rekla dosta. Pa nisam luda.. kako dosle tako ce i otici. Bitno da se nase bebice rode zive i zdrave ostalo cemo vec rijesiti.. osim toga mislim da niti jedna od nas ovdje nije sad jedna od onih koja ce zavrsiti sa 25-30 u plusu kao nase mame hehe. Prije je bilo in biti ogromna trudnica sada je biti mrsava  Jedite kako vam se trazi..

Axia jojj suti znam kako je, sada mi je ves jedino sto smijem peglati 

Lady kako je tebi bilo u trudnickoj? Sto nisi i ti danas imala pregled?

Saljemo vam veliku pusu nas dvije,  site i zadovoljne taman utamanile milku oreo 

lady6
    29. Listopad 2015. 20:04

Mrkvice, sto se tice kila sve potpisujem...bila sam jucer, ali samo su mi ctg napravili posto sam prije 10dana imala sve komplet kod svoje gin. Pa me narucio za 2 tjedna, onda opet sve komplet ispocetka. Ne znam kako vama, ali meni uzasno sporo vrijeme prolazi i nervoznija sam nego cijelu trudnocu

Pinkypik
    29. Listopad 2015. 20:04

Mislim da se na onim našim slikicama vidi kolike su tu trudnice 
    Stvarno sam očekivala više (kilaže) od vas cure!  

Tyna24
    29. Listopad 2015. 20:14

curke, ajde jedan savjet/prijedlog a nema veze s bebicama...
    za vikend idemo mojoj prijateljici u posjet (uselili su se u novi stan) a ja nemam pojma što nek joj kupim?? veli da sve ima, od posuđa, čaša, tanjura, cvijeća, svega...
    i ja sad razbijam glavu s poklonom... hehe.. budite tako dobre pa mi dajte neki savjet

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.